پیام دکتر علی راسخ افشار، یکی از بنیاد گذاران سازمانهای جبهه ملی ایران در اروپا

یکشنبه, 2ام اردیبهشت, 1397
اندازه قلم متن

به جلسه ی همبستگی با اعتراضات ملت ایران در شهر کلن ــ آلمان
۷ آوریل ۲۰۱۸

دکتر علی راسخ افشار

هموطنان ارجمند
اجازه می خواهم به خانمها و آقایان محترمی که در جلسه سخنرانی شهر کلن شرکت نموده و با حضور خود اجلاس همبستگی با ملت ایران را مزین فرموده اند خیرمقدم عرض کنم.
 
حکومت جمهوری اسلامی به دنبال اعتراضات گستردهً مردم در حدود صد شهر کشور در اوائل دی ماه ۱۳۹۶، برگذاری تظاهرات در چارچوب قانون را حق مردم دانست.

هر چند تا کنون هیچ گاه این حق در عمل به رسمیت شناخته نشده، حتی یکبار هم مجوز برگذاری تظاهرات «قانونی» صادر نشده است و هر تجمعی، حتی تجمعات اعتراضی مسالمت آمیز و  میلیونی مردم با سرکوب، زندان و کشتار مواجه شده اند، اما اذعان به حق قانونی مردم، حقی که تاکنون رعایت نشده است، علی‌رغم بازداشت های وسیع معترضان، اتفاق جدیدی است.

در پی اظهارات حسن روحانی که گفته بود:

«دولت با تجمعات قانونمند مردم مخالف نیست. مردم حق آزادی بیان دارند و می توانند پیشنهادات و نظرات خود را در امور کشور مطرح کنند.» جبهه ملی ایران، به عنوان یکی از قدیمی ترین جریانات سیاسی کشور با انتشار نامه درخواست خود خطاب به حسن روحانی اعلام کرد:
«بر طبق اصل ۲۷ قانون اساسی، تصمیم دارد از مردم تهران دعوت نماید که برای استماع نظرات و پیشنهادات جبهه ملی در یک تجمع عمومی شرکت نمایند.»
بطوری که مشاهده شد، جبهه ملی ایران علاوه بر عدم دریافت مجوز برای تجمع خودتحت شدیدترین فشارها نیز قرار گرفته تا بر عدم دعوت به تجمع مورد نظر خود نیز تاکید ورزد.
اینجانب تشکیل این نشست را به همه شرکت کنندگان ارجمند تبریک و تهنیت عرض میکنم 
 
این جلسه در دورانی برگذار می شود که صحنه سیاسی جهان بسیار پرتنش و متلاطم و آبستن حوادثی غیرقابل پیش بینی است.
لذا وجود سازمان های اصیل، غیر وابسته و مردمی با اعتقاد به استقلال، آزادی، عدالت اجتماعی وجدایی دین از حکومت مانند جبهه ملی ایران جهت حفظ و صیانت از کیان ملی و روشنی آینده کشور بسیار مفید و سودمند و ضروری است.
اینجانب موفقیت شما هموطنان عزیز را آرزومندم.  
دکتر علی راسخ افشار
از: احترام آزادی 

به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

یک نظر

  1. جبهه ملی ایران
    جمهوری ایران
    رفاه
    نظام دو حزبی
    سکولار
    حقوق بشر
    آزادی