بومی‌‌ها می‌گویند کنار اجساد هواپیمای سقوط کرده ردپایی بود!

چهارشنبه, 2ام اسفند, 1396
اندازه قلم متن

در آخرین لحظات هواپیمای تهران-یاسوج چه گذشت؟/ بعضی از مسافران شاید چندمتر فرار کرده باشند/واکنش معاون ارتش به شائبه زنده بودن مسافران پس از سقوط: نیاز به بررسی دقیق دارد

باید توجه داشت که پس از سقوط هواپیما، در محل برف باریده و امکان ندارد که پس از دو روز با وجود بارش برف ردپایی مانده باشد که نشان دهد کسی زنده بوده است.
آفتاب‌‌نیوز: معاون عملیات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تاکید کرد که انتشار اخباری درباره زنده بودن برخی مسافران هواپیمای تهران – یاسوج پس از سقوط مورد تایید نیست و نیاز به بررسی کارشناسی دقیق دارد.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ امیر کیومرث شرفی در منطقه پادنا و در روستای دنگزلو افزود: نیروهای بومی منطقه که ادعا می کنند ردپایی در اطراف لاشه هواپیما دیده اند همزمان با تکاوران نیروی زمینی ارتش به محل سقوط رسیده اند در حالی که تکاوران این موضوع را تایید نمی کنند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که پس از سقوط هواپیما، در محل برف باریده و امکان ندارد که پس از دو روز با وجود بارش برف ردپایی مانده باشد که نشان دهد کسی زنده بوده است .
شرفی تصریح کرد: هرگونه اظهار نظر درباره این موضوع پس از بررسی دقیق محل سانحه، لاشه هواپیما، پیکرهای مسافران و بررسی همه جوانب و احتمالات سانحه باید ازسوی کارشناسان ذیربط صورت گیرد.در روزهای گذشته برخی رسانه ها بویژه در فضای مجازی از زنده بودن برخی مسافران هواپیمای تهران – یاسوج پس از سقوط آن در کوه دنا، خبر داده اند.
هنوز هیچ مسئولی در این زمینه اظهار نظر نکرده است.پرواز شماره ۳۷۰۴ هواپیمایی آسمان با ۶۰ مسافر و ۶ خدمه پروازی ساعت ۸ صبح یکشنبه تهران را به مقصد یاسوج ترک ولی در نزدیکی سمیرم اصفهان سقوط کرد.این هواپیما از نوع ای تی آر ۷۲ پس از ۵۵ دقیقه از صفحه رادار مرکز کنترل خارج ‌شد.
به نوشته خبرگزاری ایرنا؛ این هواپیما هر روز یک پرواز از تهران به یاسوج و یک پرواز بر عکس داشت که به‌طور میانگین ۵۰ تا ۶۰ مسافر حمل می‌کرد.روز گذشته پس از ۴۸ ساعت جست و جو اعلام شد که لاشه این هواپیما در کوه‌های نقل در مرز بین شهرستان‌های سمیرم از توابع اصفهان و دنا در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شد.
در آخرین لحظات در هواپیمای پرواز تهران-یاسوج چه گذشت؟
به گزارش مهر، کاپیتان عین الله اردشیری، خلبان پیشکسوت گفت: هواپیما در هنگام برخورد با کوه حدود ۱۰ هزار پا ارتفاع داشته است. اما هواپیما تا زمانی که روی NDB فرودگاه قرار نگرفته باشد، اجازه ندارد ارتفاع خود را به کمتر از ۱۵هزار و ۵۰۰ پا کاهش دهد و در واقع قبل از قرار گرفتن روی NDB فرودگاه، حداقل ارتفاع باید ۱۵هزار و ۵۰۰ پا باشد.
 کاهش ارتفاع هواپیما، الزاما ناشی از اشتباه خلبان نبوده و دلایل مختلفی می تواند عامل کاهش ارتفاع هواپیما باشد که «برخی» از این دلایل به این شرح است:
 ممکن است هواپیما در داخل ابرها با مشکلاتی مواجه شده و اصطلاحا به شرایط «STALL» یا «واماندگی» رسیده و با خارج شدن از کنترل، هواپیما به کوه برخورده کرده است.
 ممکن است سیستم ضدیخ هواپیما از کار افتاده باشد که در این صورت در عرض چند دقیقه، بدنه هواپیما از چندین تن یخ پوشیده می شود و هواپیما سنگین شده و نمی تواند ارتفاع را حفظ کند. ممکن است از کار افتادن یکی از موتورهای هواپیما نیز منجر به کاهش ارتفاع شده باشد.
 زمانی که برف می بارد و کوه و زمین پوشیده از برف است، از ارتفاع، نمی توان بین کوه و زمین تمایز قائل شد. به همین دلیل خلبان متوجه وجود قله در مقابل خود نشده است و زمانی متوجه قله در مقابل هواپیما شده است که فرصت کافی برای اوج گرفتن در اختیار نداشته و متاسفانه با یکی از قله های کوتاه سلسله قله های دنا برخورد کرده است.
 قطعات هواپیما بدلیل برخورد هواپیما با برف (و نه صخره)، نمی تواند به فاصله دور پرتاب شود؛ لذا چهار لکه سیاه مشاهده شده در برخی تصاویر منتشره، نشان می دهد که این لکه ها، چهارنفر از سرنشینان هواپیما هستند که در حالت زخمی از هواپیما خارج شده اند.
 دو نفر از آنها فاصله کوتاهی را توانسته اند طی کنند و دو نفر دیگر، مسافت بیشتری را طی کرده اند. این بدان معناست که این ۴ لکه از سرنشینان هواپیما هستند که در نهایت بدلیل خونریزی یا یخ زدن، نتوانسته اند ادامه مسیر بدهند.
 در عین حال امکان دارد سرنشینان سالم تری غیر از این چهار نفر، مسافت بیشتری را طی کرده باشند تا خود را به جایی مثلا روستای شرفی که از توابع سِده است، برسانند

به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.