بازگشت به صفحه اول

از ا نقلاب اسلامی

 
 

 

احمدی نژاد  کیست ؟

 ضد امریکائی بود یا ضد کمونیست ؟

 در ترورها شرکت داشت یا نداشت ؟

 با کفایت است یا بی کفایت ؟

 

◄ گزارشهایی که ما دریافت کرده ایم:

 

  • * احمدی نژاد   49 سال سن دارد . بهنگام انقلاب ، دانشجوی علم صنعت بود . در باره زندگی سیاسی او در سالهای اول انقلاب و پس از  ﺁن، بخش معلوم ناچیز و بخش نامعلوم نزدیک به همه چیز است .  میگویند عضو دفتر تحکیم وحدت بوده است اما در گروگانگیری نبوده است .  خود او می گوید که از اول تشکیل دفتر تحکیم وحدت با خامنه ای در ارتباط شده است .
  •  
  • در تیپ ویژه عملیات خارج از کشور عضویت جسته است . بعد از تشکیل سپاه قدس، این تیپ جز این سپاه شد . نخست در عملیات کوچک برون مرزی شرکت می کرد . مثل حمله به خانقین و کرکوک . با گسترش سپاه قدس، در عملیات ترور خارج از کشور شرکت جست . اتهامهای او از این قرار هستند :

-        شرکت در قتل دکتر قاسملو و فاضل رسول و قادری در وین . از زبان ، ناصر تقی پور عضو تیم اول ترور، احمدی نژاد اسلحه را از سفارت گرفته و در اختیار تیم اول گذاشته و خود تیم دوم ترور را تشکیل می داده است . در صورتی که به علتی از علل نمی توانست وارد عملیات شود، تیم احمدی نژاد می باید وارد عمل می شد .

 

  • از ﺁنجا که در روزهای اول ماه ژوئیه ، خبر شرکت داشتن احمدی نژاد در ترور وین، در شمار خبرهای اول رسانه های گروهی جهان  شد، رژیم از زبان « اصلاح طلبها » واکنش نشان داد . حجاریان و سخنگوی وزارت امور خارجه و مشاور خاتمی : احمدی نژاد در ترور وین نبوده است . مشاور خاتمی افزود: اتریش پرونده قتلهای وین  را بسته است !
  •  
  • پرسیدنی است : چرا « اصلاح طلبها » وکیل مدافع احمدی نژاد شده اند؟ و اگر این اندازه اطلاع دارند که در قتلها چه کسی نبوده است، پس قطعا می دانند چه کسانی بوده اند ! اگر میدانند چه کسانی بوده اند، چرا سالها سکوت گزیدند ؟ حالا چرا نمی گویند سازمان دهندگان ترور ، یعنی  ﺁمران و مأموران ، چه کسانی هستند ؟ حکومت اصلاح طلب این روزها بدجوری خود را لو می دهد . ﺁن از  ﺁرایش دادن انتخابات قلابی و این از ﺁرایش دادن تروریستها .
  • حکومت اتریش چون تروریستها را به ایران بازگرداند، پرونده نمی توانست دنبال شود . اینک که گزارش دقیقی از ﺁن جنایت در اختیار مقامات قضائی اتریش است ، پرونده باز و جنایت قابل تعقیب شده است .

 

-        گویا  « اصلاح طلبها » فراموش کرده اند که وقتی قرار بود  احمدی نژاد شهردار تهران بشود، یونسی ، « وزیر» واواک ، نامه ای به انجمن شهر نوشت که این شخص به دلیل سوابقش، صلاحیت شهردار شدن را ندارد . مدارکی هم ضمیمه کرد . باهنر ، عضو چند وظیفه ای سازمان ترور، می گوید : ﺁن زمان ، به یونسی گفته است شهرداری تهران برای احمدی نژاد دست گرم کردن است . او رئیس جمهوری خواهد شد . بگذریم از این که او رئیس تبلیغات لاریجانی بود . و دو ستاد تبلیغاتی لاریجانی و قالی باف  به همین احمدی نژاد یادﺁورشدند : مگر « رهبر به شما نگفت شما وارد سیاست نشوید . شورای شهر و شهردار سابق چون وارد سیاست شدند، خرابی ببار ﺁوردند  و بپرسیم : چرا ﺁن نامه و مدارک ضمیمه منتشر نشدند ؟ چطور ممکن است ملتی که می باید به کسی رأی بدهد، نداند چرا او صلاحیت شهردار شدن را نداشته و محتوای مدارک دال بر عدم صلاحیت او چه بوده است ؟

-          ترورها؟

-         رفتارهای جنایتکارانه ؟

-         دزدی و سوء استفاده مالی ؟

-         فساد اخلاقی ؟ بی کفایتی ؟

    با توجه به ماهیت این رژیم و با توجه به این امر که هنگام نصب او به شهرداری تهران ،  « جنگ با تروریسم » حکومت بوش در عین شدت خود بود، بلحاظ دست داشتن احمدی نژاد در فعالیتهای تروریستی ، شهردار تهران شدن او را به مصلحت نمی دانست .

 

انقلاب اسلامی : خبرگزاریها گزارش کرده اند ﺁن مدارک حاکی از سوء استفاده مالی بوده اند . با وجود این، پرسیدنی است : چرا  حکومت « اصلاح طلبی » که وکیل مدافع احمدی نژاد شده است ، ﺁن مدارک را پیش از انتخابات انتشار نداد و چرا حالا منتشر نمی کند ؟

  • صادق طباطبائی در مصاحبه با بازتاب ( 12 تیر ) بند را ﺁب می دهد . او می گوید به واسطه یک دوست کرد، با او ارتباط می گیرند که او میان قاسلمو و خمینی رابط بشود بلکه مشکل کردستان حل شود . خمینی ، ماجرا را « شیطنت ﺁمیز تشخیص می دهد و می گوید نروید . و :

    « اين ماجرا گذشت تا چند سال بعد که دكتر قاسملو در وين كشته شد. در ميان اسناد و مداركي كه براي مقامات ايراني فرستاده شد، مداركي به دست آمد حاکی از این مطلب كه در آن مقطع، يازده نفر از رهبران حزب كومله را سپاه دستگير كرده بود و آنها با خود فكر كرده بودند: «برای آزاد كردن آن‌ها،يكي از نزديكان امام را گروگان گرفته و با فشار روي امام، آن يازده نفر را تحويل مي‌گيريم». قرعه فال به نام من افتاده بود تا چهره‌اي كه از نزدیکان امام بود و دنيا هم او را مي‌شناخت و بعد هم تبليغات زيادي مي‌شد، دستگير شود و فكر مي‌كردند، امام هم به خاطر اقوامش عقب‌نشيني مي‌كند و فرماندهان كومله، آزاد مي‌شوند و بنابراين آنها به هدفشان مي‌رسند» .

 

  • اما مدارک هیأت کرد را چه کسی برای « مقامات ایرانی » می فرستد؟ بطور قطع و یقین حکومت اتریش این مدارک را که متعلق به خانواده مقتولین و حزب دموکرات کردستان بوده اند، برای « مقامات ایرانی » نمی توانست بفرستد . این مدارک را تنها قاتلان و هیأت « گفتگو» کننده می توانسته اند ، پس از قتل ، به سرقت برده و به ایران انتقال داده باشند .

 

-        قتل دکتر کاظم سامی . پرونده این جنایت نیز مثل دیگر ترورهای رژیم باز نشد تا مختومه شود . گفته می شود واواک به استناد نقش احمدی نژاد در این جنایت بود که او را صالح  مقام شهرداری تهران ندانسته بود .

 

-        در قتل دکتر بختیار،  در پاریس ، از دو کس نام بمیان ﺁمد : محمود احمدی نژاد و شیخ عطار . وقتی احمدی نژاد شهردار تهران شد، اداره روزنامه همشهری را  هم به شیخ عطار سپرد .

 

·      اما او به بی کفایتی نیز معروف است . وقتی او را استاندار اردبیل کردند،  بجای علم و مدیریت، « روشهای حزب اللهی » را در پیش گرفت .

  • و چون شهردار تهران شد و نتوانست به وعده هایی که داده بود عمل کند، رسول خادم که عضو انجمن شهر تهران است ، درپی ائتلاف شد تا او را استیضاح کند . جمعیت ایثارگران نیز که خود او عضو شورای مرکزی ﺁنست، نه او که قالیباف را نامزد ریاست جمهوری کرد .

 

  • عیبها ، بخصوص بی کفایتی او و زورپرستیش عامل بیرون ﺁوردن نام او، بعنوان رئیس جمهوری از صندوقهای رأی شد : در این رژیم،  رئیس جمهوری باید نقش ﺁلت فعل را بازی کند .

 

  • برابر اطلاعی که یک عضو سابق حزب جمهوری اسلامی در اختیار ما گذاشته است -  که صحت ﺁن موضوع تحقیق است - ، احمدی نژاد در ﺁن روزها، در حزب جمهوری اسلامی، با لباس پاسداری، نگهبانی می داده است . قرار بر این بوده است که اعضای حزب ، از رأس تا قاعده ، نگهبانی بدهند . احمدی نژاد با ﺁنکه عضو دفتر تحکیم وحدت و « دانشجویان خط امام » بود، در عداد تصمیم گیرندگان نبود .  بهشتی که دبیر حزب بود، از گروگانگیری اطلاع نداشته اما برخی از اعضاء اطلاع داشتند . بعد از گروگانگیری ، بهشتی متوحش شد . دو نفر را مأمور سفارت کرد تا او را از ﺁنچه در سفارت می گذرد، ﺁگاه کنند . احمدی نژاد هم در سفارت بود و خامنه ای را ﺁگاه می کرد .

 

  • شرق ( 14 تیر ) نوشته است : به قول خانم ابتکار  احمدی نژاد می تواند نگهبان بوده باشد. که در آن صورت نه قابل تائيدست و نه قابل تکذيب. توضيح آن که از اولين روز اشغال سفارت و به خصوص بعد از ماجرای حمله نظامی آمريکا [ طبس] از دانشجويان دانشگاه های مختلف برای دادن نگهبانی در سفارت کمک خواسته شد و چون گروگان ها در سراسر کشور پخش شدند عده از دانشجويان در اين حمل و نقل و نگهداری هم به کمک گمارده شدند که می تواند احمدی نژاد از آن ها باشد.
  •  

انقلاب اسلامی :  برفرض صحت این اطلاع، 1 – حلقه مفقوده ، یعنی کس یا کسانی که طرح گروگانگیری تهیه شده توسط گردانندگان حزب جمهوریخواه امریکا را بمثابه طرح انقلابی به دانشجویان القاء کرده اند، مشخص تر می شود . 2 – رابطه احمدی نژاد با خامنه ای به زمان تشکیل دفتر تحکیم وحدت  باز می گردد . و 3 – او در سفارت امریکا « نگهبان » و مأمور مراقبت از گروگانها و در نقل و انتقال بوده و بنا بر این قول گروگانهای امریکائی که او را شناسائی کرده اند، صحیح است .

 

◄ تهدید دلیل صحت شهادت و ترس رژیم مافیاهای نظامی – مالی :

 

    دانستنی است دستگاه تبلیغاتی رژیم مافیاهای نظامی – مالی ،  با استفاده از  « ضد اطلاعات » یا تبلیغات دروغ که دو رأس دیگر مثلث زورپرست در باره نقش احمدی نژاد در گروگانگیری پخش کرده اند ( عکس و فیلم ) رژیم شهادت پیرامون قتلهای وین را به حساب گروهی رجوی و امریکا و صهیونیسم گذاشته است تا به خیال خود، ﺁن را دروغ جلوه دهد . اما از ﺁنجا شهادت دقیق و بی خدشه است، ناگزیر دست به  سلاح تهدید برده اند :

  • در 13 تیر، « خبرنگار بازتاب »  از وين گزارش داده است : در پي اظهارنظر برخي مقامات اتريش درخصوص نقش رئيس‌جمهور منتخب در قتل قاسملو، تعدادي از كمپاني‌هاي مهم اتريش، به همراه رايزني با وزارت خارجه اين كشور، خواستار اقدام اين وزارتخانه براي رفع سوءتفاهم با ايران شده‌اند. بنا بر اين گزارش، در روزهاي گذشته، روزنامه اتريشي «استاندارد» ـ چاپ وين ـ براي نخستين بار به نقل از يك مقام دولتي كه نخواسته بود نامش فاش شود، ادعا كرد كه محمود احمدي‌نژاد در ترور «عبدالرحمن قاسملو» دست داشته است و پس از آن، «پيتر پليز» از سران حزب سبز اتريش، نيز اظهار كرد كه مدارك محكمه‌پسندي درباره نقش محمود احمدي‌نژاد در ترور دبيركل حزب دمكرات كردستان و دو تن از همراهانش در سال 1989 در اختيار دارد كه مورد استقبال گسترده خبرگزاري‌هاي دنيا قرار گرفت. اين گزارش مي‌افزايد: اما تعدادي از كمپاني‌هاي بزرگ اتريشي، ضمن برقراري تماس با وزارت خارجه از مقامات آن خواسته‌اند تا با توجه به آغاز فعاليت دكتر احمدي‌نژاد از ماه آگوست، ضمن بيان موضع رسمي خود در اين زمينه، از بروز سوءتفاهم بين دو كشور، جلوگيري كنند.   همچنين مدير يكي از كمپاني‌هاي اتريشي كه سالانه بالغ بر 35 ميليون دلار تجهيزات و ماشين‌آلات به ايران ارسال مي‌كند، به خبرنگار «بازتاب» گفت: در تماسي كه با وزارت خارجه اتريش برقرار كرده، آنان گفته‌اند كه هيچ‌يك از مقامات رسمي دولت اتريش در اين مورد موضعگيري نكرده‌اند و تنها يكي از سران «حزب سبز» و همچنين يك روزنامه به اين موضوع پرداخته است.   به گفته آنان، دولت اتريش خواهان تحكيم مناسبات با ايران است و دو سال پيش، نيز صدراعظم اين كشور به ايران سفر كرد و با رهبر ايران ديدار بسيار دوستانه‌اي داشته است.  فشار كمپاني‌هاي اتريشي طي روزهاي اخير، به اندازه‌اي بوده كه وزارت خارجه اين كشور را به يك موضع تدافعي وا داشته است.

  

  • لازم به يادآوري است، صادرات اتريش در سال 1383 به ايران، بالغ بر 481 ميليون دلار بوده كه عمدتا شامل ماشين‌آلات صنعتي، الياف مصنوعي، توربين‌هاي هيدروليك، كاغذ و مقوا و رنگ‌هاي صنعتي است. در مقابل، صادرات ايران به اين كشور اروپايي، كمتر از ده ميليون دلار بوده و تراز تجاري ايران با اين كشور، منفي 470 ميليون دلار بوده است.a

 

  • تهدید دوم مهمتر است : اگر اروپا خواستار توافق بر سر اتم است، باید پرونده شرکت احمدی نژاد را در ترورهای وین و پاریس و ... را ببندد!

 

  • در 16 تیر، نوبت به احضار سفیر اتریش در تهران و توضیح خواستن  و... رسید

 

◄ گزارشهایی که خبرگزاریها و رسانه های جهان منتشر کرده اند :

 

  • بخصوص در روزهای اول تا چهارم ژوئیه ، خبرگزاریهای رویتر و فرانس پرس و ﺁسوشیتدپرس و رسانه های گروهی کشورهای اروپا و امریکا و عرب ، مصاحبه با بنی صدر را پیرامون ترور وین و نقش احمدی نژاد را -  بنا بر شهادت شاهدی که قول یکی از دو شرکت کننده در ترورها، ناصر تقی پور – انتشار دادند. 

 

  • جون سیمپسون ( بی بی سی 30 ژوئن )  می نویسد  که احمدی نژاد کسی نیست که ﺁدمی او را فراموش کند . به گذشته که نگاه می کنم  بنظرم می رسد که او را در محل سفارت ، پس از اشغال ﺁن توسط دانشجویان انقلابی دیده ام .  با وجود  فاصله زمانی و احتمال خطای حافظه، نمی توانم قاطعانه بگویم او را در سفارت دیده ام .

 

  • چند تن از گروگانها مطمئن هستند که او در شمار گروگانگیران بوده است .  احمدی نژاد می گوید در ﺁن کار نبوده است . چند تن از سازماندهندگان اشغال سفارت نیز می گویند در شمار ﺁنها نبوده است .

 

  • در 30 ژوئن، پس از ﺁنکه چند تن از گروگانها  او را بمثابه یکی از گروگانگیرها شناسائی کردند، سخنگوی کاخ سفید خواستار ﺁن شد که احمدی نژاد درباره نقش خویش در گروگانگیری توضیح بدهد . با وجود این، امریکا  حاضر به تعامل با احمدی نژاد است .
  • شخص بوش نیز گفت : اطلاعی در باره نقش او در گروگانگیری ندارد . اگر نقشی می داشته است ، مسائل  ببار می ﺁیند .
  • 6 تن از گروگانهای سابق سفارت امریکا در تهران  به ﺁسوشیتدپرس گفته اند ، با مشاهده فیلم و عکس ، احمدی نژاد را شناسائی کرده اند .

 

  • در 2 ژوئیه ، حجاریان گفته است : شخصی که در فیلم دیده می شود و احمدی نژاد گمان رفته است ، او نیست . ﺁن کس تقی محمدی نام داشته است . او در افغانستان کاردار شد و  بطور مرموزی کشته شد !
  • انقلاب اسلامی : این تنها موردی است که تکذیب مأموریت احمد نژاد در بازجوئی و مراقبت از گروگانها، با دادن اسم و رسم دیگری همراه شده است . اگر قرار می شد همین کار در باره ترورها می شد،  امروز سازمان ترور نامزد خود را به عنوان رئیس جمهوری به مردم ایران تحمیل نمی کرد .

 

  • در 30 ژوئن ، در سایت گاری سیک ، خلیج 2000،  کسی که می گوید حامی احمدی نژاد نیست می گوید : عکس از احمدی نژاد نیست و احمدی نژاد در گروگانگیری نقش نداشته است . اما  مثل بسیاری دیگر، به سفارت رفت و ﺁمد می کرده است .

 

  • لوس ﺁنجلس تایمز ( 1 ژوئیه 2005 ) گزارش مفصلی را در باره گروگانگیری و نقش احمدی نژاد انتشار داده است . این نکات از ﺁن گزارش ، در گزارشهای دیگر نیامده اند :

-        میثم روحانی به ﺁسوشیتدپرس گفته است : احمدی نژاد با گروگانگیری مخالف بود . او بر این نظر بود که گروگانگیری سبب می شود که دنیا بر سر ایران بریزد .  بعد از ﺁنکه ﺁیة الله خمینی گروگانگیری را تصویب کرد، احمدی نژاد مخالفت خود را پس گرفت اما در گروگانگیری نقشی ایفا نکرد .

 

-        لوس ﺁنجلس تایمز از ویلیام دوگرتی ، یکی از گروگانها پرسید ﺁیا احمدی نژاد در شمار گروگانها بود ؟ او پاسخ داد مطلقا مطمئن است که او در میان گروگانگیران بود . در روزهای اول گروگانگیری ، او مأمور مراقبت از گروگانها بود . توضیح این که در روزهای اول، شخصیتهائی ، از جمله نماینده پاپ و نمایندگان صلیب سرخ و سازمان ﺁزادیبخش فلسطین از گروگانها بازدید می کردند و احمدی نژاد از جمله کسانی بود که این شخصیتها را همراهی می کردند .

 

-        دو تن از گروگانها به لوس ﺁنجلس تایمز گفتند که نمی توانند احمدی نژاد را بعنوان یکی از گروگانگیران شناسائی کنند .

-        باری روزن، گروگان دیگر ، در مصاحبه گفت : من هرگز او را ندیدیم . بنا بر این نمی توانم بگویم ﺁیا او نیز از گروگانگیران بود . در طول مدت اسارت، با داو رودر، یکی از گروگانها دوست شدم . او احمدی نژاد را بمثابه یکی از گروگانها شناسائی کرده است . اگر داو بر این باور است که او نیز از گروگانگیران بوده است، من نیز بر این باورم .

 

-        در تهران دو تن از رهبران گروگانگیران  می گویند : احمدی نژاد در زمره اشغال کنندگان سفارت نبود .  الهه مجردی می گوید : او تنها در جلسه از جلساتی  شرکت کرد که طرح اشغال سفارت مطرح بود . مجردی با شوهر خود ، محسن میردامادی ، در سفارت ﺁشنا شده و سپس ازدواج کرده اند . او نیز می گوید : احمدی نژاد در عداد تصمیم گیرندگان نبوده است .

 

-        معصومه ابتکار ، سخنگوی دانشجویان گروگانگیر ، نیز می گوید : احمدی نژاد نبوده است .

 

  • * ﺁسوشیتدپرس ( 2 ژوئیه ) قولی را نقل می کند که روزنامه شرق ( 13 تیر 84 ) نقل کرده است :   « بدين ترتيب طرح تسخير اگرچه پيش از عملياتى شدن (تقريباً دو هفته قبل) بر سر آن ميز تشريح شده بود، اما مخالفانى هم داشت كه اگر در آن زمان مزاج دانشگاه هايى همچون پلى تكنيك و صنعتى شريف به چپ گرايش داشت، حداقل دانشگاه علم و صنعت دانشگاهى ضدچپ پنداشته مى شد. بدين ترتيب اگر براى ميردامادى و اصغرزاده تسخير سفارت آمريكا يك اصل بود چه بسا كه براى محمود احمدى نژاد تسخير سفارت شوروى اصلى برتر بود. نشريه «جيغ  و داد» از معدود نشريه هاى ضدچپى بود كه در آن زمان منتشر مى شد و راويان و دست اندركارانش نيز همه علم و صنعتى بودند. علم و صنعت ميراث دار اساتيدى بود همچون «اسرافيليان» كه بعدها در مجلس شورا به همراه ديگرانى همچون جلال الدين فارسى عليه سياست هاى سوسياليستى ميرحسين موسوى حرف و سخن گفتند و با واكنش تند امام نيز روبه رو شدند.

 

انقلاب اسلامی : بدین سان، امریکا ستیزی که بهنگام گروگان گیری ، مایه افتخار بود، امروز مایه سرافکندگی گشته است . نه تنها اصرار می شود که احمدی نژاد در ﺁن دخالتی نداشته است بلکه ، محض دلبری از امریکائیها، احمدی نژاد کسی می شود که ضد کمونیست و جانبدار تصرف سفارت شوروی سابق بوده است !!

 

 

احمدی نژاد «رجائی دوم» ﺁلت فعل مافیاهای نظامی – مالی یا « رهبر»؟

 

انقلاب اسلامی :  احمدی نژاد  را « رجائی دوم » خوانده اند . رجائی ﺁلت فعل ملاتاریا در کودتا بر ضد بنی صدر بود . اما ﺁیا احمدی نژاد هم ﺁلت فعل ملاتاریا است ؟ . وضعیت ملاتاریا  را بطور مرتب بر خوانندگان شناسانده ایم . در فصل دوم ، وضعیت ملاتاریا را،  بعد از  شکست هاشمی رفسنجانی ،  روشن خواهیم کرد . اطلاع ها  می باید به ما بگویند رابطه ملاتاریا با خامنه ای و رابطه او با مافیاهای جدید چیست تا دریابیم احمدی نژاد عامل کیست ؟

 

◄ نخست این معرفی نامه از احمدی نژاد را  بخوانید که از ایران دریافت کرده ایم :

  • رفتاری که بااحمدی نژاد می شود ، همان رفتاری است که با رجائی می شد . به این معنی که او را بدین خاطر رئیس جمهور کردند که نه سواد سیاسی دارد و نه سواد اقتصادی و نه سواد فرهنگی . بنا بر این، در همه عرصه ها محتاج رهبر شدن است . او را از ﺁن جهت به این مقام رساندند که در استانداری اردبیل و شهرداری تهران ، بی کفایتی خویش را نشان داده بود . نشان داده بود نقش ﺁلت قدرت را خوب بازی می کند . او « راه حل نظامی » را جانشین نادانیها و ناتوانیهای خود کرده است . چند نمونه از « راه حل نظامی » در شهرداری تهران :
  •  
  • حل مشکل ترافیک ظرف دو ماه با صدور اوامر نظامی که به بدتر شدن وضعیت ترافیک منجر شد .
  •  
  • گماردن 6 پاسدار  به مقام شهردار 6 منطقه تهران که موجب افزایش نابسامانی در این 6 منطقه شده است .
  •  
  • طرح دفن « شهدا » در میدانهای شهر که اگر زورش می رسید ، اجرا می کرد .
  • تعطیل فرهنگ سراها
  •  
  • پول دادن از بودجه شهرداری به روضه خوانها و پیش نمازها برای بردن افراد به پای صندوقها در مجلس هفتم .
  •  
  • در 26 خرداد هم ، وقتی برای رأی دادن رفت، 10 اتوبوس « رأی دهنده » را هم با خود برده بود . عمل او تجدید سنت دوران شاه سابق بود که از وجود « سوپورهای شهرداری » برای نمایش شرکت مردم در انتخابات استفاده می شد . اگر در تهران بیشترین تقلب را کردند، بخاطر ﺁن بود که 1 – در تهران، بطور مسلم، کمتر از 25 درصد مردم رأی دادند و  2 - اگر بنا بر خواندن ﺁرای واقعی می شد، احمدی نژاد کمترین رأی را می ﺁورد .  و کمی ﺁرای او  دلیل قطعی می شد بر بی کفایتی او و نارضایتی مردم تهران از اداره امور شهر . این بود که بیشترین تقلب در تهران انجام گرفت .
  •  
  • از بارزترین نشانه های کم مایگی او، صحبتها و مصاحبه های او هستند . چون از خود مایه ندارد، ناچار صحبتها و پاسخها به پرسشها کلیشه ای هستند . پرسشهائی را هم که با پاسخهای کلیشه ای نمی توانست از سر باز کند، یا بلاجواب می گذاشت و یا به فرصت دیگر حواله می کرد . در جریان انتخابات،  توکلی و دکتر خوش چهره  صحبتهای اقتصادی و جوابهای او را به سئوالهای اقتصادی ، کوتاه و در حدی که او بتواند بازگو کند، تهیه می کردند . صحبتهای سیاسی و فرهنگی و جوابها به سئوالهای سیاسی و فرهنگی را حسین شریعتمداری و  فاطمه ﺁلیا و کوچک زاده و ملک محمدی و عباس سلیمی نمین  تهیه می کردند .

 

  • اما چه شد که قالیباف جای خود را به احمدی نژاد داد ؟  یک علتش این بود که در جریان انتخابات ، قالیباف سعی می کرد خود را  با لیاقت و مستقل و مدرن جلوه بدهد . با وجود هزینه سنگین – که از کیسه رهبری و در واقع از جیب مردم می کرد - ، خود را فساد ستیز نیز می خواند . بلحاظ موقعیتش در سپاه، احتمال می رفت در صورت رئیس جمهور شدنش ، مافیاهای نظامی – مالی  موقعیت خود را در سپاه از دست بدهند .

 

  • اما چه شد که خامنه ای و فرزند او که تا 3 روز به « انتخابات » مانده از قالیباف حمایت می کردند ، ناگهان تغییر رأی دادند و موافق از صندوق درﺁوردن احمدی نژاد شدند ؟  خامنه ای قربانی وسوسه یکدست کردن رژیم شد . یکدست کردن رژیم ایجاب می کرد که « استوانه  های نظام » ویران شوند . در واقع ، یک 7 تیری را بشکل دیگری انجام داد . در 7 تیر سال 60، « یک دست کردن » رژیم مقتضی حذف بهشتی و دستیارانش بود و انفجار در حزب جمهوری اسلامی ، ﺁنها را حذف کرد . این بار ، هم هاشمی رفسنجانی و دستیاران او ، از راه « انتخابات » حذف شدند . اگر به این اطلاع اعتماد کنیم که می گوید قرار است تصفیه ادامه پیدا کند و مقاماتی که در دست سران ملاتاریا هستند از ﺁنها گرفته شوند، کودتای 3 تیر 84  از انفجار 7 تیر سال 60، دامنه ای وسیع تر پیدا می کند . به  قالیباف نسبت دادند این قول را که « من رضا خان حزب اللهی هستم » . اما  جهتی که روند تحول  به خود گرفته است ،  سرانجام ، به ﺁلت فعل شدن خامنه ای ، اگر نه به حذف او می انجامد .

 

  • کتک خوردن ﺁملی که فیلسوف و نظریه پرداز و ... رژیم بود، ﺁنهم بخاطر حمایت از هاشمی رفسنجانی و « روحانیان » قم که از ترس « تند روها» حتی جرأت حمایت از هاشمی رفسنجانی را هم در خود نیافتند ،  گویای هویت مافیاهای نظامی – مالی است .  از روحانیت ، جز دار و دسته مصباح یزدی و جنتی  و گروهی از  « حقانیه ایها » ، دیگر کسی با خامنه ای نمانده است .

 

  • اسامی وزیران احتمالی  - که فاقد سواد و لیاقت وزرات هستند -  ماهیت مافیاها را  می شناسانند :
  • پاسدار کوچک زاده – پاسدار سابق کمیته احمد توکلی ،  تواب ساز و عضو شاخه تبلیغاتی سازمان ترور، حسین شریعتمداری – پاسدار خوش چهره – پاسدار رضائی – پاسدار کلهر و...

 

انقلاب اسلامی : در زیر، گفته ها و خبرهای انتشار یافته را می ﺁوریم که ﺁلت فعلی را معرفی می کنند که احمدی نژاد است و ﺁلت بازهائی را می شناسانند که مافیاهای نظامی – مالی هستند :

 

◄ سرمقاله کیهان ( 11 تیر ) خاطر نشان می کند که نه تنها « اصلاح طلبان » ( چپ ) که بخشی از راست نیز ، به دولت سازمان ترور راه ندارند :

هشت سال را با دولت سازندگي و هشت سال را هم با دولت اصلاحات گذرانديم و اكنون سرآغاز فعاليت «دولت عدالت» است...اكنون دو طيف با دو نيت جداگانه و از دو خاستگاه متفاوت، تلاش مي كنند تا در دولت آينده جايگاهي بيابند و هر دو طيف هم در ظاهر قصد كمك و ياري دارند...كم نيستند افرادي كه هيچ قرابتي با ديدگاه عدالت گرايانه آقاي احمدي نژاد ندارند و سوابق، زندگي اشرافي و همگرايي آنان با مرفهان بي درد و نيز همسويي با يك طيف خاص در جريان انتخابات نهم، گواهي بر اين امر است، ولي به محض اعلام نتيجه انتخابات و اعتماد قاطع مردم به آقاي دكتر احمدي نژاد، اين افراد در يك چرخش 180 درجه اي، خود را حامي ايشان نشان داده و بعضاً آگهي تبريك در جرايد درج كردند! نمونه اين افراد در هر دو جريان موسوم به چپ و راست وجود دارند و با اندكي دقت و ژرف انديشي، مي توان آنان را شناخت و از ريا و نفاق سياسي آنان پرده برداشت و از نفوذ آنان در «دولت عدالت» جلوگيري كرد .

 

◄ این اسامی ، بعنوان وزیران احتمالی انتشار یافته اند :

 

  • بنا بر یک صورت اسامی این اشخاص ممکن است ، وزارت یابند :
  •  
  • حسين مظفر- عماد افروغ – عباسپور - حاجى بابايى - الياس نادران - فاطمه آجرلو - حسن سبحانى

 

  • در 11 تیر ، سایت دریچه : اين خبر هر لحظه با اطلاعات جديد تکميل می شود: افراد تاکنون مطرح شده برای کابينه احمدی نژاد :

-        وزارت اطلاعات: فردوسی پور، پور محمدی، رئیسی، حسينيان، ميثم، نيری (پورمحمدی و حسینیان و نیری به شرکت در کشتار سال 67 و ترورها شهره اند )

-         

-        وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح : افشار، جلالی، حجازی، ذوالقدر، شمخانی؛ لطفيان( قبل ار قالیباف فرمانده نیروی انتظامی بوده)، محسن رضايي

-         

-        وزارت بازرگانی: نادران(الياس نادران نماینده مجلس رئيس ستاد تبليغاتي احمد توكلي ، و بنا بر سایت روشنگری : با گماشتن الياس نادران،  حامى آشكار نظاميانى كه پول صدها هزار خانواده فقير روستايى و شهرى را در استانهاى فارس و اصفهان به غارت برده و اعتراضاتشان را با گلوله پاسخ داده اند، به پست وزارت بازرگاني، دوران پادشاهى قاچاقچيانى فرا ميرسد كه قبل از تصرف دولت، سالانه 14 ميليارد دلار از اسكله هاى خصوصى وابسته به سپاه جنس قاچاق وارد مى كردند و هر سال نيم ميليون فرصت شغلى را از بين مى بردند) ،  سعيد لو( معاون مالی اداری شهرداری تهران)؛دكتر محمد خوشچهره جمالی،( نايب رييس كميسيون اقتصادي مجلس  )

-         

-        وزارت اقتصاد: خوش چهره ،مظاهری( طهماسب مظاهری، وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی) ،نهاونديان(محمد نهاونديان، مشاور رئيس جمهوري و مسئول برنامه ملي جهاني شدن)

-         

-        وزارت دادگستری: مرتضوی؛ عبدالرضا ايزد پناه(مرتضوی « دادستان » کنونی و دژخیم خامنه ایست و ایزد پناه سخنگوي ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي  )؛ سيد حسين مير محمد صادقی (سخنگوی سابق قوهقضاییه)، هادی ايمانی

-        وزارت ارتباطات: عارف(معاون اول خاتمی)

-        معتمدی( دکتر سید احمد معتمدی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی)

-        ،بقاييان نژاد، مجيد ملکی تبار(معاون برنامه​ريزی شهرداری)

-        وزارت نفت: نجابت، نژاد حسينيان

-        وزارت کشور: قالیباف، باهنر, جهرمی( سوابق علينقی جهرمی  پيشكارجنتی و داماد ناطق نوری جهرمی ناشر مجله "ناظر امين" است. اين مجله ارگان شورای نگهبان است و علينقی جهرمی استاندار اسبق فارس و داماد علی اكبر ناطق نوری.

  •  
  • علينقی جهرمی در كابينه رويائی علی اكبر ناطق نوری (انتخابات خرداد 76) قرار بود وزير كشور شود، همچنان كه محمد رضا باهنر قرار بود وزير نفت شود. پس از ناكامی ناطق نوری در انتخابات سال 76 جهرمی كه در طول رياست جمهوری‌هاشمی رفسنجانی و در سمت استاندار فارس بتدريج معلوم شد "سيد" است (!) و يك محمد هم به نامش اضافه شد "سيد محمد علينقی"، مشاور آيت الله جنتی در شواری نگهبان شد، هم در عرصه سياسی و هم در عرصه اقتصادی.  علينقی جهرمی خود نيز در شركت عمران فارس و سازمان‌های وابسته به آن در شيخ نشين دوبی سهامدار است، اما سهام اصلی اين شركت متعلق به آيت الله جنتی است و اختيارات اين سهام و حق امضاء با جهرمی است.

-        وزارت ارشاد: افروغ(رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي عضو هيات علمي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي)

  • ، خاموشی( رئیس اتاق بازرگانی)، کلهر( از سمت مشاوری عزل شد!!!) و مشاعی(عبدالله  مشاعی نماینده سازمان ملی جوانان در استان تهران)

-        وزارت بهداشت و درمان: ریاض( نماینده مجلس عضو کمیته تحقیق مجلس از تخلفات آزمون دستیاری تخصصی پزشک)

  • ، شهاب الدين صدر(رئيس سازمان پزشكى قانونى) ، اميدوار رضايي(نماينده‌ مردم‌ مسجد سليمان‌ بهداشت و درمان
  • . اميدوار رضايي ؛ برادر محسن رضايي و عضو فراكسيون وفاق و كارآمدي/ استاد دانشگاه و پزشك- رياست بيمارستان لقمان حكيم)

-        وزارت امور خارجه: خرازی، آصفی؛متکی (عضو فراكسيون اصول گرايان مجلس و رئیس ستاد لاریجانی سفير - معاون وزير امور خارجه)جواد لاريجانی( مسئول كميسيون خارجی قوه قضائيه) سيد محسن نبوی( سفير جمهوری اسلامی ايران در اتريش)

-        وزارت صنایع: کاتوزیان( نماینده مجلس وحمیدرضا کاتوزیان سخنگوی جبهه خردورزان ایران)؛ واعظ آشتيانی (اميررضا واعظ آشتيانی خزانه دار شورای شهر تهران)

-        وزارت رفاه و تامین اجتماعی: فاطمه آجرلو نماينده  كرج مدرس حوزه و دانشگاه ، مشاور امورفرهنگي معاونت شهرداري تهران -معاونت بسيج  دانشجويي استان تهران

-        وزارت تعاون: در حال بررسی

-        وزارت کار و امور اجتماعی: در حال بررسی

-        وزارت علوم و تحقیقات و فناوری: عباسپور تهرانی( عضو اتئلاف آبادگران،نماینده مجلس از تهران)،افروغ

-        وزارت آموزش و پرورش:  مظفر، وزیر کنونی ﺁموزش و پرورش

-        وزارت نیرو:  چيتچيان( معاون امور انرژی وزارت نیرو)

-        وزارت کشاورزی: حجتی، دانش جعفری( دانش جعفری نماينده مجلس و عضو كميسيون اقتصادی)

-        وزارت مسکن: گنابادی،  سعيدی کيا

-        وزارت راه و ترابری: رحتمی( محمد رحمتی معاون سابق وزیر در معاونت ساخت و توسعه راهها)

-         علی آبادی(معاون عمرانی شهرداری)

-        معاون اول رئیس جمهوری : عارف ، چمران وعلی لاريجانی

-        مدیریت و برنامه ریزی: نجابت، عارف، خوشچهره، سبحانی، نهاونديان

-        بانک مرکزی: مظاهری

-        میراث فرهنگی و گردشگری: ابوطالب، خادم، کلهر، محسن احمدی

-        سازمان محیط زیست:  در حال بررسی

-        مشاور امور زنان:  در حال بررسی

-        تربیت بدنی:  خادم، دادکان ، درخشان و مقدم

-        معاون پارلمانی: يوسف پور

-        رييس دفتر ريس جمهور:  سعيد لو

-        سازمان ملی جوانان:  بذر پاش، احمدی، ابوطالب

 

  • روزنامه ایران ( 6 تیر ) : الياس نادران، فاطمه آجرلو، حسن سبحانى و احمد توكلى نمايندگانى هستند كه احتمال مى رود در رأس وزارتخانه هاى بازرگانى، اقتصاد و سازمان مديريت و برنامه ريزى قرار گيرند. همچنين براساس يك خبر ديگر اميررضا خادم عضو كميسيون فرهنگى مجلس به عنوان معاون رئيس جمهورى به رياست سازمان گردشگرى و ميراث فرهنگى منصوب خواهد شد. علاوه براين منابع پارلمانى از احتمال انتقال اعضاى ديگر جناح اكثريت نظير حسين مظفر، عماد افروغ، عباسپور، حاجى بابايى به كابينه احمدى نژاد خبر مى دهند 

 

انقلاب اسلامی: معرفی ها از نامزدها از  طرف  ماصورت گرفته است. خواهیم کوشید این شناسائی را کامل کنیم .    

 

  • در 11 تیر، در باره  نقش دکتر خوشچهره در جهت گيری اقتصادی دولت آينده، این اطلاع انتشار پیدا کرده است :

·        بر اساس اخبار موثق دکتر محمد خوشچهره تئوريسين اقتصادی دولت آينده خواهد بود.گمان می رود در دولت احمدی نژاد مسئوليت وزارت اقتصاد يا رياست کل بانک مرکزی را بر عهده گيرد .

 

  • دانش جعفري براي رياست كل بانك مركزي، علي اكبري براي وزارت  ارشاد، ابراهيم رئيسي وزارت اطلاعات، معاونت اولي با علي لاريجاني مذاكره شده،‌اما او فعلاً جواب نداده، سيدرضا تقوي وزارت كشور يا وزارت اطلاعات، خوش چهره وزير اقتصاد و دارايي، علي يوسف پور معاون حقوقي، دكتر سبحاني رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، محمدنبي حبيبي وزير تعاون، عبدالرضا ايزدپناه يا سيدمرتضي بختياري وزير دادگستري.

 

  • سياست روز نوشته است : دو تن از مديران عالي قوه قضائيه نامزد عضويت در كابينه احمدي نژاد هستند. يكي از مديران قوه با تاكيد بر اينكه نامش فاش نشود، گفت: آقاي رئيسي معاون اول قوه قضائيه و ايزدپناه معاون اجتماعي اين قوه، قرار است به دولت بروند. رئيسي قرار است، وزير اطلاعات باشد و ايزدپناه وزير دادگستزی

 

 
 
بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به انتخابات