بازگشت به صفحه اول

از اخبارروز

 
 

 

يارگيری های تازه انتخاباتی آغاز شد
عاليجناب سرخ پوش در برابر نماينده تروريسم و نظامی گری!

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی و جبهه مشارکت اسلامی از هاشمی رفسنجانی در دور دوم انتخابات حمايت کردند
سخنگوی ستاد انتخاباتی قاليباف: قاليباف و اعضای ستادش قطعاً از "احمدی‌‏نژاد" حمايت نمی‌‏كنند
محمدرضا باهنر: شورای هماهنگی و فراكسيون اصولگرايان مجلس، ميان دو كانديدای فعلی موضع مشخصی نخواهند گرفت
يک مقام مجمع روحانيون مبارز: نيروهای نظامی كه در مرحله اول وارد صحنه شدند، در مرحله دوم هم وارد می‌‏شوند و به جای مردم رأی مي‌‏دهند و رئيس‌‏جمهوری خود را به مردم تحميل می‌‏كنند

 

یکشنبه ٢۹ خرداد ١٣٨۴ – ١۹ ژوئن ٢٠٠۵

سرانجام «انتخاباتی» که در جمهوری اسلامی با نقض اصول دموکراتيک و حذف دگرانديشان و مخالفين آغاز شده و با تقلب ها و رای سازی ها و رای شماری های گسترده به نيمه رسيد، دو رقيب را در برابر هم قرار داد: هاشمی رفسنجانی ملقب به عاليجناب سرخ پوش، سرفرمانده ترورهای بی شمار در داخل و خارج از کشور، کسی که نام وزارت اطلاعاتش رعشه بر اندام بسياری از مخالفين می انداخت در يک سو و محمود احمدی نژاد تروريست و مجری برخی از فرمان های ترور و قتل های سياسی که سودای تشکيل دولت جهانی اسلامی را در سر دارد و قصد دارد «شهدا» را در ميادين تهران به خاک سپارد و زنان و مردان را کاملا «جداسازی» کند. کسی که کردار و سخنانش، ياد آور دوران «صدر جمهوری اسلامی» و پيشروان آن، مانند رجايی «نخست وزير محبوب» است.
منطق انتخاب ميان «بد» و «بدتر» اکنون به نقطه ی انتهايی خود رسيده و در برابر گزينش يکی از اين دو تن قرار گرفته است. با مشخص شدن نتيجه ی دوره ی اول انتخابات، اصلاح طلبان داخل حکومت، ضمن دشنام گويی های بی سابقه به «تحريميان» تبليغات برای جمع آوری آرا به سود هاشمی رفسنجانی را آغاز کرده اند. سياست های رعب آفرين احمدی نژاد و شبکه ای که او را به طور پنهان و آشکار پشتيبانی می کند، بزرگترين شانس را به هاشمی رفسنجانی داده است تا در قامت يک «ناجی» جامعه از خطر فاشيسم و نظامی گری، در مرکز توجه قرار بگيرد. ممتازترين پيشنهاد را در اين زمينه آقای محمد قوچانی سردبير روزنامه ی شرق داده و خواهان تشکيل «ائتلاف ملی» حول حمايت از عاليجناب سرخ پوش شده و مخالفان پيشنهاد خود را «خائن» خوانده و نوشته است:
«هاشمى هنوز يك انتخاب است و اين يعنى دموكراسى. يعنى ما مى توانيم ميان احمدى نژاد و رقيبش، رقيب او را انتخاب كنيم. انتخابى كه ممكن است ديگر پيش روى ما نباشد. امروز هر سخنى از تحريم، خيانت به آزادى است. هيچ وقت به اين صراحت حكم نداده ام اما تاكنون به اين صراحت در معرض آزمون قرار نگرفته ايم. همه چيز دموكراتيك بود. در مشاركتى بالاتر از حد انتظار حريفان با قاعده دموكراسى ما را بدين نقطه رسانده اند»!

در حالی که مصطفی معين بعد از مشخص شدن نتايج مرحله ی اول انتخابات، اعلام کرد در مرحله ی دوم انتخابات شرکت نمی کند، و سخنگوی وی الهه کولايی اعلام کرد از آن جا که هواداران دکتر معين به «خرد جمعی» معتقدند، اعلام موضع خود را نسبت به مرحله دوم انتخابات به بعد از تشکيل همايش هواداران وی موکول می کنند، سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی و جبهه ی مشارکت اسلامی - دو حامی اصلی معين - منتظر روشن شدن نتيجه ی اين «خرد جمعی» نمانده و روز يکشنبه بيانيه هايی در حمايت از هاشمی رفسنجانی منتشر کردند. سازمان مجدهدين انقلاب در بيانيه خود به صراحت از رفسنجانی حمايت کرد، اما جبهه ی مشارکت اسلامی ترجيح داد اندکی سربسته تر موضع خود را اعلام دارد. در همان حال اعلام شد که «همايش حاميان» به هفته ی بعد (احتمالا بعد از دور دوم انتخابات) موکول شده است! نيروها و تشکل هايی که در دور اول انتخابات از معين حمايت کرده بودند، اعلام حمايت خود از هاشمی رفسنجانی را آغاز کرده اند. يک مقام بلندپايه ستاد قاليباف نيز شايعه ی حمايت اين ستاد از احمدی نژاد را رد کرده و اعلام کرده ممکن است اين ستاد از رفسنجانی حمايت کند. محمدرضا باهنر موضع شورای هماهنگی انقلاب را (که در دور اول از لاريجانی حمايت می کرد) عدم حمايت از هيچ کدام از کانديداها دانسته، اما تاکيد کرده است نمايندگان «اصول گرای» مجلس حامی احمدی نژاد خواهند بود. ستاد مهدی کروبی هنوز دنبال راضی کردن «رهبری» برای تجديد شمارش آرا است، اما يک مقام بلندپايه روحانيون مبارز، از انتخاب هاشمی رفسنجانی ابراز نااميدی کرده و گفته است سپاه و شورای نگهبان در يک انتخابات سرد احمدی نژاد را به رياست جمهوری می رسانند.
 

بيانيه جبهه مشارکت اسلامی

جبهه‌ی مشاركت ايران اسلامی در رابطه با انتخابات رياست جمهوری بيانيه‌ای صادر و در آن تاكيد كرد كه در دوره‌ی دوم انتخابات فعالانه وارد عرصه‌ی انتخابات خواهد شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، در اين بيانيه خطاب به مردم آمده است: همانگونه كه در بيانيه‌ی قبلی يادآور شديم جبهه‌ی مشاركت بر پايه‌ی ارزيابی از شرايط داخلی و بين المللی ايران و اهدافی مرحله بندی شده وارد عرصه‌ی فعاليت‌های انتخاباتی شد و در مرحله‌ی پايانی و علي‌رغم رخداد‌هايی ناخوشايند همچون اعمال نظارت استصوابی توسط شورای نگهبان و در ابتدا متوقف كردن دكتر معين و سپس ورود مجدد ايشان به انتخابات و در يك شرايط نابرابر و متفاوت، باز هم هدف و تلاش ما اين بود كه در اين رقابت راه خود را بپيماييم و اصلاحات را گامی به پيش بريم و امروز وجدان ما راضی است كه برای دستيابی به استقلال، آزادی دموكراسی و تامين حقوق بشر در اين كشور همه‌ی توان خود را بكار بسته‌ايم و پژواك صدای ما مخاطبان خود را يافته و فضای سياسی اجتماعی را در جهت ارتقای حقوق شهروندی تغيير داده است.
جبهه‌ی مشاركت ايران اسلامی از همه‌ی شهروندانی كه بر پايه‌ی آگاهي، احساس مسووليت و تاثيرگذاری در اداره‌ی كشور به پای صندوق‌های رای رفتند، به ويژه افرادی كه به نامزد اصلاح‌طلبان پيشرو دكتر معين رای دادند، تقدير و تشكر مي‌كند و مطمئن هستيم كه حضور فعال و پيگيرانه‌ی شما در عرصه‌ی سياست ادامه خواهد يافت و همچون گذشته با انگيزه و باور به پيشبرد اصلاحات و دموكراسی عمل خواهيد كرد. تجزيه و تحليل نتايج بيست و هفت خرداد درس‌های بسيار به ما مي‌آموزد و علل شكست اصلاح‌طلبان در انتخابات بيست و هفت خرداد و درس‌های آموزنده‌ی آن پس از اتمام مرحله‌ی دوم انتخابات را طی بيانيه‌ای تحليلی انتشار خواهيم داد.
در ادامه‌ی اين بيانيه با اشاره به آنچه كه «مخالفت و مبارزه با فعاليت‌های رسمی و علنی و قانونمند احزاب و نيز حمايت از حزبی سياسی - نظامی در دوران تبليغات انتخاباتی و همچنين با بكارگيری آن‌ها به عنوان ناظر انتخابات در پای صندوق از سوی نهاد‌هايی كه بايد اجماعی و ناظر داوری بيطرف باشند» خوانده شده آمده است: به جرات می توان گفت كه شرايط سياسی و انتخاباتی ايران منحصر به فرد بوده و اراده‌ای برتر با استفاده از همه‌ی امكانات در صدد تحميل فردی به عنوان رييس‌جمهور به ملت مي‌باشد كه اين را به وضوح مي‌توان از تلاش‌های بي‌وقفه‌ی دوران تبليغات و سپس نتيجه‌ی انتخابات روز جمعه دريافت، جبهه‌ مشاركت ايران اسلامی برای جلوگيری از انحصار كامل قدرت و يكپارچه شدن حاكميت و خطر ظهور فاشيسم دست خود را بسوی همه‌ی نيروهای حامی آزادي، دموكراسی و حقوق بشر دراز مي‌كند و از همه‌ی آن‌ها مي‌خواهد كه در اين شرايط حساس بي‌تفاوت نبوده و نسبت به آنچه رخ داده با حضور خود در انتخابات دور دوم واكنش نشان دهند.
به اعتقاد نويسندگان اين بيانيه، «خطری كه الان كشور را تهديد مي‌كند، خطر فعال شدن و دخالت مستقيم احزاب پادگانی و خصوصا خطر دخالت نظاميان در عرصه‌ی انتخابات و در سياست رسمی كشور است.»
در ادامه اين بيانيه آمده است: هم‌اكنون پس از اعلام نتيجه‌ی انتخابات، دو جبهه‌ی نانوشته در كشور در حال شكل گيری است. جبهه‌ای كه با اتكاء به «حزب سياسی - نظامي» مي‌خواهد به هر قيمت برنده‌ی انتخابات باشد و جبهه‌ای كه از ظهور اقتدار گرايی افراطی به شدت نگران شده است. اين جبهه‌ی نگران در برگيرنده‌ی طيف وسيعی است كه يك سر آن روحانيان نگران ظهور اقتدار گرايی است و سر ديگران آن علاقه‌مندان به دموكراسی و حقوق بشر قرار دارد.
جبهه‌ی مشاركت ايران اسلامی با اذعان به حساسيت و خطير بودن شرايط كشور اعتقاد دارد بايد ظرف روزهای آينده يكی از عناصر فعال مخالفت با اقتدارگرايی افراطی باشد و در دوره‌ی دوم انتخابات فعالانه در برابر جبهه‌ی (ديگر) وارد عرصه‌ی انتخابات خواهد شد. برآيند عمل ما مي‌تواند كشور را از فرو رفتن در دام تماميت‌خواهی نجات دهد و علي‌رغم تلاش سازمان يافته و منسجم اقتدارگرايان آنان را در دستيابی به انحصار كامل قدرت ناكام سازد و در اين مسير بايد هوشمندانه، ايثارگرانه و آينده نگر باشيم.

بيانيه حمايت سازمان مجاهدين از هاشمی رفسنجانی

سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی سال گذشته و در آستانه ورود به فعاليت‌‏های انتخاباتی با صدور بيانيه‌‏ای هدف حداقلی خود را از حضور در نهمين دوره انتخابات رياست‌‏جمهوري، توقف و شكست پروژه تبديل رئيس‌‏جمهور به تداركاتچی و رئيس ‏دفتر اعلام كرد. طی يك سال گذشته تمامی تلاش و تكاپوی سازمان در قالب جبهه اصلاح‌‏طلبان پيشرو، معطوف به تحقق اين هدف حداقلی و در صورت امكان كسب پيروزي‌‏های فراتر برای ملت ايران بوده است.
عزم قاطع برای شركت در انتخابات، تلاش برای افزايش ميزان مشاركت جامعه در انتخابات، استقبال از حضور افراد مختلف در صحنه رقابت و ايجاد تنوع و تكثر كانديداها با هدف كاهش احتمال تقلب يا بي‌‏اثر كردن آن و نيز كاستن از آثار اعمال نفوذهای غيرقانوني، معرفی كانديدای غيرحزبی در قالب ائتلاف اصلاح‌‏طلبان پيشرو و در يك كلام تلاش برای تحميل انتخاباتی با حداقل شرايط رقابتی بر اقتدارگرايان بخشی از فعاليت‌‏های ما طی يكسال گذشته را تشكيل مي‌‏دهد.
در نهايت مجموعه كوشش‌‏ها و تلاش‌‏های خستگي‌‏ناپذير اصلاح‌‏طلبان پيشرو به ثمر نشست و علي‌‏رغم اعمال نظارت استصوابي، ملت ما برای اولين بار سال‌‏های پس از انقلاب خود را در آستانه تجربه رقابتی متنوع جدی و فشرده در سطح انتخابات رياست‌‏جمهوری يافت. با كمال تاسف ورود آشكار و سازمان‌‏يافته برخی نهادهای نظامی و دارای تشكيلاتی سراسری در سطحی وسيع‌‏تر و فراگيرتر از گذشته با صرف بودجه شگفت از بيت‌‏المال، طی چند روز منتهی به انتخابات به نفع افراطي‌‏ترين بخش‌‏های ضداصلاحات، سرنوشت انتخابات را به گونه‌‏ای ديگر رقم زد. تفاوت آشكار ناگهانی و غيرقابل پيش‌‏بينی نتايج انتخابات با داده‌‏های آماری و تمامی نظرسنجي‌‏ها و پيش‌‏بيني‌‏های علمی مراكز مختلف افكارسنجی كه طی ماه‌‏ها و روزهای منتهی به انتخابات انجام پذيرفته است، به روشنی از دخالت و حضور رهبري‌‏شده نهادهای فوق برای تحميل تفكری افراطی و ضد مردم‌‏سالار بر مردم ايران حكايت دارد؛ تفكری پيشواسالار كه هدف انقلاب اسلامی را چيزی فراتر و غير از استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی مي‌‏داند، در پی تبديل جمهوری اسلامی به حكومت اسلامی به عرصه فكر و فرهنگ نگاهی نظام و امنيتی دارد، نقش فرهيختگان و اصحاب فكر و انديشه و گروه‌‏های مرجع مدنی را در فرهنگ‌‏سازی انكار مي‌‏كند و مردم را همچون موم بي‌‏اراده و شكل‌‏پذير در دست حاكميت اقتدارگرا مي‌‏خواهد، انتخابات رياست جمهوری نهم را يوم‌‏الفصل و آغاز دورانی جديد در تاريخ بيست و پنج سال گذشته در حذف و پاكسازی تمامی مخالفان و منتقدان فكری و سياسی و حتی صاحبان سلايق متفاوت با خود به عنوان غرب‌‏زدگان و وابستگان بيگانه مي‌‏داند، دموكراسی و مردم‌‏سالاری را فريب غرب مي‌‏خواند و بي‌‏اعتماد به منافع و مصالح ملی و با طرح انگاره‌‏های جهان‌‏وطنی سودای توقف تاريخ و كنترل انسان، جامعه، جهان و آغاز فصل جديدی در حيات بشری دارد.
با توجه به آنچه گفته شد، ايران امروز در آستانه يكی از مهمترين و سرنوشت‌‏سازترين انتخاب‌‏های تاريخی خويش قرار گرفته است. تجربه تلخ و مكرر جنبش‌‏های اصلاحی در تاريخ معاصر ايران كه هر بار پس از فرازی حماسي، فرودی محنت‌‏بار داشته و جای خود را به حاكميت اقتدار و خشونت داده است، ما را به تاملی مسووليت‌‏آفرين و تاريخی فرامي‌‏خواند. مشت آهنين اقتدار در دستكش حرير مردم‌‏سالاری بر سر ملت فرا رفته و آماده فرود آمدن است.
در چنين شرايطی تنها پشتوانه و نقطه اميد آگاهی و شعور سياسی ملت بزرگ ايران است كه با تشخيص اصلي‌‏ترين چالش و تهديد، متحد و يكپارچه و استوار برای مقابله با خطر حاكميت اقتدار نتايج مرحله دوم انتخابات را به سود خود و به زبان اقتدار و استبداد رقم زند.
سازمان مجاهدين انقلاب اسلامی ايران بنا بر اصول و ثوابت فكري، سياسی و تحليل مشخص از شرايط حساس كنوني، خطر حاكميت فاشيسم را اصلي‌‏ترين مساله اين مرحله از مبارازت سياسی و اجتماعی ملت ايران مي‌‏داند و علي‌‏رغم اختلاف آرا و ديدگاه‌‏ها و فارغ از هرگونه چشم‌‏داشت و سهم‌‏خواهی سياسي، شكست پروژه تبديل رئيس‌‏جمهور به رئيس دفتر را در اين مقطع در گروه حمايت از كانديداتوری هاشمی رفسنجانی مي‌‏داند. از اين رو سازمان در مرحله دوم انتخابات رياست‌‏جمهوری نهم حمايت صريح خود را از كانديداتوری هاشمی رفسنجانی اعلام مي‌‏دارد و از ملت رشيد و آگاه ايران مي‌‏خواهد با درك شرايط خطير كنونی و جلوگيری از حاكميت تبعيض و استبداد، آراء خويش را به نفع ايشان به صندوق‌‏های رای بريزند.

قاليباف و اعضای ستادش قطعاً از "احمدی‌‏نژاد" حمايت نمي‌‏كنند

سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قاليباف، گفت: اصول‌‏گرايان و حاميان احمدی نژاد كه در دور اول انتخابات آرای قاليباف را به نفع خود مصادره كردند، قصد دارند در دور دوم نيز به همين روند ادامه دهند.
محسن بهرامی در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا" با بيان اين كه شايعه حمايت قاليباف و حاميان وی را از احمدی نژاد در دور دوم انتخابات به شدت تكذيب مي‌‏كنيم، گفت: در حال بررسی نتايج انتخابات هستم و جمع‌‏بندی خود را ظرف بيست و چهار ساعت آينده به صورت رسمی اعلام خواهيم كرد، اما آنچه مشخص و قطعی است اين است كه از احمدی نژاد حمايت نخواهم كرد، ضمن اين كه احتمال حمايت از آقای هاشمی را بررسی خواهيم كرد.
وی افزود: اصول‌‏گرايان و طرفداران احمدی نژاد در حالی كه قول حمايت از قاليباف را داده بودند، چهل و هشت ساعت قبل از انتخابات با تغيير مسير خلاف وعده و ميثاق عمل كردند.
سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدباقر قاليباف حضور برخی افراد تندرو در ستاد قاليباف را از عوامل كاهش آرای او دانست و گفت: قاليباف گفته بود كه نه راست است و نه چپ، به همين خاطر نماينده‌‏های تمام تفكرات در ستادش حضور داشتند، اما ظاهرا برخی با اهداف و برنامه‌‏های خاص به ستاد قاليباف آمده بودند تا سر بزنگاه دست به خيانت و انحراف در آراء ايشان بزنند.

جمهوريت نظام با خطر جدی مواجه شده است

عضو شورای مركزی مجمع روحانيون مبارز، گفت: جمهوريت نظام با خطر جدی مواجه شده است. رسول منتجب‌‏نيا در گفت‌‏وگو با خبرنگار "ايلنا"، با اشاره به انتقاد شديد كروبی در جلسه روز گذشته خود به دخالت سپاه و بسيج و خدشه‌‏دار شدن انتخابات در برخی از شهرستان‌‏ها و تأكيد وی بر ضرورت پيگيری مساله از سوی رهبري، گفت: به گفته كروبی نيروهای مسلح به صورت سازمان يافته بسيج و باعث شدند آرای مردم كه تا حدی چشم‌‏گير بود، به شكلی درآيد كه با تعداد بسيار كم به موفقيت كانديدای مورد نظر نيروهای مسلح و بسيج منجر شود.
وی ابراز اميدواری كرد اگر مقام رهبری نسبت به حل اين شكل اقدام كنند و دستور مقتضی را صادر كنند، قطعاً برخی از صندوق‌‏ها ابطال خواهد شد.
منتجب‌‏نيا تصريح كرد: نيروهای نظامی كه در مرحله اول وارد صحنه شدند، در مرحله دوم هم وارد مي‌‏شوند و به جای مردم رأی مي‌‏دهند و رئيس‌‏جمهوری خود را به مردم تحميل مي‌‏كنند و رأی آنها اثرگذار است، بر اين اساس احتمالاً هاشمی رأی نمي‌‏آورد و احمدي‌‏نژاد با آرای بسيار پايين پيروز خواهد شد.
عضو شورای مركزی مجمع روحانيون مبارز، گفت: انتخابات با دخالت شورای نگهبان و هيأت نظارت در حال خروج از ماهيت خود است، علي‌‏رغم اين كه در بيست و شش سال پس از انقلاب انتخابات‌‏های ايران آزاد و قانونی بوده است، اما حالا كه قرار شده نيروهای بسيج و سپاه با همكاری شورای نگهبان با برخورداری از اعتبارات صدها ميلياردی كه از كشور مي‌‏گيرند، در انتخابات دخالت كنند، بعيد است از اين پس بتوانيم انتخابات آزاد برگزار كنيم چون انتخابات دارد به شكل نظامی برگزار می شود.
منتجب‌‏نيا يادآور شد: بهتر است در آينده انتخابات نداشته باشيم و خود نيروهای مسلح و شورای نگهبان فرد مورد نظر خود را رئيس جمهور كنند، چرا كه اين كار بسيار شفاف‌‏تر است.
وی با تأكيد بر اين مطلب كه خطر جدی برای جمهوريت نظام به وجود آمده است، گفت: هنوز تصميمی در مورد هاشمی نگرفته‌‏ايم اما با وضعيت ايجاد شده با حضور نيروهای نظامی بعيد است هاشمی پيروز شود.

اكثر اصولگرايان مجلس در دور دوم انتخابات از احمدی نژاد حمايت مي‌‏كنند

رئيس ستاد انتخاباتی علی لاريجانی گفت: احمدی نژاد ظرف ده روز نفوذ غيرقابل پيش‌‏بينی در قلب‌‏های مردم پيدا كرد كه ناشی از نفوذ كلام او بود.
به گزارش خبرنگار " ايلنا"محمدرضا باهنر، رئيس فراكسيون اصول گرايان مجلس در مورد علت افزايش آرای احمدی نژاد در انتخابات علي‌‏رغم نتايج نظرسنجی ها گفت: من قبلا اعلام كرده بودم كه يك سونامی در راه است، معمولا آرا توده‌‏ها در كشورها دو تا سه روز آخر شكل می گيرد، هرچند كه خواص آراي‌‏شان از مدت ها قبل مشخص می شود.
وی اضافه كرد: رای هايی كه پشت سر احمدی نژاد رفت، رای سونامی بود.
باهنر افزود: از روز شنبه بيست و چهار خرداد، امواج حمايت از احمدی نژاد شدت گرفت، در اصفهان تقريبا از ده روز قبل از انتخابات و در تهران از اوايل هفته قبل مشخص بود كه اين موج به سرعت رو به گسترش است.
رئيس ستاد انتخاباتی لاريجانی در پاسخ به اين سوال كه چرا لاريجانی و ستاد او با وجود اين نظرسنجی و پيش‌‏بينی انصراف ندادند، گفت: ما در حمايت از آقايان نقش داريم اما كنار رفتن‌‏شان بايد با تفاهم صددرصد طرفين باشد، اگر كانديدا انصراف دهد، نمی شود در لحظه آخر او را رها كرد.
نماينده كرمان در مجلس هفتم در پاسخ به سوالی درباره ديدگاه خود در مرحله دوم انتخابات گفت: من به اين سوال كه شخصا به چه كسی رای می دهم، جواب نمی دهم اما در مورد شورای هماهنگی و فراكسيون اصولگرايان مجلس مي‌‏توانم بگويم كه ميان دو كانديدای فعلی موضع مشخصی نخواهند گرفت.
باهنر همچنين بار ديگر به دليل عدم اجماع اصولگرايان از مردم عذرخواهی كرد و گفت: در ده پانزده روز آخر نيروهايی كه احساس كرديم مي‌‏توانند با ما هماهنگ باشند، تشخيص شان عوض شد، ما هم حزب و تشكيلات در شورای هماهنگی نيروهای انقلاب نداريم و قرار است ارتباطات‌‏مان قلبی باشد.
عضو شورای هماهنگی نيروهای انقلاب در اين باره كه آيا ستادهای اين شورا در سراسر كشور در حمايت از احمدی نژاد فعال خواهند شد، گفت: شورای هماهنگی نظر واحد و يكپارچه ندارد، قرار شد خودشان بررسی كند و تصميم بگيرند.
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس هفتم در ميان نامزدهای انتخابات رياست جمهوری تنها شعار مصطفی معين را متفاوت از ساير كانديداها دانست و گفت: به جز او تقريبا همه نامزدها يك حرف را می زدند.
وی دليل اين تفاوت را شعارهای ساختارشكنانه معين عنوان كرد و گفت: حتی كروبی هم در چارچوب نظام ايده هايش را مطرح كرد.
خبرنگاری پرسيد؛ اگر تحليل شما را بپذيريم بيش از سه ميليون ساختارشكن در جامعه داريم كه اين رقم در كنار تحريم كنندگان انتخابات چندان مطلوب نيست، باهنر در خصوص اين اظهارات پاسخی نداد.
رئيس فراكسيون اصولگرايان افزود: ساختارشكن ها بايد با اين نتيجه انتخابات بفهمند كه بايد در پی راه و حرف ديگری باشند.
وی در اين مورد كه اصولگرايان چه برخوردی با احزاب حامی معين خواهند كرد، گفت: ما آنها را دعوت به پذيرش واقعيت ها و تجديدنظر در رفتارشان مي‌‏كنيم .
يكی از خبرنگاران سوال كرد؛ اگر واقعيات مورد نظر شما را نپذيرفتند چه مي‌‏كنيد، رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس پاسخ داد: چارچوب قانون اساسی و امنيت نظام مشخص است، در اين صورت قوه قضاييه بايد تصميم بگيرد.
پس از سوال های مكرر خبرنگاران درباره مصاديق ساختارشكنی در شعارهای انتخاباتی معين باهنر گفت: ساختارشكنی بسيار روشن است، در آخرين اصل از قانون اساسی مكانيزمی برای اصلاح قانون اساسی مشخص و در عين حال تصريح شده است كه اصولی كه به جمهوريت و اسلاميت نظام باز مي‌‏گردد، قابل تغيير نيست .
يكی از خبرنگاران خطاب به باهنر گفت؛ رهبری طبق گفته شما به ساختارشكن ها اجازه فعاليت در انتخابات داد، اكنون شما آنها را نمي‌‏پذيريد، باهنر پاسخی به اين سوال نداد.
باهنردر بخش ديگری از اين گفت وگو اظهار داشت: از انتخابات رياست جمهوری و نتايج بي‌‏نظير آن خوشحال و راضی هستم.
وی پيش بينی كرد كه اكثر اصولگرايان مجلس در اين دوره از انتخابات از احمدی نژاد حمايت كنند.
يكی ازخبرنگاران به باهنر گفت: دوستان آبادگر شما مي‌‏گويند؛ شما با يك ميليون رای وزنه‌‏ای نيستيد كه بخواهيد پشت سر احمدی نژاد بايستيد، باهنر پاسخ داد؛ آبادگران اين حرف را نمی زنند.
عضو شورای هماهنگی نيروهای انقلاب، رفتار ستاد انتخابات كشور در اعلام ديرهنگام نتايج انتخابات در شهرهای تهران و اصفهان را نادرست خواند.
باهنرگفت: به هرحال يك نهاد توانست زودتر آرا را بشمارد، ستاد انتخابات قانونا وظيفه دارد نتيجه را اعلام كند اما بايد تلاش كند همسو با روند انتخابات جلو برود،
باهنر در جواب به پرسش يكی از خبرنگاران درمورد احتمال حمايت اصلاح طلبان از هاشمي، گفت: هر حزب يا فردی حق دارد از هر كس كه مي‌‏خواهد حمايت كند، خواه اين حمايت انتخاب ميان خوب و خوب‌‏تر و يا بد و بدتر باشد.
وی در اين باره كه برخی روزنامه ها آرای هاشمی را جزو آرای اصلاح طلبان محاسبه كرده‌‏اند، گفت: هاشمی رفسنجانی نه خودش مدعی اصلاح طلبی است نه طرفدارانش. او جز اصولگرايان اصلاح طلب است نه اصلاح طلبان ساختارشكن.

 

 
 
بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به انتخابات