تصویری ازدرون

دوشنبه, 30ام بهمن, 1396
اندازه قلم متن

zia-mesbah

آنانی که هوشیاری و نقش پدرانشان رادر انقلاب مشروطیت و ملی شدن نفت برای استقلال کشور، برسمیت شناخته شدن حقوق جامعه وجلوگیری از اعمال نفوذ بیگانه شنیده و یا در کتاب ها خوانده اند، کسانی که در مبارزات ملی برای کسب آزادی و رهایی مملکت از سلطه بیگانه، به رهبری شادروان دکتر مصدق شرکت داشته، و شاهد قاطعیت و سلامت عمل این چهره مبرا از هر گونه الودگی بوده و ثمرات مبارزه ملت را عملا احساس کرده یا شنیده و باور دارند …. چگونه شد که فریفته وعده و وعید هایی شدند که کماکان در زمینه های مختلف ادامه دارد؟

عیسی کلانتری وزیر اسبق کشاورزی میگوید “اگرمدیریت آب را به همین وضع ادامه دهیم حدود ٧٠‌درصد ایرانیان یعنی جمعیتی معادل ۵٠‌ میلیون نفر برای زنده ماندن ناچار به مهاجرت از کشور هستند، سیاست در پیش گرفته سبب شده که: شهرنشینی در کشورمان در چند دهه با سرعتی کم‌نظیر افزایش و این جمعیت از ۴۷ درصد به حدود ۷۰ درصدو پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۰۰ به حدود ۷۵ درصد برسد و فقط افراد سالمند بی پناه نا توان، جمعیت روستایی ایران رابه دلیل مهاجرت نیروی جوان تشکیل دهند

 آنچه که فرا تر از مسایل مادی دور از دسترس مینماید: “تحقق عدالت اجتماعی واقعی”، “ریشه‌کنی فقر و جهل و آسیب‌های اجتماعی”، “تأمین سلامت جسمی، اخلاقی و معنوی”، “پیشرفت علمی کشور”، “تأمین عزت و هویت ملی و اقتدار بین‌المللی” و “فعال کردن ظرفیت‌های کشور”…. است .

در گزارشی درونی با تیراژ محدود خواندم « بطور خلاصه میاید»:

  • پدر خانواده دست خالی و شرمنده با همسرش، از بیماری رنج می‌برندو امکان درمان با همه تبلیغات مربوط به طرح سلامت و هجوم درد مندان به بیمارستانهای دولتی راندارند اجاره خانه عقب افتاده و شرمنده صاحبخانه. کارگاه محل کار تعطیل و به هر دری زده تا کاری دست و پا کندنشده ! و….
  • از بعدی دیگر صنایعی که با بیست تا چهل درصد کار می‌کردند و وعده کار صددر‌صدشان را داده بودند، کاملا تعطیل و به گفته معاون وزیر صنعت بیش از ۶۰ درصد صنایع تعطیل شده‌اند!
  • تخلیه روستاها، مهاجرت جوانان روستایی به حواشی شهر ها و نبود حداقل معیشت، بهداشت و تندرستی به فاجعه انجامیده، وضعیتی که در آینده نه چندان دور میتواند به انفجاری مجدد در جامعه منجر گردد.

با این تصویر: چه می شد اگرمیلیارد ها دلار سرمایه مردم محروم که صرف حمایت از دیگران شده صرف عمران و آبادی مملکت میشد. آیا در چنین حالتی باز هم با ورشکستگی صنایع، بی کاری بیش از ۶ ملیون کارگر،، گرانی نرخ ارز، هجوم توده مردم برای خرید ارز ونجات پول در دستشان، هزاران کارتون خواب فقط درشهر تهران، دهها بل صدها هزار جوان تحصیل کرده بی کارو… مواحه بودیم؟ وبا شرایطی مشابه سیل اعتراض اوایل دیماه گذشته رو برو بودیم.

در حالیکه گذرنامه ایران به یکی از بی اعتبارترین گذر نامه های جهان تبدیل شده وارزش ریال ایران متاسفانه تا سطح ارزش کاغذ پاره ای تنزل یافته وشرایط حاکم بر اقتصاد ایران بدلیل کم رنگ بودن امنیت حقوقی وقضایی برای سر مایه گذار و دخالت جریانهای سیاسی در اداره این بخش، به یکی از بدترین شرایط موجود برای سرمایه گذاری در آمده است که عدم پرداخت مطالبات پس انداز کنندگان در موسسات مالی اعتباری دارای مجوز بانک مرکزی، از ان جمله میباشد .

 ارسال کمک های مالی و تجهیزاتی نظام به گروه ها ی فرا مرزی نقض آشکارمقررات بین المللی بوده، به فلج شدن روابط اقتصادی وبانکی مملکت با مؤسسات مالی دنیا منجر و روابطی که پس از رفع تحریم ها می توانست بصورت سالم با دنیا بر قرارگردد با مشکلات عدیده ای رو برو شده است.

امتناع بانک های بزرک بین المللی، از بر قراری رابطه با مؤسسات ما لی در کشورمان، نه بدلیل “نقش آمریکا درروابط اقتصادی ایران”بلکه به دلیل بی اعتنایی آشکار حکومت ایران به مقررات اتحادیه بین المللی مبارزه با پول شویی (FATF )است – که براساس اطلاعات ایران ظرف سه سال گذشته رتبه اول پولشویی درجهان را بدست آورده است.

 آقای روحانی میگوید “اگر ملتی به شعاردهی افتاد، نمی‌تواند عزت داشته باشد و اگردر مسیر خردورزی افتاد و به اراده، تصمیم و خواست مردم عمل شد، آن خردورزی می‌تواند کشور را در مسیر اعتلای عزت و سربلندی قرار دهد. بشرطی که خود ایشان در مدت مانده مسیولیت بدان عمل نماید، یعنی تسلیم به رآی و اراده مردم در رفراندمی که در ۲۲ بهمن پیشنهاد نمود، در آنصورت شاید بتوان امیدی به آینده مملکت داشت.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.