دادستان استان گلستان: دلیل طلاق و جنایت در کشور تلگرام است!

جمعه, 21ام مهر, 1396
اندازه قلم متن

دادستان مرکز استان گلستان گفت: بسیاری از طلاق هایی که در سیستم قضایی کشور ثبت می شود نتیجه همین است که فضای مجازی مانند تلگرام به خانه‌های ما نفوذ کرده است و جنایت‌هایی که صورت می‌گیرد نتیجه آن است

امروزه شبکه‌های اجتماعی جزو عناصر مهم زندگی اجتماعی هستند و در مسیر توسعه خواه ناخواه تأثیر می‌گذارند. شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی چون تجربه‌های تازه‌ای هستند ممکن است با برخی بی‌مهارتی‌ها باعث بروز مشکلات بویژه برای گروه‌های سنی خاص بشود.صرف اینکه فکر کنیم یک ابزار یا رسانه به دلیل مشکلاتی که می‌تواند به وجود آورد نباید مورد استفاده قرار گیرد و آن را یک تهدید دانست بسیار نامعقول است، می‌توان گفت یکی از راه‌های مبارزه با فساد، رانت و انواع و اقسام سوء‌استفاده از موقعیت قدرت همین شبکه‌های اجتماعی می‌تواند باشد.

کمتر کسی است که با فیترینگ در ایران دست و پنجه نرم نکرده باشد و به خاطر منع شدن حقوق ملی و انسانی خود و استفاده از شبکه های اجتماعی در جهان امروز که وسائل ارتباطی امروزه با زندگی روزمره شان گره خورده و برای سهولت در ارتباط و اطلاع رسانی به آنها نیاز دارد شاکی نباشد.
هرزگاهی نمایندگان و مسئولان جمهوری اسلامی زمانی که منافع خود را در خطر ببینند نطق‌هایی بدون عقل و منطق بیان می‌کنند که تاکنون نتیجه‌ای جز تمسخر بین جوانان نداشته است.

به تازگی نیز مصطفی حقی دادستان مرکز استان گلستان در شب‌های محرم در حسینیه سیستانی‌های گرگان اظهارکرده است هدف دشمن استضعاف فرهنگی است که امروزه عمده‌ی مشکل بشر این است که فهم درستی از مباحث فرهنگی ندارند چرا که کلید تبلیغات فرهنگی در دست بسیاری از رسانه های غربی است که ریشه اکثر آنها در رژیم صهیونیسمی وجود دارد و مدیریت، هزینه و درآمد اکثر شبکه های اجتماعی و کانال‌های فارسی زبان در دست اسرائیلی‌ها می باشد.

دادستان مرکز استان افزود: چگونه ممکن است که دشمن مردم ایران را از ابتدایی ترین خدمات انسانی و دارویی محروم می‌کنند ولی کلیه شبکه های اجتماعی و کانال های فارسی زبان ضد نظام را بطور رایگان در اختیار مردم قرار می دهد و این چیزی جز تغییر فرهنگ مردم کشور ما نیست.

به باور این روحانی شیعه؛ ریشه بهاییت که مقر اصلی آنها در اسرائیل است تمام امکانات و برنامه های خود را بکار می برد که بحث مهدویت را از جامعه و مردم ما دور کند و با اسلام هراسی و بوجود آوردن داعش در منطقه، قصد دارد این کار را عملی سازد و تا حدودی موفق شده است که دنیا را اسلام متنفر کند.

حجت‌الاسلام مصطفی حقی بر این اعتقاد خود پافشاری کرده‌است که بسیاری از طلاق های ثبت شده در سیستم قضایی کشور  نتیجه همین است که فضای مجازی مانند تلگرام به خانه‌های ما نفوذ کرده است و جنایت هایی که صورت می گیرد نتیجه آن است.

در فضای مجازی اخبار و اطلاعات به‌سرعت منتشر می‌شوند و شهروندان می‌توانند بر اعمال زمامداران نظارت داشته باشند. ماده ۳۳منشور حقوق شهروندی، اختصاص به حق آزادانه و بدون تبعیض در جهت دسترسی و برقراری ارتباط و کسب اطلاعات و دانش در فضای مجازی دارد.

آگاهی باعث می‌شود که شهروندان از حقوق خود مطلع شوند و این اطلاع تکالیفی را بر دوش دولت قرار می‌دهد و دولت موظف می‌شود که بسترهای لازم را برای ذی حق‌های اصلی که همان شهروندان هستند مهیا کند.

در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به‌طور صریح در خصوص حق دسترسی به فضای مجازی سخنی به میان نیامده است اما با عنایت به مقدمه قانون اساسی و برخی از اصول این قانون می‌تواند تضمین‌گر این حق باشد.

علاوه بر مقدمه، برخی اصول قانون اساسی نیز به طور غیر مستقیم وجود این حق را لازم می‌دانند از جمله این اصول می‌توان به اصل دوم قسمت«ب»، اصل سوم بندهای ۱و ۲، اصل بیست و چهارم و اصل چهل و سوم بند ۷ اشاره کرد. حق دسترسی به فضای مجازی از مصادیق جدید آزادی بیان محسوب می‌شود و می‌توان این حق را با اسناد بین‌المللی که ایران عضو آنها است بررسی کرد، زیرا یکی از ویژگی‌های دولت‌های قانون‌مدار این است که حقوق بشر در قوانین کشور آن‌ها رعایت شود، از جمله این اسناد بین‌المللی می‌توان به اعلامیه حقوق بشر، میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی و میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد. ماده‌های ۱۹ و ۲۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر، ماده ۱۹ بند۲و۳ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی و ماده ۱۵میثاق بین‌المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به این امر اشاره دارند.

از: امدنیوز


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.