پخش شبنامه در ارتش علیه فرماندهان انقلابی: مراتب چاکری شما در برابر رهبری و روحانیت و سپاه تهوع‌آور شده است!

پنجشنبه, 19ام بهمن, 1396
اندازه قلم متن

– دستورالعمل حفاظت اطلاعات «ارتش انقلابی» به پرسنل: از «لایک» کردن ضد انقلاب خودداری کنید!
– فرماندهان ارتش نگران افزایش اعتراض‎های درونی و ریزش در بدنه نیروهای مسلح هستند.

اعتراضات سراسری در ایران بسیاری از نهادهای حکومتی و دولتی را نیز تحت تأثیر قرار داده که ناگزیر نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج و ارتش را نیز در بر می‌گیرد.

دیدار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران و عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش انقلابی

دیدار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران و عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش انقلابی

پس از آنکه عبدالرحیم موسوی فرمانده «ارتش انقلابی» در بیانیه‎ای به تاریخ ۱۴ دی‎ماه برای سرکوب اعتراضات سراسری و آنچه «فتنه‎ی کورِ فریب‌خوردگان شیطان بزرگ» خواند اعلام آمادگی کرد، موضع‎گیری‎های پرسنل ارتش که سال‎هاست آنها نیز مانند بقیه مردم به وضعیت معیشتی خود اعتراض دارند، علیه او شدیدتر شد تا آنجا که بر اساس گزارش‌های رسیده در یک ماه گذشته بارها در یگان‎های ارتش شب‏نامه‌های اعتراضی توزیع شده است.

گرچه مخاطب این شبنامه‎ها سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش است اما از متن آنها مشخص است که  موضوع بسی فراتر از انتقادهای درونی و صنفی است؛ دست‌کم بخشی از بدنه ارتش مانند عموم شهروندان با اساس نظام جمهوری اسلامی و شخصِ علی خامنه‎ای به عنوان «فرمانده کل قوا» مشکل دارند و او و نظام جمهوری اسلامی را مسئول و مُسبب مشکلات مردم و مملکت و خودشان می‌دانند.

یک شبنامه: افراط در چاکری برای سپاه و روحانیت

در یکی از این شب‏نامه‌ها خطاب به عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش آمده: «سَر شُکر به آستان خداوند بزرگ فرو می‎آوریم که ما سربازان وطن را هم‎سطح و هم‏درد قاطبه‎ی ولی‎نعمتان واقعی خویش یعنی مردم تحت ستم ایران قرار داد و هرگز نان‎مان را به خون ایشان آغشته نمی‎کنیم […] گلوله ارتشی تنها و تنها سینه‎ی دشمن خارجی متجاوز به خاک و ملت و ناموس کشورم را خواهد شکافت ولاغیر.

شما ریشه عمیق ایرانیان به باورهای آسمانی را خشکانده، مغز دین را تهی و ظاهر آراسته به ریش و تملق و ریاکاری را جای آن نشانده‎اید.

شما و پیشینیان‎تان در این نظام، نه تنها گام مثبت در جهت ارتقاء میراث گرانسنگ گذشتگان در ارتش ایران برنداشتید بلکه با بی‎کفایتی و سوء تدبیر روز به روز بر خسارات‎های مادی و معنوی افزوده‎اید.

نه شما و نه بالاتر و پایین‎تر از شما، کسی در این اندیشه نیست که چگونه می‎توان در برابر یک تهدید واقعی نسبت به جان و مال این مردم با ناو بایندر ۷۰ ساله، تفنگ ژ-۳ ۶۰ ساله، تانک چیفتن ۵۵ ساله، هواپیمای فانتوم ۵۰ ساله و هلی‎کوپتر کبرای ۴۵ ساله دفاع کرد؟

سبقت‎جویی شما و منصوبان‎تان در اعلام مراتب چاکری و خضوع نسبت به سرداران و سرکردگان سپاه پاسداران و روحانیت… به ویژه به عرش رساندن رهبری در بیانات و مکاتبات و مواضع‎تان چنان مضحک و تهوع‌آور شده و از مرز افراط گذشته که هر بیینده‌‏ی سلیم‌عقلی را به تحیر وا می‎دارد.

شما در ارتش غیردینی شاهنشاهی جنگ هشت ساله را با اقتدار اداره کردید ولی تربیت‎شدگان مکتب جمهوری اسلامی روحیه‎ای برای یک مانور یک هفته‌‏ای واقعی ندارند.»

این متن هم به صورت پرینت شده روی برگه و هم به صورت گسترده‎ در فضای مجازی منتشر و در یگان‎ها بین پرسنل دست به دست شده است.

توزیع گسترده شبنامه‌ها در فضای مجازی

بنا به گزارش‌های رسیده به کیهان لندن، با بالا گرفتن اعتراض‎ها طی یک ماه اخیر توزیع شبنامه و شعارنویسی نه تنها در پادگان‎های ارتش‌ بلکه در خانه‎های سازمانی نیز رواج پیدا کرده است. خطاب این شعارها و شبنامه‌ها عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش و علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی است.

در پادگان‎هایی مثل «مرکز آموزش صفر یک» (افسریه)، پادگان پرندک، «ستاد فرماندهی نیروی هوایی» (دوشان تپه)، ستاد کل ارتش (شریعتی) و ستاد نیروی زمینی و مرامخ «مرکز مخابرات» (لویزان) موارد متعددی از شعارنویسی گزارش شده است.

بیشترین تعداد شعارنویسی‎ها در خانه‏‌های سازمانی در مجتمع مسکونی قصرفیروزه در شرق تهران و مجتمع پرواز هوانیروز (کوهسار) و شهرک شهید فکوری (میدان آزادی) دیده شده است.

در شهرستان‎ها نیز از پایگاه شکاری دزفول و لشکر زرهی اهواز و منازل سازمانی هوانیروز کرمانشاه شعارنویسی‌های متعدد گزارش شده است.

رونوشت یکی از شبنامه‎ها و فرم تعهد از پرسنل برای استفاده آنها از فضای مجازی

جلسات اضطراری برای مدیریت وضعیت جدید

برای کنترل اعتراض‌های پرسنل ارتش تا کنون چندین جلسه در رده فرماندهان ارشد برگزار شده و اصلی‎ترین مسئله در آنها رسیدگی به وضعیت معیشتی پرسنل برای کاهش سر و صداها بوده است.

در آخرین جلسه فرمانده ارتش که با حضور رییس عقیدتی سیاسی کل ارتش و فرماندهان سه نیروی هوایی، زمینی و دریایی و همچنین فرمانده ساحفاجا (اطلاعات ارتش) برگزار شده، تصمیم گرفته شد پیش از برخورد قهری با این موارد ریشه‎ها و عوامل توزیع شبنامه‎ها شناسایی شوند.

بر همین اساس به دستور اداره اطلاعات ارتش قرار شد همزمان با شناسایی افراد فعال، سازمان عقیدتی سیاسی با کمک روحانیون مستقر در پادگان‎ها و مراکز غیررزمی در مراسم و نشست‎ و سخنرانی‎های مختلف علاوه بر تاکید بر بصیرت و وفاداری بر اساس آموزه‎های اسلام و لزوم پایبندی به آرمان‎های نظام جمهوری اسلامی، نسبت به خطرها و آسیب‎های فضای مجازی بر سلامت خانواده و فرزندان آنها هشدار دهند. آنها باید به پرسنل تأکید کنند که «فعالیت‎های مخرب ضدانقلاب» روی نظامی‎ها متمرکز شده است و همچنین اعضای نیروهای مسلح را بترسانند که که فعالیت‌ آنها در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی رصد می‌شود.

به دنبال این تدابیر، حفاظت اطلاعات ارتش دستورالعمل‎هایی برای محدود کردن پرسنل در استفاده از تلفن‎های هوشمند، شبکه‎های اجتماعی به‌ویژه تلگرام و اینستاگرام ابلاغ کرده است.

بستن منافذ اطلاعاتی

در گزارش‎های حفاظت اطلاعات، عواملی که ممکن است در تهیه و توزیع شبنامه‌ها نقش داشته باشند از چهار گروه اصلی معرفی شده‌اند: ۱) افسران عالی با درجه سرهنگ تمام که به دلیل عدم تایید صلاحیت‎های سیاسی و عقیدتی با ارتقاء درجه آنها به امیری موافقت نشده. ۲) بازنشستگان لشکری ۳) افسران جوان میانی و درجه‎دارانی که به وضعیت معیشتی خود اعتراض دارند و ۴) سربازان وظیفه.

همچنین بحث مشترک عموم گزارش‎ها در این باره نگرانی از تلفن‎های هوشمند و شبکه‎های اجتماعی به‌ویژه تلگرام و اینستاگرام است چون پرسنل ارتش نیز مانند دیگر کاربران فضای مجازی در ایران، بیشتر عضو تلگرام و اینستاگرام هستند تا توییتر و فیس‎بوک.

برخی از پرسنل نیروهای مسلح در هفته‌های گذشته همبستگی خود را با اعتراضات سراسری مردم در شبکه‌های اجتماعی اعلام کردند همراه با عکس‌هایی از اونیفورم و درجه‌ خود.

ریزش پرسنل ارتش و فراخوان برای پیوستن به مردم

گزارش‎ها و پیشنهاداتی را که از یگان‎های مختلف رزمی و غیررزمی ارتش در رابطه با اعتراضات سراسری و همچنین درز اطلاعات گردآوری شده به ترتیب زیر می‌توان خلاصه کرد:

– حضور گسترده پرسنل در فضای مجازی و شبکه‎های اجتماعی  با تاکید روی «تلگرام» اصلی‎ترین عامل دامن زدن به اعتراضات درون ارتش معرفی شده است.
– مشکلات معیشتی و اعتراض به وضعیت حقوق و نبود امکانات و خدمات مناسب بستر اعتراض‎ها را فراهم کرده است.
– برای مقابله با درز اطلاعات به بیرون وضعیت خدمتی افسرانی که بستگان درجه یک آنها خارج از کشور زندگی می‎کنند و یا دانشجو و شاغل خارج از ایران هستند به سبب ارتباطات‎شان زیر نظر گرفته شود.
– نظارت بر عملکرد اساتید مدعو در دانشگاه‎های ارتش و اساتید نظامی که در دانشگاه‎های غیرنظامی تدریس می‎کنند و ارتباط پزشکان و پرسنل بیمارستانی ارتش که خارج از ساعات اداری در مطب‎ها و بیمارستان‎های خصوصی فعالیت دارند برای مقابله با درز اطلاعات سازمانی.
– نظارت بیشتر بر ارتباط بین نیروی ارتش در پروژه‎های عمرانی و شاغلین پیمانکار برای مقابله با درز اطلاعات سازمانی.
– بستن روزنه‎های نفوذ با نظارت بر عملکرد عکاسان و خبرنگاران رسانه‎های جمعی که در مراسم رونمایی از دستاوردهای نظامی برای تهیه خبر و گزارش دعوت می‌‏شوند.
– حمایت و تشویق پرسنل با روحیه انقلابی و مذهبی و ارائه امتیازات و تشویق‎های موثر فردی و خانوادگی از جمله پاداش، مرخصی تشویقی، استفاده از خدمات مهمانسرا و بلیت بازدید از مراکز فرهنگی و تفریحی.

تلاش بدنه ارتش برای ماندن کنار معترضان

دریافت تعهد از پرسنل

همچنین برای محدود کردن پرسنل و جلوگیری از رسیدن صدای اعتراض آنها به رسانه‎ها از برخی افسران و درجه‎داران «تعهدنامه عضویت و بهره‎برداری از شبکه‎های اجتماعی مجازی» گرفته می‌شود که شامل مفاد زیر است:

-عدم استفاده از هویت نظامی و عدم استفاده از عکس، شغل و جایگاه در پروفایل
-عدم عضویت در هرگونه گروه‌ معاند و وابسته به جریان‎های منحرف، ضد انقلاب و سیاسی.
-خودداری از پسندکردن (Like) محتوای صفحات افراد ناشناس و وابسته به جریان‎های منحرف، ضدانقلاب و سیاسی.
-عدم اتصال به شبکه‎های اجتماعی فیلتر شده که برابر قانون جرائم رایانه‎ای ممنوع است.
-عدم ارتباط با شرکت‎ها و موسسات و افراد خارجی از طریق شبکه‎های اجتماعی.

از: کیهان لندن


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.