رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران: در انتخابات شرکت نميکنم

 

با عنایت به عدم شناخت من از نامزدهای اعلام شده، در این انتخابات هم مانند دوره های پیش شرکت نخواهم کرد

 

شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۰

خبرنگاران سبز/سیاست: نام جبههٔ ملی نخستین بار زمانی بر سرزبان ها افتاد که دکتر مصدق برای اعتراض به آزاد نبودن انتخابات دورهٔ شانزدهم مجلس شورای ملی در دربار تحصن کردند. ادیـب بـــــرومــند رئیس شورای مرکزی جبهه ملی ایران اعلام کرده است که این جبهه نیز در انتخابات شرکت نخواهد کرد.وی در پاسخ عده ای از همراهان این جبهه مبنی بر حضور یا تحریم انتخابات ۱۲ اسفند اعلام کرد:که با توجه به فقدان پیش شرط های لازم برای تحقق یک انتخابات طبیعی و دموکراتیک و با عنایت به عدم شناخت من از نامزدهای اعلام شده، دراین انتخابات هم مانند دوره های پیش شرکت نخواهم کرد.
در همین خصوص نشست سازمانهای جبهه ملی ايران از روزشنبه به مدت دو روز در خانه ايران در وين اتريش برگزار شده است. در اين نشست که با حضور جمعی از فعالين جبهه ملی ايران در خارج از کشور برگزار شده است ،آقایان همايون مهمنش عضو هيات اجرايی سازمانهای جبهه ملی ايران در خارج کشور، رضا عليجانی فعال شناخته شده ملی مذهبی و ميهمان ويژه اين همايش و احمد رافت روزنامه نگار و فعال باسابقه رسانه ای در اولین روز از این همایش به ترتيب به سخنرانی پرداختند.

محورهای مهم این همایش دو روزه چگونگی بازسازی و تقويت اعتماد جامعه به جبهه ملی و رسالت اساسی تشکل های ملی در جامعه يعنی دموکراسی و مبارزه در برابر استبداد اعلام شده است. عضو هيات اجرايی سازمانهای جبهه ملی ايران ضمن اشاره به توان مندی های تاريخی و هويتی نيروهای ملی در کشور و احترام والای آنها در اذهان عمومی جامعه، اتحاد و همگرايی موثر ميان تشکل های ملی را که زمينه های مشترک فکری دارند، موجب شکل گيری يک بلوک قدرتمند و مقاوم سياسی دانست.

مهمنش در پايان سخنان خود با تاکيد بر اين نکته که مراد ما از حکومت ملی، حاکميت يا مدار محوری يک نيروی خاص در عرصه سياسی نيست، شاحصه اصلی حاکميت ملی را انتخابات آزاد عنوان کرد.

اما دیگرسخنران این همایش رضا عليجانی فعال شناخته شده ملی مذهبی بود. عليجانی در ابتدای سخنان خود با اشاره به تکثر و تنوع نگاه ها در جامعه امروز ايران از لزوم پرهيز از مداخله صرف عقل نظری در تحليل شرايط گفت و لزوم توجه به جايگاه عقل عملی در شناسايی وضعيت امروز جامعه و جايگاه نيروهای سياسی در آنرا يادآور شد.

اين فعال ملی مذهبی نشست سازمان های جبهه ملی در خارج از کشور، هر جريان سياسی را در شرايط انتخاب آزاد صرفا مُعرف و نماينده کسری تقريبا هم رده از نيروی اجتماعی با گروه های ديگر دانست و بر لزوم پرهيز از "خودمرکز بينی" نيروهای سياسی تاکيد کرد.عليجانی تاکيد کرد که اگر جريانی دو ويژگی يعنی " پرهيز از خود مرکز پنداری ، خود حق بينی و خود اکثريت بينی" را نداشته باشد ، عملا راه گفتگو با ساير گروها را بر خود می بندد و نفوذ اجتماعی خود را از دست ميدهد.

امید است با برگزاری این دست از همایش ها گروه ها و جبهه های ملی مذهبی با دیگر گروه های سیاسی نظیر جنبش سبز و اصلاح طلبان و دیگران به یک درک سیاسی یکسان برای رهایی از استبداد جاری کشور برسند.
 
 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به متفرقه 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران