آغاز اعتصاب غذای عیسی سحرخیز در اعتراض به وضع وخیم جسمی‌اش

جمعه, ۱۵ مهر, ۱۳۹۰

عیسی سحرخیز در اعتراض به عدم رسیدگی به وضع وخیم جسمی اش اعتصاب غذا را شروع کرد.

به گزارش منابع خبری از زندان رجایی شهر کرج، عیسی سحرخیز، زندانی سیاسی و فعال مطبوعاتی محبوس در این زندان، با گذشت ۸٢٧ روز بازداشت، مجددا به دلیل عدم رسیدگی مقامات زندان به وضعیت وخیم جسمانیش، از روز گذشته (پنج‌شنبه) دست به اعتصاب غذا زده و همزمان تهدید به اعتصاب دارو نیز کرده است.

جرس: وضع جسمانی عیسی سحرخیز با گذشت بیش از دوسال از حبس، رو به وخامت نهاده است. این روزنامه نگار زندانی در رجایی شهر کرج، علاوه بر فشار خون بسیار نامنظم، از کمر درد شدید هم رنج می برد و سه مهره ستون فقرات او در مدت زمان زندان آسیب دیده اند که به تشخیص پزشکان زندان، اگر این آسیب دیدگی ها درمان نشود، احتمال فلج شدن این زندانی سیاسی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، به دلیل آنکه زندانیان سیاسی فقط با دستور مستقیم دادستان امکان اعزام به بیمارستان برای معالجه را دارند، واین مقام قضایی نیز برای اعزام بیماران اورژانسی (همچون سحرخیز) بیشتر از چند ماه تاخیر ایجاد می کند، عیسی سحرخیز به احتمال زیاد با توجه به شرایطی که دچار شده (چهار مهره در کمر و دو مهره در گردنش آسیب دیده) مجبور است مجددا از صندلی چرخدار استفاده نماید.

بر اساس همین گزارش طی روزهای اخیر همچنین حاکی از آن است که پزشکان زندان به تازگی مشکوک به غده ای سرطانی در بدن او شده اند که باید هرچه زودتر تحت درمان قرار بگیرد.

پسر وی در همین زمینه به جرس گفته بود: “پزشکان مشکوک به یک غده سرطانی در بدن پدر هستند که باید هر چه سریعتر نمونه برداری شود اما تا الان این نمونه برداری صورت نگرفته و در پیگیری های خانواده هم هیچ پاسخی نمی دهند. باید هر چه سریعتر تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرند و اقدامات پزشکی صورت بگیرد اما همانطور که بارها گفتم هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته و هیچ پاسخی هم نمی دهند ضمن اینکه پدرم دچار نوسان شدید فشار خون است و باید تحت مراقبت پزشکی قرار بگیرد. این در حالی است که برای مرخصی درمانی بارها و بارها اقدام کردیم اما اصلا پاسخی نمی دهند حتی پاسخ منفی هم نمی دهند که مجبور به بیان دلیل آن باشند.”

این درحالیست که این مقام ارشد مطبوعاتی دولت اصلاحات، نه تنها از مرخصی بهره مند نیست، بلکه هر دو هفته یک بار، بیست دقیقه ملاقات کابینی به خانواده وی تعلق می گیرد.

آغاز اعتصاب غذای سحرخیز، نگرانی نسبت به وضع وخیم جسمی این فعال سیاسی و مطبوعاتی را شدت بخشیده است.

عیسی سحرخیز، عضو شورای مرکزی انجمن دفاع از آزادی مطبوعات و مدیرمسئول روزنامهٔ توقیف شدهٔ “اخبار اقتصاد” و ماهنامهٔ توقیف شده “آفتاب” است. وی در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی مدتی به عنوان مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت داشت .

سحرخیز تیرماه ۸۸ و در پی بازداشت های گسترده پس از انتخابات ریاست جمهوری دستگیر، و سپس توسط قاضی صلواتی، رییس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهام “توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام” به سه سال حبس محکوم شد.

سحرخیز در تمام دو سال و سه ماه گذشته، در زندان بسر برده و با وجود تاکید پزشکان و بهداری زندان، امکان ادامه معالجات و درمان در خارج از زندان را نداشته و حتی از یک روز مرخصی نیز محروم بوده است.

گزارش روز پنجشنبه (چهاردهم مهر ماه) در مورد آغاز اعتصاب غذای عیسی سحرخیز و تهدید وی به اعتصاب دارو، همچنین می افزاید “در بین زندانیان سیاسی، فردی سالخورده با هشتاد و سه سال سن وجود دارد (به نام تفاح)، که نامبرده به سرطان خون مبتلا بوده و در وضعیت بدی بسر می برد و امکان دارد همانند محسن دگمه چی (زندانی سیاسی محبوسی که چند ماه پیش جان باخت)، بر اثر بی توجهی مقامات، جان خود را از دست بدهد.”

همچنین گزارش های متعددی حاکی از وخیم تر شدنِ اوضاع بهداشتی زندان گوهردشت و وضعیتِ بسیار نامناسب زندان سیاسی است و فشار مقامات امنیتی و قضایی، همچنان زندانیان سیاسی و خانواده های آنان را هدف قرار داده است.

----

حبس این زندانی سیاسی با وجود صدور حکم برائت، ادامه یافته است

وضع وخیم جسمانی معصوم فردیس، معاون پیشین وزیر مخابرات، در بند ۳۵۰ اوین

پنجشنبه, ۱۴ مهر, ۱۳۹۰

معصوم فردیس، معاون پیشین وزیر مخابرات که در بند ۳۵۰ اوین زندانی است، به علت بیماری به بیمارستان منتقل شد. خبر بازداشت این مقام سابق دولتی برای اولین بار منتشر می‌شود.

کلمه: این زندانی سیاسی که به دلیل نوسانات شدید فشار خون به بهداری زندان اوین منتقل شده بود، پس از وخامت حالش از بهداری زندان به بیمارستان امام خمینی تهران منتقل شد و پس از انجام معاینات پزشکی و دریافت کمک های اولیه درمانی، به زندان بازگردانده شد.

این در حالی است که پزشکان اعلام کرده‌اند که درمان وی باید در خارج از زندان ادامه یابد، اما دادستان تهران با مرخصی درمانی وی مخالفت کرده است.

معصوم فردیس، زندانی سیاسی ۵۷ ساله، در زمان نخستین بازداشت خود عهده‌دار پست معاونت وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات و همچنین رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بوده است. وی که قبل از انتصاب به سمتهای فوق، مسئولیت پروژه اپراتور دوم تلفن همراه را برعهده داشته، قائم‌مقامی رئیس مرکز تحقیقات مخابرات را نیز در سوابق مدیریتی‌اش دارد.

جرم واقعی این معاون سابق وزارت ارتباطات، مخالفت با وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران در واگذاری اپراتور دوم تلفن همراه به نهادهای امنیتی و عدم همراهی با خواسته‌های آنان است. وی به این خاطر که بر اساس تعهد کاری و بی‌طرفی در مسئولیت خود عمل کرده، از سوی وزارت اطلاعات به اتهام واهی جاسوسی بازداشت و در دادگاه بدوی نیز به شش سال زندان محکوم شده است. اما چندی بعد این حکم در دادگاه تجدید نظر نقض شده و در نهایت دیوان عالی کشور نیز وی را از همه اتهامات وارده تبرئه کرده است.

اما به‌رغم نقض رای دادگاه بدوی و صدور حکم برائت برای معصوم فردیس در شعبه دادگاه تجدید نظر و همچنین دیوانعالی کشور، برخلاف نص صریح قوانین قضایی، وزارت اطلاعات با هدف تسویه حساب و نوعی انتقام‌گیری، همچنان این زندانی سیاسی را به صورت غیرقانونی در زندان نگه داشته است.

----

یورش وحشیانه گارد زندان به زندانیان بی دفاع بند 1 زندان گوهردشت کرج

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" گارد زندان به زندانیان بی دفاع بند 1 زندان گوهردشت کرج یورش برد آنها را مورد ضرب و شتم و برخوردهای غیر انسانی قرار داد.

روز پنجشنبه 14 همر ماه حوالی ساعت 09:30 گارد زندان با باتون برقی و سایر ابزار سرکوب به زندانیان بی دفاع یورش بردند و آنها را با ضرب و شتم و توهین به حیاط بند منتقل کردند.زندانیان که تعدادی بیمار و مسن در میان آنها بود نزدیگ به 3 ساعت در زیر تابش آفتاب،بدون اینکه امکان  استفاده از سرویسهای بهداشتی و نوشین آب  را داشته باشند قرار دادند.

گارد زندان سپس به سلولهای زندانیان یورش بردند و وسایل شخصی آنها را پخش ،تخریب و یا به سرقت بردند. وسایل شخصی تخریب شده زندانیان از فروشگاه زندان با چندین برابر قیمت معمول خریداری شده بود.

یورش گارد زندان به فرماندهی علی خادم معاون زندان و فرجی نژاد رئیس اطلاعات بود . تعداد نیروهای گارد زندان بیش از 40 نفر تخمین زده می شد. در این یورش وحشیانه از سگهای حمله کننده استفاده کردند. علی خادم معاون فعلی زندان با کلمات رکیک  به زندانیان توهین اخلاقی می کرد.این یورش وحشیانه تا ساعت 12:00 ادامه داشت.

همزمان با گسترش موج اعدامها در ایران یورش به سلولهای زندانیان افزایش یافته است .هدف از این اعمال قرون وسطایی ایجاد رعب و وحشت است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،یورش وحشیانه به سلول زندانیان بی دفاع ، تخریب وسایل شخصی و مورد ضرب و شتم قرار دادن  آنها را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت رژیم ولی فقیه علی خامنه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد جهت گرفتن تصمیمات لازم اجرا می باشد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

15 مهر 1390 برابر با 07 اکتبر 2011

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران