رضا حقیقت نژاد: محمدحسن رحیمیان، سومین مامور مخفی خامنه ای در انتخابات

یکشنبه, 20ام فروردین, 1396
اندازه قلم متن

رحیمیان ۱۹ شهریور ۹۲ از سوی آیت الله خمینی به عنوان تولیت مسجد جمکران منصوب شد

 

محمدحسن رحیمیان، تولیت مسجد “جمکران” نقل کرد: “شاهد بوده ام که رهبر انقلاب بیش از ۱۳ بار به این مسجد آمده و با امام خود عشق بازی می کنند”

۲۰بهمن۹۵خبرگزاری «رسا» جمله ای جالب توجه از حجت الاسلام «محمدحسن رحیمیان»، تولیت مسجد «جمکران» نقل کرد: «شاهد بوده ام که رهبر انقلاب بیش از ۱۳بار مخفیانه به این مسجد آمده و با امام خود عشق بازی می کنند.»

رحیمیان ۱۹شهریور۹۲ از سوی آیت الله خامنه ای به عنوان تولیت مسجد جمکران منصوب شد و شهادتش برای عشق بازی خامنه ای و امام دوازدهم شیعیان نقطه اوج بصیرت زندگی او محسوب می شود؛ هرچند قبلا هم روایت هایی از این دست گفته بود: «سید حسن نصرالله می گفت رهبر انقلاب اسلامی به ما نامه نوشتند که من برای پیروزی شما [در جنگ ۳۳روزه] به مسجد جمکران رفتم، دعا کردم و نماز خواندم که بعد از آن “حزب الله” زهر تلخ را به کام اسراییل ریخت.»

اشاره او به جنگ سال ۲۰۰۶ حزب الله لبنان و اسراییل است که با گروگان گیری دو سرباز اسراییلی توسط حزب الله شروع شد. پنج شهریور ۸۵ حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان گفت: «اگر یک درصد احتمال می دادم ربودن دو سرباز به جنگی چنین منجر خواهد شد، هم به دلایل انسانی و اخلاقی و هم به دلایل امنیتی، نظامی و سیاسی، عملیات گروگان گیری را انجام نمی دادیم.»

با این حال، رسانه های حکومت ایران سال ها است این عملیات را به عنوان نقطه اوج پیروزی حزب الله لبنان توصیف می کنند که به روایت رحیمیان، محصول رابطه خامنه ای و امام غایب در مسجد جمکران بوده است.

بصیرت های این چنینی رحیمیان البته سال ها است شکوفا شده اند. ۱۱دی ماه ۸۹ او در نشست ماهانه سازمان بسیج جامعه پزشکی روایت دیگری از ارتباط امام دوازدهم و خامنه ای گفت در رابطه با حوادث کوی دانشگاه در سال ۷۸: «ما فیلمی از بیانات یک پدر شهید تهیه کردیم … [امام زمان] در خواب به این پدر شهید گفته بود برو نزد آقای فاضل لنکرانی و به ایشان بگو قیام کند. بگو این میمون ها را از قم بیرون بریزند، از تهران بیرون بریزند، من از نایبم حمایت می کنم.»

به روایت حسینیان، پدر شهید در جریان این مکاشفه، «عطالله مهاجرانی» و «عبدالله نوری» را دیده بود که علیه خامنه ای فعالیت می کردند.

به اعتبار همین روایت ها بود که وقتی سال ۸۹ فهرست ۷۲نفره «خواص با بصیرت» منتشر شد، نام محمدحسین رحیمیان هم در این فهرست بود. بصیرت او مختص حوزه سیاست هم نیست؛ سال ۹۱ در سخنرانی خود افشا کرد که امریکا از محل ۲۰میلیارد دلاری که برای تهاجم فرهنگی به ایران داده، به تورهای گردش گری کمک می کند تا مسافران ایرانی را ارزان تر از حد معمول ببرند تایلند!

رابطه رحیمیان و خامنه ای فارغ از عالم خواب و این شوخی ها، یک رابطه جدی و دیرپا است. از سال ۷۱ تا ۸۳ رییس بنیاد شهید بود و نماینده ولی فقیه. سال ۸۳ دولت خاتمی تشکیلات تازه ای برای بنیاد شهید تعریف و «حسین دهقان» را به عنوان رییس منصوب کرد و رحیمیان شد نماینده ولی فقیه. رحیمیان ۹ سال در این سمت ماند و سال ۹۲ با حکم خامنه ای شد تولیت مسجد جمکران. به عبارت روشن تر، او ترقی مناصب در ۲۵سال گذشته را مدیون خامنه ای است.

او در عصر خمینی، «خط امامی» به شمار می رفت. عضو دفتر خمینی بود و سال ۶۶ که «مجمع روحانیون مبارز» تاسیس شد، عضو این مجمع شد. ولی پس از مرگ خمینی از این جمع فاصله گرفت و سوی خامنه ای رفت. علت هم به دلیل اختلاف نظر در نوع برخورد با خامنه ای بود: «یکی از همین افراد که عضو مجمع [روحانیون مبارز] هم هست، می گفت من وقتی به محضر مقام معظم رهبری شرفیاب می شوم، همان کرامت و لطف امام را در وجود ایشان لمس می کنم اما وقتی که بیرون می آیم، احساس می کنم بعضی از افراد با نگاه شان می خواهند من را از رهبرم برانند.(هفته نامه پنجره، آبان۸۹، گفت‎وگو با محمدحسن رحیمیان)

در عالم سیاست، از سال ۸۴ که بزرگان اصول گرا فکر ترمیم وضعیت «شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی» («جمنا» آن زمان) بودند، نام محمدحسن رحیمیان هم به عنوان نیروی تازه وارد شنیده می شد. رحیمیان در آن دوران مثل بسیاری از اصول گرایان، حامی محمود احمدی نژاد بود؛ یک حامی دوآتشه که به سخنرانی های احمدی نژاد افتخار می کرد. از سر همین علاقه بود که ۱۷آذر سال ۸۸ در دانشگاه تهران، رهبران «جنبش سبز» را به «منافقین» تشبیه کرد و گفت: «اگر بخواهند به فتنه گری ادامه دهند، بر اساس آیات قرآن، به بدترین و شدیدترین حالت اعدام شوند.»

پس از این جمله، حاضران شعار اعدام میرحسین موسوی را سر دادند: «آقای موسوی به من پیام داد که توقع نداشتم حکم اعدام من را صادر کنید. گفتم من حکم اعدام صادر نکردم، آیه ای از قرآن را خواندم، مردم خودشان تطبیق دادند.»(خبرگزاری فارس، ۸دی۹۳، گزارش سخن‎رانی رحیمیان به مناسبت سال‎گرد ۹دی)

رحیمیان با وجود مواضع جانب‎دارانه به سود احمدی نژاد، در ایام پس از انتخابات سال ۸۸ عضو هیات ویژه شورای نگهبان برای رسیدگی به شکایت معترضان بود. این هیات شش نفره توسط شورای نگهبان تشکیل شد ولی نتوانست با کاندیداهای ریاست جمهوری به توافقی برسد و شکست خورد.

تحرکات سیاسی رحیمیان حدفاصل سال های ۸۴تا۹۵ کم نبودند؛ در خطبه های نماز جمعه، گفت وگوی با رسانه ها، سخن‎رانی و… . ولی در این میان کم تر کسی او را به عنوان میانجی، چهره پیش‎کسوت و یا پدرخوانده اصول‎گرایان می شناخت. با این وجود، حضورش در کمیته ویژه شورای نگهبان در سال ۸۸ و هیات اجرایی انتخابات در سال ۹۲ و اعتبار و اعتماد ویژه رهبر جمهوری اسلامی در دو دهه گذشته، کمک کرد که اندک اندک رشد کند به طوری که در نهایت منجر به ظهور او در دی ماه ۹۵ شد با تشکل جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» (جمنا)، در قامت رییس هیات موسس.

او در انتخابات شورای مرکزی نفر چهارم ولی در سازوکار داخلی شورا، به عنوان رییس انتخاب شد و همه کاره اصول گرایان در انتخابات۹۶.

این نخستین بار نیست که از نزدیکان خامنه ای یک میانجی انتخاباتی ظهور می کند؛ در انتخابات سال ۹۲، «مهدی خاموشی» که از سال ۸۰ با حکم خامنه ای به عنوان رییس سازمان تبلیغات اسلامی مشغول است، میانجی ارشد بود ولی با وجود هماهنگی هایش با «غلامعلی حدادعادل»، تلاش هایش به ویژه برای به نتیجه رساندن ائتلاف «علی ولایتی»، حدادعادل و «محمدباقر قالیباف» شکست خورد. در انتخابات سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی نیز «سیدرضا تقوی» که از سال ۸۸ با حکم خامنه ای، رییس شورای سیاست‏گذاری ائمه جمعه است، میانجی ویژه اصول گرایان برای انتخابات مجلس بود. او نیز در این مسیر با حدادعادل هماهنگ بود ولی تلاش هایشان هم برای وحدت اصول گرایان و هم برای پیروزی در انتخابات شکست خورد. بعدها در حضور خامنه ای، اعتراض هایی از سوی تشکل های دانشجویی به فعالیت سیاسی تقوی رخ داد و مجبور به حاشیه نشینی کامل شد.

محمدحسین رحیمیان سومین مامور مخفی بیت رهبری است برای انتخابات ۹۶. در شورای مرکزی جمنا، نفر دوم غلامعلی حدادعادل است که قطعا رحیمیان باید همه حرکت ها را با او هماهنگ کند. هرچه باشد، حدادعادل مشاور عالی رهبری است و پدر همسر «مجتبی خامنه ای»، پدرخوانده جمنا.

از: ایران وایر


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.