مراسم گرامیداشت ۱۸ تیر«قیام دانشجویان» در زندان گوهردشت کرج

zendan-gohardasht

بنابه گزارشات رسیده به «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» زندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج مراسم گرامیداشت سالگرد ۱۸ تیر قیام دانشجویان را برگزار کردند.

شامگاه روز سه شنبه ۱۷ تیرماه حوالی ساعت ۲۲:۰۰ زندانیان سیاسی سالن ۱۲ بند ۴ زندان گوهردشت کرج بصورت جمعی مراسم گرامیداشت ۱۸ تیر را برگزار کردند. این مراسم از ساعت ۲۲:۰۰ با خواندن قطعه شعری توسط زندانی سیاسی خالد حردانی آغاز گردید. این قطعه شعر به قرار زیر می باشد:

تو مرا درس عاشقی آموختی
که برای روشنایی شبهای تاریک سرزمینم
هر جمعی شعله ور
تا صبح آزادی
در قاموس تاریخ ملتم
بسوزم

پس از خواندن این قطعه شعر یک دقیقه سکوت به نام آزادی، به نام قربانیان خشونت و جانباختگان راه آزادی و بخصوص جانباخته راه آزادی اکبر محمدی اعلام گردید.
بعد از یک دقیقه سکوت زندانیان سیاسی، فعالین دانشجویی، فعالین کارگری محبوس برای گرامیداشت این روز به سخنرانی در مورد حماسه آفرینی و قهرمانیهای این روز پرداختند و یاد تمامی دانشجویان و مردم ایران که به خیابانها آمدند و برعلیه استبداد و دیکتاتوری ولی فقیه اعتراض کردند و خون پاک خویش را فدای راه آزادی مردم ایران کردند و یا به اسارتگاه های مخوف منتقل شدند و مورد وحشیانه ترین شکنجه ها قرار گرفتند را گرامی داشتند.

از جمله کسانی که برای گرامیداشت ۱۸ تیر اقدام به سخنرانی نمودند عبارت بودند از حشمت الله طبرزدی، سعید رضوی فقیه، شاهرخ زمانی، سعید ماسوری، خالد حردانی و سایر زندانیان سیاسی دیگر.

زندانی سیاسی سعید ماسوری از خاطرات خود که با دانشجویان زندانی و بخصوص شهید راه آزادی اکبر محمدی داشت سخن گفت.
بعد از سخنرانی، زندانیان سیاسی اقدام به خواندن جمعی سرودهای مختلف نمودند.

این مراسم تا ساعت ۲۳:۳۰ ادامه یافت.

لازم به یاد آوری است بنابه اعترافات قالیباف فرمانده وقت و از سرکوبگران این قیام دستور دهنده اصلی سرکوب خونین قیام دانشجویان در ۱۸ تیر توسط شخص آخوند حسن روحانی معروف به روباه بنفش که در آن زمان رئیس شورای امنیت آخوندها بود صادر شد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، بر تمامی دانشجویان آزادیخواه و مبارز و شهدای آنها درود می فرستد و یاد و خاطره آنها را گرامی میدارد.

فعالین حقوق بشرو دمکراسی در ایران

۱۹ تیر۹۳ برابر با ۱۰ ژولای ۲۰۱۴

توسط -

سایت ملیون ایران در تاریخ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل