سازمان ملل هتک حرمت از مذاهب و نیز خشونت در بنغازی را محکوم کرد

پنجشنبه, 23ام شهریور, 1391
اندازه قلم متن

ابراهیم دباشی نماینده لیبی در سازمان ملل اعلام کرد که این حمله خونین به هیچ وجه به منافع مردم و دولت لیبی خدمت نمی کند و نباید چون اقدامی در دفاع از اسلام توجیه شود. برعکس این حادثه چهره اسلام را لکه دار می کند

دویچه وله نوشت: سازمان ملل متحد با انتشار بیانیه ای حمله “هولناک و تالم انگیز” در بنغازی را که به قتل سفیر آمریکا و سه کارمند سفارت انجامید، بشدت محکوم کرد .

“گر چه سازمان ملل هتک حرمت از ادیان را در هر شکل آن نادرست می داند ، با این حال کمترین توجیهی برای اعمال خشونت در ماجرای بنغازی وجود ندارد.”

در این حال شخصیت شماره دو لیبی در سازمان ملل متحد، ابراهیم دباشی ، به اعضای شورای امنیت سازمان ملل اطلاع داد که تحقیقات وسیعی در این زمینه آغاز شده و اظهار اطمینان کرد که مقامات لیبی مسئولین این حوادث را به دست عدالت خواهند سپرد.

دباشی اعلام کرد که این حمله خونین به هیچ وجه به منافع مردم و دولت لیبی خدمت نمی کند و نباید چون اقدامی در دفاع از اسلام توجیه شود. برعکس این حادثه چهره اسلام را لکه دار می کند.

به گفته سفیر آلمان در سازمان ملل متحد، شورای امنیت امیدوار است که بتواند در مورد این حادثه اظهار نظر کند.

امروز باراک اوباما نیز حمله ” شرم آور و تکان دهنده” به کارکنان سفارت آمریکا را به شدت محکوم کرد . او در عین حال گفت که این حادثه تاثیری بر روابط میان آمریکا و لیبی نخواهد گذاشت.

اوباما گفت که با مقامات لیبی همکاری خواهند کرد تا مسببین این حادثه به عقوبت کارشان برسند.

رئیس جمهوری آمریکا گفت ایلات متحده از زمان اعلام استقلال تا کنون همواره سرزمین احترام به همه اعتقادات بوده است. ما همه کوشش هائی را که به قصد تحقیر و توهین به مذاهب دیگران انجام میگیرند ، مردود می دانیم . با این حال خشونت های لجام گسیخته نیز کمترین توجیهی ندارند.

هیلاری کلینتون نیز حملات دیروز را نتیجه اقدام گروه کوچکی از وحشی ها توصیف کرد که هیچ ارتباطی با مردم لیبی ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارج ایران هم امروز انتشار فیلم ” اهانت آمیز به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام ” را اقدامی ” نفرت انگیز ” توصیف کرد. او گفت که جمهوری اسلامی توهین به مقدسات اسلامی را قویاً محکوم می کند و نیز ” با احساسات جریحه دار شده امت اسلامی ابراز همدردی می کند”

به عقیده او ” سکوت سیستماتیک و مستمر دولت آمریکا نسبت به این گونه اقدامات ” عامل اصلی استمرار این اقدامات است.

رامین مهمان پرست کمترین اشاره ای به تضاهرات مصر و لیبی و اقدامات خونین این حوادث نکرد.

در ایران شخصیت های سیاسی و مذهبی متعددی در این باره اظهار نظر کردند و از جمله آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری اعتراضات گسترده مردم لیبی را نشانه ” غیرت دینی ” آنها دانست.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.