حمایت از مادران پارک لاله و حامیان آنان در زندان

گردهمایی مادران صلح دورتموند، در حمایت از مادران پارک لاله و حامیان آنان در زندان ها

شنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۲
"امنیت ملی را چه کسانی به خطر می اندازند ؟مادران یا حاکمان؟

نمی دانم به این احکام بخندم یا بگریم. ژیلاکرم زاده مکوندی با حکم قاضی عادل و خوش وجهه جمهوری اسلامی! قاضی مقیسه یا همان ناصریان سابق به جرم حمایت از مادران داغدار به دو سال حبس تعزیری و دو سال حبس تعلیقی محکوم و در روز ششم دی ماه دستگیر و به زندان اوین منتقل شد...........

منصوره بهکیش، یکی دیگر از حامیان مادران عزادار، در روز 4 دی 1390 به اتهام «تبليغ عليه نظام و ايجاد اجتماع و تباني براي بر هم زدن امنيت ملي از طريق تشكيل گروه مادران عزادار» در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه شد. او در دادگاه تمام اتهام ها را رد کرد. دادگاه هنوز حکم خود را صادر نکرده است.......... "

ما مادران پارک لاله و حامیان در سرتاسر دنیا، ضمن پافشاری برسه خواسته اصلی خود مبنی بر آزادی تمامی زندانيان سیاسی – عقیدتی، لغو مجازات اعدام و محاکمه عادلانه و علنی آمران و عاملان کشتارهای سی و سه سال گذشته؛ از مردم آزادیخواه و نهادهای حقوق بشری می خواهیم برای آزادی پروین مخترع و ژیلا کرم زاده مکوندی و توقف فشار بر مادران دادخواه و حامیانشان در ایران، ما را همراهی و طنین صدای ما را رساتر کنند.

----

ابراز نگرانی بریتانیا از «موج تازه اعدام و بازداشت» در ایران

۱۳۹۰/۱۱/۰۱

وزارت امور خارجه بریتانیا روز جمعه با ابراز نگرانی «عمیق» از «موج تازه اعدام و بازداشت» در ایران از حکومت جمهوری اسلامی خواست تا تمام موارد تازه حکم اعدام و دستگیری در کشور را «سریعا» مورد بررسی قرار دهد.

الیستر برت، معاون وزیر خارجه بریتانیا، در بیانیه‌ای که در وب‌سایت این وزارتخانه منتشر شده نقض متعدد حقوق بشر در ایران را قویا محکوم کرده است.

آقای برت همچنین از مقامات جمهوری اسلامی خواسته است که بدون فوت وقت تمام موارد تازه از حکم اعدام در کشور و بازداشت‌های مخالف اصول حقوق بشر را مورد بررسی قرار دهند.

اشاره این مقام عالی‌رتبه در وزارت خارجه بریتانیا به بازداشت چندین روزنامه‌نگار در دو هفته اخیر در ایران است که هنوز از سوی مقامات قوه قضاییه ایران مورد تایید قرار نگرفته است.

در بیانیه الیستر برت در همین باره، به نام سعید مدنی، پرستو دوکوهکی، مرضیه رسولی، محمد سلیمانی‌نیا، سهام‌الدین بورقانی، و فاطمه خردمند اشاره داشته که همگی در دو هفته اخیر بازداشت شده و به زندان منتقل شده‌اند.

در این بیانیه به نام آرش صادقی، احسان هوشمند و حسن فتحی نیز اشاره شده است.

به گفته معاون وزارت خارجه بریتانیا در امور خاورمیانه، این بازداشت‌ها تعهدی «را که ایران می‌گوید به آزادی بیان دارد» جدا زیر سوال می‌برد.

الیستر برت از صدور حکم اعدام برای سعید ملک‌پور، احمدرضا هاشم پور و وحید اصغری به جرم افساد فی‌الارض «بدون طی روند مناسب» نیز ابراز نگرانی شدید کرده است.

آقای برت در این بیانیه همچنین به گزارش‌هایی اشاره کرده است حاکی از این که در سال جاری میلادی که تنها ۲۰ روز از آن سپری شده «حدود ۵۰ نفر» و برخی در ملاء عام اعدام شده‌اند.

به گفته این مقام بریتانیایی، اعدام این تعداد نفر در ایران تنها در عرض ۲۰ روز «ادامه روند استفاده افراطی از مجازات مرگ» است که «سازمان ملل نیز آن را محکوم کرده است».

ايران بارها از سوی سازمان‌ها و گروه‌های حقوق بشری متهم شده است که يکی از بالاترين موارد اعدام در جهان را دارد. بر اساس قوانين جزايی جمهوری اسلامی، مواردی چون قتل، تجاوز، سرقت مسلحانه، قاچاق مواد مخدر و ارتداد از دين مجازات اعدام در پی دارد.

از: راديو فردا

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران