به یاری حاميان مادران عزادار بشتابیم

محمد علی طاهری در شرایط نگران کننده اى بسرمیبرد

مادران عزادار( مادران پارك لاله) مادرانى هستند که فرزندانشان از اوایل دهه ۱۳۶۰ کشته، اعدام، بازداشت یا ناپدید شده اندآنها خواهان خواهان محاکمه عادلانه و علنی آمران و عاملان تمامی جنایت های صورت گرفته توسط حکومت جمهوری اسلامی از ابتدای تشکیل آن هستند. اين مادران و حاميانشان در جريان خيزش مردم ايران در سال ٢٠٠٩ هر شنبه در پارك لاله تهران در اعتراض به دستگيريها گرد همايى ميكردند۔ رژيم اسلامى ايران از بدو شكل گيرى اعتراض اين مادران, مرتبا انها و حاميانشان را مورد اذيت و آزار قرار داده و به بهانه هاى مختلف دستگيرشان كرده است-

كميته مبارزه براى آزادى زندانيان سياسى از طريق فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر (FIDH)مطلع گرديده است كه حامیان «مادران عزادار» خانم ژیلا کرمزاده مکوندی، خانم لیلا سیف اللهی، آقای نادر احسنی در مرحله تجدید نظر محکوم و برای گذراندن حکم زندان احضار شده اند و آزار و اذیت و فشار بر خانم منصوره بهکیش، که در مبارزه با اعدام زندانیان نیز فعال است، نیز ادامه دارد. براساس اطلاعات دریافتی، خانم ژیلا کرم زاده مکوندی و آقای نادر احسنی و خانم لیلا سیف اللهی در تاریخ‌های ۱۵ آبان و ۱۷ آبان ۱۳۹۰ برای اجرای حکم دو سال زندان به دادسرای زندان اوین احضار شدند. وکلای آنها پیش از احضار از نتیجه تجدید نظر مطلع نشده بودند و درپیگیری معلوم شد که دادگاه تجدید نظر حکم‌های  ژیلا کرم زاده مکوندی و لیلا سیف اللهی را به ۲ سال حبس تعزیری و ۲ سال حبس تعلیقی که تا ۵ سال پس از اجرای حکم قطعی قابل اجراست، کاهش داده است. نادر احسنی نیز به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شده است. علاوه بر این، منصوره بهکیش در ۱۴ آبان ۱۳۹۰مطلع شد که محاکمه او در تاریخ ۴ دی ۱۳۹۰ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد. پیش از این، دادگاه او در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۹۰تعیین شده بود که به دلیل عدم حضور نماینده دادستان به تعویق افتاد.

طبق خبر ديگرى كه از طريق کمپین حمایت از محمد علی طاهری به كميته مبارزه براى آزادى زندانيان سياسى رسيده است, آقای محمد علی طاهری، بنیانگذار نظریۀ «حلقۀ عرفان» (عرفان کیهانی) که تا بحال چندین بار دستگیر و روانۀ زندان شده‌ است در حال حاضر در شرایطی وخیم و نگران کننده اى بسرمیبرد. در طی هفته آینده قرار است حکم آقای طاهری به ایشان ابلاغ شود- این درحالی ست که رسانه‌های ریز و درشت رسمی و غیر رسمی وابسته به رژیم ، وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران از هرنوع پرونده سازی و جرم تراشی علیه ایشان بهره برده اند. رژيم همچنين دوستان و فعالين كمپين حمايت از محمد طاهرى را مورد اذيت و آزار قرار داده است.  

با تکیه به تجربیات گذشته با اطمینان میتوانیم بگوییم که اعتراضات گسترده و بی‌ امان شما عزیزان اين رژيم شكنجه و اعدام را به عقب نشانی وا‌ می‌دارد.

کمپین دفاع از زندانیان سیاسی از همه شما  دعوت می‌کند که از هر طریق ممکن اعتراض‌های خود را نسبت به دستگيريهاى فوق با صدای رسا به  گوش مقامات رژیم  و سازمانهاى جهانى برسانید و خواستار آزادى فورى و بدون قيد و شرط زندانيان سياسى و عقيدتى شويد.

كميته مبارزه براى آزادى زندانيان سياسى

١٣ نوامبر ٢٠١١ برابر با  ٢٢ آبان ١٣٩٠

----

خبر جدید از خواننده‌ی علی برخیز، دلتنگی و برای لمس آزادی + فایل آهنگ‌ها

آریا آرام نژاد در سلول انفرادی و ممنوع الملاقات است

یکشنبه, ۲۲ آبان, ۱۳۹۰

پنج روز پس از بازداشت آریا آرام نژاد، خواننده ی سبز مردمی، وی در تماس تلفنی با خانواده از سلامت و ممنوع الملاقات بودن خود خبر داد.

کلمه: عادله ضیایی، همسر آریا آرام نژاد، در صفحه ی فیس بوک خود خبر داد که امروز یکشنبه،۲۲  آبان، آریا آرام نژاد طی تماس کوتاهی خبر از سلامتی خود داد و گفت در بازداشت اداره اطلاعات شهرستان ساری و در سلول انفرادی، ممنوع الملاقات و ممنوع از تلفن است.

آریا آرام نژاد در این تماس تلفنی به همسرش گفته که در بازجوئی به سر می برد و موارد اتهامی اش، مربوط به آهنگ هایی است که ساخته، اما قادر به ارائه توضیح بیشتر در مورد روند پرونده اش نبوده است.

به گفته ی عادله ضیایی، او از وضعیت جسمی و شرایط نگهداریش ابراز رضایت کرده اما گفته است که اجازه دریافت کتاب و لباس را ندارد.

همسر این خواننده ی مردمی صدای او را عین آرامش مثل همیشه رسا و امید بخش دانسته و گفته است که آریا خواسته سلامش به همه دوستان و دوستدارانش رسانده شود.

شب گذشته خانم ضیایی در صفحه خود در فیس بوک نوشته بود: در حالی پنج روز از بازداشت آریا آرام نژاد میگذرد، که من مانند بسیاری دوستدارانش کماکان منتظر دریافت خبری از او هستم. درد آور است که مراجع قضائی این روزها در حالی مُصر به مُجاب کردنم برای قبول استقلال! خود هستند، که امروز در خواست ملاقاتم با آریا که به سرعت مورد موافقت و همکاری آقای دادستان قرار گرفت، با واکنش گنگ و منفی اداره اطلاعات شهرستان بابل مواجه شد.

حانم ضیایی تصریح کرده بود: آنچه باعث فوران اتشفشان نگرانی، خشم و آزردگی من شده، مراجعات مکرر، پیگیری های بی نتیجه و اخبار ضد و نقیض از زبان افراد معتمد و غیر معتمدی است که باید! به من رسانده شود. و من برای اندکی، فروکش کردن این آتشفشان، موکدا خوستار ملاقات با آریا، برای پرسش در مورد علت بازداشت؛ مورد اتهام، شرایط نگهداری و در اختیار قرار دادن لباس مناسب و مایحتاجش در این روزهای سرد پاییزی هستم و می دانم هیچ کس و هیچ کس موثق تر از خود او، منبع درستی یا نادرستی واقعیت ها و شایعات نخواهد بود.

همسر این خواننده حامی جنبش سبز خاطر نشان کرده بود: صبوری ام در مورد مسائل مربوط به بازداشت آریا دوستانم را شگفت زده کرده است. امیدوارم و می خواهم تا فردا موفق به دریافت خبری از آریا از طریق خود او شوم، تا همچنان چرخش اتخاذ تصمیماتم، بر مدار خرد و خویشتن داری باقی بماند.

آنطور که فعالان جنبش سبز در بابل گزارش کرده‌اند، پنج مامور اداره اطلاعات استان مازندران پنج روز قبل با ورود به منزل این هنرمند جوان هوادار جنبش سبز در بابل، او را بازداشت کرده‌اند. این در حالی است که او در همین روز برای برای پیگیری پرونده خود در مرحله تجدیدنظر، به شهر ساری و دادگاه استان مازندران مراجعه کرده و در زمان هجوم ماموران، تازه از ساری برگشته بود.

گزارش شده که دستگیری این فعال جنبش سبز با ضرب و شتم همراه بوده و ماموران در داخل منزل به آقای آرام نژاد دستبند زده اند. آنها همچنین ضمن تفتیش منزل، بخشی از دست نوشته های آریا و مدارک کاری و همچنین کامپیوتر شخصی او را نیز توقیف کرده و با خود برده‌اند.

آریا آرام نژاد، هنرمند جوان و آهنگ‌ساز نام‌آشنای هوادار جنبش سبز است که پس از عاشورای ۱۳۸۸ ترانه‌ای با عنوان «علی برخیز» منتشر کرد. او چندی بعد، در پی استقبال قابل توجه از این اثرش در فضای مجازی، در ۲۶ بهمن ماه ۱۳۸۸ توسط اداره اطلاعات بابل به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دستگیر شد.

او پس از گذراندن نزدیک به ۵۰ روز انفرادی و زندان که تمام این مدت را در بند انفرادی زندانهای متی‌کلا شهرستان بابل و بازداشتگاه اداره اطلاعات شهرستان ساری سپری کرده بود، به قید وثیقه آزاد و در دادگاه انقلاب شهرستان بابل به نه ماه حبس تعزیری محکوم شد.

از این آهنگ ساز و خواننده ی مردمی تا به حال آهنگ هایی چون علی برخیز، دلتنگی و برای لمس آزادی منتشر شده است

----

حسن فتحی، خبرنگار، پس از مصاحبه درباره انفجار پادگان سپاه دستگیر شد

گزارش‌ها حاکی است، حسن فتحی، خبرنگار در تهران، پس از گفت‌و‌گو با بخش خبری شبکه تلویزیونی بی‌بی سی فارسی درباره انفجار در حومه تهران، دستگیر شده است.

خبرگزاری فارس، در گزارشی روز یکشنبه اعلام کرد «همکار شبکه فارسی بی‌بی سی در تهران به اتهام تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب، بازداشت شده است.» این خبرگزاری همچنین در گزارش خود گفته «طبق مدارک موجود، این فرد از همکاران این شبکه خبری بوده است.»

این در حالی است که شبکه تلویزیونی فارسی بی‌بی‌سی پیشتر و در زمان دستگیری شماری از مستندسازان این اتهام را رد کرده و گفته بود هیچ گونه همکاری در ایران ندارد.

شبکه تلویزیونی فارسی بی‌بی سی روز شنبه پس از خبر اعلام انفجار در حومه تهران، در بخش خبری خود چند میهان را دعوت کرد تا به ابعاد این موضوع بپردازند. حسن فتحی از تهران، در گفت‌و‌گویی تلفنی در این گزارش حاضر شد.

طبق نوشته‌ خبرگزاری فارس و باشگاه خبرنگاران جوان، مسئله مرتبط با دستگیری حسن فتحی، به آن بخش از گفت‌و‌گو بازمی گردد که این طور مطرح می‌شود که «با توجه به صحبت‌های اخیر درباره اقدام حمله نظامی علیه ایران، مردم تهران هراسان و وحشت زده شده بودند و از ترسیدند که مبادا حمله نظامی شده باشد.»

طبق برنامه خبری شبکه فارسی بی‌بی سی که در وبسایت این شبکه آمده، حسن فتحی در پاسخ به پرسشی در مورد اهداف خبررسانی روابط عمومی سپاه می‌گوید: «این خبررسانی برای این بوده که از گسترده شدن شایعات جلوگیری شود، شایعاتی که از سوی برخی حتی در مجلس مطرح شده بود.»

وی در این برنامه می‌گوید: «قرار بود اعلام نظر سپاه، نقطه پایانی باشد بر شایعات ولی این طور نبود و نتوانست به اندازه‌ای باشد که افکار عمومی را آرام کند.»

سپس مجری برنامه تلویزیونی بی‌بی سی از آقای فتحی می‌پرسد: «اگر حادثه انفجار در پادگان سپاه را به عنوان حادثه قبول داشته باشیم، در خیلی جاهای دنیا هم این اتفاق ممکن است بیافتد، چرا به این سرعت در مورد این حادثه در حومه تهران، شایعه پراکنی می‌شود؟»

آقای فتحی در پاسخ می‌گوید: «به لحاظ اینکه منطقه الان حالت نظامی دارد، در مورد این حوادث نوعی نگاه امنیتی حاکم است.» وی سپس اضافه می‌کند: «در مورد جاهایی که جهاد خودکفایی مشغول کار است، این به معنای کار رو موارد غیرعرفی است. ممکن است مواد تسلیحاتی موجود در این پادگان‌ها، گلوله عادی نباشد. اگر گلوله و مواد عادی باشد که اسمش جهاد خودکفایی نیست.»

وی همچنین گفته است: «به لحاظ تحریم‌هایی که روی ایران در موارد تسلیحاتی و نظامی هست، جهاد خودکفایی روی تحقیقات نظامی و فناوری نظامی غیرعرفی کار می‌کند. دود سفیدی که برفراز منطقه انفجار دیده می‌شود، مربوط به تسلیحات متعارف نظامی نیست و باید حضور افراد متفرقه به این منطقه جلوگیری می‌شد کما اینکه جلوی برخی امدادگران برای حضور به منطقه را گرفتند.»

در پی انفجاری که روز شنبه در زاغه مهمات یکی از پادگان‌های سپاه در بیدگنه، حوالی شهر ملارد در ۲۰ کیلومتری تهران، رخ داد، علاوه بر حسن تهرانی مقدم که از او به عنوان «بنیانگذار برنامه موشکی سپاه» یاد شده، ۱۶ تن دیگر از نیروهای سپاه پاسداران کشته شدند.

بر اثر این انفجار دود سفیدی به هوا برخاست و شدت این انفجار به گونه‌ای بود که در تهران نیز احساس شد. رمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران، در گفت‌و‌گو با تلویزیون دولتی ایران دلیل بروز این حادثه را «جابجایی مهمات» اعلام کرده است.

از: راديو فردا

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به همبستگی 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران