کارگران شرکت لوله سازی خوزستان ۲۷ ماه در بلاتکلیفی به سر می برند

يكشنبه 04 دی 1390

خبرگزاری هرانا: دبیر اجرایی خانه کارگر خوزستان گفت: کارگران شرکت لوله سازی خوزستان ۲۷ ماه است که در بلاتکیفی به سر می برند.

به گزارش ایلنا از آبادان، آقایار حسینی افزود: متاسفانه شرکت لوله سازی خوزستان که پیشتر از شرکتهای نمونه در بخش دولتی بود در زمان حاضر و پس از واگذاری به بخش خصوصی در وضعیت نابسامانی به سر می برد.

حسینی اظهار داشت: این وضعیت در خصوص شرکتهایی همچون آرسوی خرمشهر، لوله سازی سدید ماهشهر، خرم نوش اهواز، کارخانه قند دزفول و قند اهواز نیز به همین منوال است و این واحدها در وصعیت بحرانی به سر می برند.

به گفته ی وی بی توجهی مسوولان یکی از دلایل مهم تعطیلی بسیاری از این واحدها به شمار می رود.

او در بخش دیگری از سخنان خود از تاخیر یا پرداخت نشدن حقوق کارگران به عنوان مشکل عمده ی کارگران استان خوزستان نام برد و تصریح کرد: کارگران برخی از واحدها و شرکتها بیش از ۲۵ ماه است که حقوق دریافت نکرده اند و این امر سبب بروز مشکلات عدیده ای برای آنان و خانواده هایشان در گذران زندگیشان شده است.

دبیر اجرایی خانه کارگر خوزستان با اشاره به بیش از شش هزار و ۲۰۰ کارگاه در سطح خوزستان یادآور شد: بیش از ۷۰۰ هزار نفر مشمول بیمه کارگری هستند که مشکلات عدیده ای گریبان آنان را فرا گرفته است.

تاخیر چند ماهه در پرداخت حقوق کارگران شهرداری‌های استان از دیگر موارد اشاره شده توسط حسینی بود که گفت: متوسط تاخیر در پرداخت حقوق کارگران شهرداری‌ها به حدود چهار ماه می رسد.

حسینی در ادامه خواستار توجه خاص نمایندگان مردم در مجلس و مسوولان ذیربط به رفع مشکلات کارگران استان خوزستان شد.

وی ادامه داد: خوزستان با برخورداری از منابع عظیم نفت و گاز و منابع طبیعی شایسته نیست که کارگرانش چنین وضعیتی داشته باشند.

حسینی تاکید کرد: مردم خوزستان در طول دوران دفاع مقدس دین خود را به نظام ادا کردند و اینک زمان آن است که در جهت رفع مشکلات آنان گامهای موثری برداشته شود.

----

سومین افزایش قیمت برای لبنیات در یک‌سال

کسی پاسخ‌گو نیست سازمان حمایت: برخورد می‌کنیم/ اتحادیه‌ها: خبر نداریم

 

شنبه ۳ دی ۱۳۹۰

قیمت لبنیات برای چندمین بار اما متفاوت با دفعات قبل افزایش پیدا کرد و میزان صعود نرخ‌ها از زمان اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها به ۲۸ درصد رسید.

آفتاب: قیمت لبنیات برای چندمین بار اما متفاوت با دفعات قبل افزایش پیدا کرد و میزان صعود نرخ‌ها از زمان اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها به ۲۸ درصد رسید؛ در هفته گذشته نرخ لبنیات بدون اخذ مجوز گران شد و شرکت‌ها با وجود نداشتن مجوز تغییر قیمت، اقدام به بالا بردن نرخ و چاپ قیمت‌های جدید روی بسته‌بندی‌ها کردند. 

این درحالی است که اتحادیه فروشندگان مواد لبنی و اتحادیه سوپرمارکت داران پس از گذشت چند روز از بالا رفتن قیمت‌ها از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرده و حاضر به پاسخ‌گویی نیستند. 

لبنیات که یک بار به بهانه هدفمندکردن یارانه‌ها ۱۰ درصد افزایش نرخ و بار دیگر به بهانه گران‌شدن قیمت شیر خام هشت درصد افزایش قیمت داشت، از اواخر هفته گذشته با قیمتی تا ۱۰ درصد بالاتر از قبل عرضه شد. 

گرچه برخی شرکت‌های انگشت شمار پس از افزایش قیمت‌ها در چند روزه اخیر فقط نرخ یکی‌دو قلم کالا را افزایش داده‌اند اما دیگر شرکت‌ها نرخ تمام تولیدات خود را بار دیگر بالا برده‌اند. 

در این بین محمدحسین نکویی‌مهر ـ رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ـ در مورد افزایش قیمت ۱۰ درصدی فرآورده‌های لبنی توسط کارخانه‌های لبنی که رییس اتحادیه فرآورده‌های لبنی نیز این موضوع را تایید کرده است، با بیان اینکه این سازمان با افزایش قیمت لبنیات موافقت نکرده، تایید کرد که با این افزایش قیمت برخورد می‌شود. 

وی از سوی دیگر خاطرنشان کرد که اتحادیه‌های لبنی با سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان توافق‌نامه‌ای داشتند که نباید این کار را می‌کردند و برای افزایش قیمت نیاز به یک توافق‌نامه جدید است؛ افزایش قیمت در فراورده‌های لبنی نیاز به کسب اجازه از سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان داشته و این سازمان با این افزایش قیمت موافقت نکرده است. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت‌های لبنیات به روزهای گذشته برخواهد گشت؟ پاسخ به این سوال را به نتایج جلسات با فعالان بخش لبنیات موکول کرد. 

از سوی دیگر مجید علیداد ـ رییس اتحادیه فرآورده‌های لبنی ـ در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد که با توجه به کمبود شیر خام و افزایش قیمت آن، کارخانه‌های لبنی ۱۰ درصد بر قیمت فرآورده‌های خود افزوده‌اند و در پی کمبود شیر خام و تبدیل این محصول به شیر خشک، افزایش ۵۰ درصدی نرخ شیر خام برای کارخانه‌های لبنی بوده که تولید محصولات برای صنایع غیراقتصادی کرده است.

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به سیمای نظام 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران