بیانیه حزب ملت ایران: تروریسم

دوشنبه, 25ام آبان, 1394
اندازه قلم متن

hezbe-mellat-iran

تروروریسم

سر تا سر خاورمیانه تا شمال آفریقا این روزها رنگ خون و آتش به خود گرفته است، تروریست های واپسگرای جنایت کار با تلقینات ضد بشری که به آنها آموز ش داده شده هیچ مرزی برای جنایتهای خویش نمی شناسند.

سالهاست که مردم افغانستان، عراق، فلسطین، کوبانی، سوریه و…. صدایی جز انفجار و شیون مادران داغدار در سوگ از دست دادن عزیزانشان نشنیده اند و سالهاست که کودکان آنان طعم شیرین یک شب خوابیدن باآرامش و امنیت  را نچشیده اند. روزانه دهها انسان بی گناه قربانی بمب گذاری های کور جنایت کارانی می شود که خود را بشارت دهنده خوشبختی و سعادت انسانها می خوانند اما ، نفیر جهنمی گلوله ها و بمب های آنان، حتا نفس کشیدن درفقر و گرسنگی  و آتش را نیز برای زنان و کودکان و غیر نظامیان تنگ کرده است.

داعش، شاید یکی از نفرت انگیز ترین واژه هایی باشد که انسان کره خاکی تا کنون شنیده است ، نامی که تداعی گر وحشیانه ترین جنایت های روی داده در تاریخ بشر است با این تفاوت که این جنایت ها در دوران مدرنیته یعنی دوره ای که انسان ها تلاش می کنند تا با پایبندی به حقوق بشر و آموزه های انسانی آن حتا حقوق حیوانات را نیز در نظر بیگرند و کره زمین را زیستگاه امن و آسایش همه ی موجودات نمایند.

هنوز فاجعه ی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۳ از خاطره ی ملتها و بن لادن و القاعده و طالبان از خاطره انسان ها پاک نشده بود که این بار گروهی به مراتب دهها بار جنایتکارتر از القاعده و طلبان اعلام موجودیت نمودو پرده از جنایت های خویش بر داشت.داعش این گروه ضد بشری شوربختانه درسالهای اخیر به شکل روزانه نامش در رسانه ها تکرار و باز تکرار شد .

 شدت توحش این جریان تروریستی و ضد بشری چنان بود که بدون بیم و هراسی از جنایتهایش فیلم و عکس تهیه می کند و در رسانه های دنیای مجازی برای ایجاد رعب و وحشت بیشتر انتشار می داد و از این راه برای نمایش قدرت و همچنین جذب نیروی بیشتر برای گسترش قلمرو خود بهره می جوید و شگفت اینکه هیچ یک از رسانه ها ی مجازی با آگاهی از اهداف این گروه تروریستی حتا به خود زحمت بستن حساب کاربری آنان را نداده است!!

بیش از نیمی از سوریه و عراق توسط این گروه در نهایت جنایت و سفاکی اشغال شد و هزار زن و دخترو کودک بیگناه در سوریه و عراق به بردگی برده شدند و هزاران مردنظامی و غیر نظامی قتل عام شدند.

در این بین قدرت های بزرگ جهانی فقط نشستند و انچه که بر سر مردمان این کشورها می رفت را تنها با صدور یک بیانیه محکوم و اعلام همدردی کردند.

آنچه که بهار عربی خوانده می شد به جای آنکه با سرنگونی دیکتاتور ها موجب رسیدن ملل به دموکراسی وآزادی و رفاه شود عملا موجب تیره روزی بیشترآنها شد.

دیکتاتور لیبی ، معمر قذافی سرنگون شد و ازآن روز تا کنون ملت این کشور روی آرامش را به خود ندیده و مردمانش در حسرت زیستن در دوران سیاه دیکتاتوری قذافی روز را به شب می رسانند.

 در مصر بعد از سرنگونی مبارک تا کنون موج ناآرامی ها از دولت اخوانی های محمد مرسی تاحکومت ژنرال السیسی کشور را فرا گرفته و گرفتار شدن این کشور تاثیر گذار عربی به چنگال جریان تروریستی داعش چندان دور از انتظار نیست.

 در یمن بعد از سر نگونی عبدلله صالح جنگ داخلی گسترش یافت عرصه را چنان بر مردم فقیر یمن تنگ نموده که علاوه بر کشته شدن روزانه دهها غیر نظامی بی گناه ملت این کشور از تهیه مایحتاج ابتدایی و حتا آب برای آشامیدن نیز ناتوان هستند. و در این رویداد های خانمان سوز تمامی زیر ساخت های این کشورها عملا یا نابود شده و یا به دست تروریست ها افتاده است،تا با همان امکانات چپاول شده بلای جان مردمان این کشورها شوند.

به راستی یک گروه تروریستی نوپا چگونه می تواند در حملات برق آسا در یک گستره سرزمینی به وسعت چند برابر کشورهای اروپایی آن هم در کمترین زمان ممکن تسلط یابد؟

چگونه یک گروه تروریستی توان این را دارد که در برابر آرتش های چند کشور ایستادگی کند و حتا نیروی هوایی قدرت مندترین کشورهای دنیا نیز توان نابودی آن را نداشته باشند؟

داعش این غول چراغ جادو برای برآورده نمودن خواسته و آرزوی کدام کشور و قدرتی بیرون آمده اینگونه حتا در قلب اروپا نیز نمایش قدرت اجرا می کند؟

آنچه که روز گذشته در پاریس روی داد و منجر به کشته و مجروح شدن دهها شهروند غیر نظامی فرانسوی شد بی گمان نمایش قدرتی بود از سوی داعش و عملی نمودن تهدیداتش نسبت به قدرتهای سلطه گر.

سرنگونی هواپیمای مسافر بری روسی بر فراز صحرای سینا در مصر و کشته شدن همه ی مسافرانش و همچنین بمب گذاریهای چند روز گذشته در لبنان و اینک نیز پاریس.

 عملیات تروریستی که به اعتراف سرویس امنیتی فرانسه برای کشتن و یا گروگان گرفتن رئیس جمهور فرانسه طراحی شده بود  با توجه به شواهد موجود زنگ بیدار باش و هشدار بود به همه ی قدرتهای جهانی و منطقه ای که حمایت تاکتیکی آنان و لحاظ نمودن استاندارد دوگانه دررابطه با تروریسم ( تروریست خوب و تروریست بد) تا چه حد در بلند مدت می تواند حتا امنیت ملی  خودآنان را نیز به خطر بیاندازد.

خردمندانه نخواهد بود اگر بپذیریم سرویس های امنیتی قدرتهای بزرگ با تمام ساز و برگ جاسوسی و نظامی پیشرفته ی زمینی و هوا فضایی که در اختیار دارند از رویارویی با تروریست های داعش نا توان باشند و باز خردمندانه نخواهد بود که بپذیریم تروریست های داعش صرفا با تکیه بر ایدئولوژی فناتیک خود دارای چنان توانایی های خیره کننده نظامی باشند.

ریشه و خاستگاه اندیشه ی تروریست های تکفیری به لحاظ ساختاری کاملا مشخص است وآشکار است که در مدارس اینان جز خشونت و خون ریزی نوع بشر، هیچ به فریب خوردگان این مدارس و مکتب خانه ها نمی آموزند و از حمایت های گسترده مالی از سوی کشورهای واپسگرای منطقه نیز بهره مند هستند و قدرت های جهانی نیز از این مهم به خوبی آگاه هستند و چه بسا این تروریست ها در بُعد سخت افزاری از کمک تدارکاتی و اطلاعاتی سرویس های امنیتی قدرت های غربی و منطقه ای نیز برخوردار شوند و چرایی و چگونگی این حمایت های نیز تا حدودی روشن است اما واقیعت این است چیزی که در این معادلات تعریف و پیش بینی نشده بود باز خورد رهایی اندیشه ی پرورش دهندگان تروریست بود که در نهایت تاسف باید اذعان کرد که دامان غرب را نیز گرفته است.

تراژدی شب گذشته ی پاریس در ذهن و بر صفحات تاریخ جهان ماندگار خواهد شد اما ریشه کن نمودن تروریست لازمه ا ش خواست و همبستگی قاطع جهانی را می طلبد.

باید پذیرفت گروههای تروریستی در خلاء نبود یک عزم جهانی و همچنین داشتن حمایت های پیدا و پنهان از سوی کشورها بر قلمرو جنایت های تروریستی خود روز به روز خواهند افزود و کشور ما ایران نیز به دلیل واقع شدن در منطقه ای به شدت نا آرام ازآسیب تروریست در امان نخواهد بود (که نمونه هایی از اقدامات تروریستی را هر از چند گاهی در نواحی مرزی کشور به شکلی رسمی از رسانه ها شنیده می شود.)

تروریسم اینک به عنوان ” چالش جهان مُدرن” در حال خود نمایی است ،چالشی که هر چند در عرصه میدانی فقط ملت های خاورمیانه را تهدید می کند اما ترکش های این عصبیت و خشم کور تن اروپا و امریکا را نیز مجروح خواهد نمود و دوره ی جنگ افروزی و ایجاد نا آرامی برای رسیدن کارتلهای اقتصادی و نظامی به منافع و ثروت سرشار گذشته است هر چند که ممکن است در کوتاه مدت دست آوردی نیز برای آنان داشته باشد اما تجربه ی بشری نشان داده است که غول تروریسم و خشونت مهار ناشدنی است و ممکن است اربابان نیز خود در خشم دست پرورده های خویش بسوزند.

ما در حزب ملت ایران با محکوم کردن این حادثه ی خون بار و جنایتکارانه ی تروریستی در پاریس، ضمن اعلام همدردی با ملت فرانسه باور داریم که جهان بدون تروریست و اندیشه های واپسگرایانه جهانی زیبا تر برای ملتها خواهد بود.

                                         حزب ملت ایران

                تهران بیست و پنجم آبان ماه ۱۳۹۴ خورشیدی


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.