معاون تاسيسات هسته‌ای نطنز کشته شد

«مصطفی احمدی روشن» يکی از مسوولان تاسيسات هسته‌ای نطنز بر اثر انفجار بمبی مغناطيسی کشته شده است. در جريان ترور اين استاد دانشگاه دو نفر ديگر مجروح شده‌اند. خبرگزاری ايلنا به نقل از صفرعلی براتلو، معاون سياسی و اجتماعی استانداری تهران گزارش داده است که اين انفجار در ساعت هشت و ۳۰ دقيقه صبح به وقت تهران رخ داد که در جريان آن «يک موتورسوار با متصل کردن يک بمب مغناطيسی به بدنه پژو ۴۰۵ که حامل سه سرنشين بوده، اين خودرو را منفجر کرد.»

رسانه‌های ايران روز چهارشنبه خبر دادند که يکی از مسوولان تاسيسات هسته ای نطنز بر اثر انفجار بمبی مغناطيسی کشته شده است. در جريان ترور اين استاد دانشگاه دو نفر ديگر مجروح شده‌اند.

خبرگزاری های ايران هويت فرد کشته شده را «مصطفی احمدی روشن» اعلام کرده اند. خبرگزاری ايلنا به نقل از صفرعلی براتلو، معاون سياسی و اجتماعی استانداری تهران گزارش داده است که اين انفجار در ساعت هشت و ۳۰ دقيقه صبح به وقت تهران رخ داد که در جريان آن «يک موتورسوار با متصل کردن يک بمب مغناطيسی به بدنه پژو ۴۰۵ که حامل سه سرنشين بوده، اين خودرو را منفجر کرد.»

اين انفجار در حوالی ميدان کتابی و در خيابان گل نبی رخ داده است.

خبرگزاری رويترز به نقل از شاهدان عينی گزارش داده است، دو نفر را ديده اند که سوار بر موتور بوده اند و بمبی را به خودرو حامل اين افراد چسباندند. بر اساس اين گزارش، علاوه بر کشته شدن مصطفی احمد روشن، يک عابر پياده نيز در اين انفجار جان باخته است. مقام های ايرانی هنوز کشته شدن نفر دوم را تاييد نکرده اند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی، ايرنا، به نقل از يک منبع آگاه که نامش فاش نشده است، گفته است که «دو مجروح اين انفجار نيز به بيمارستان های ايرانمهر و رسالت منتقل شده اند.» هويت اين دو نفر اعلام نشده است.

اين «مقام آگاه» افزوده است: «شيوه شهادت اين استاد دانشگاه همچون ساير ترورهای صورت گرفته توسط عوامل صهيونيستی از طريق چسباندن بمب مغناطيسی به وسيله نقليه بوده است.»

خبرگزاری ايرنا اعلام کرده که مصطفی احمدی روشن، ۳۲ ساله و معاون بازرگانی سايت نطنز بوده است. وی در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی شيمی از دانشگاه صنعتی شريف فارغ التحصيل شده بود.

بر اساس اين گزارش، آقای احمدی روشن، از دانشجويان برجسته در حوزه های علمی و فرهنگی بوده که در سال ۱۳۸۰ و در دوران تحصيل خود در اين دانشگاه، در پروژه ساخت غشاهای پليمری برای جداسازی گازها که برای اولين بار در کشور انجام می شد همکاری داشته است.

ترور «دانشمندان هسته ای» ايران در سال های اخير شدت گرفته است و مقام های ايرانی کشورهای اسرائيل و آمريکا را مسوول اين ترورها دانسته اند.

آمریکا دست داشتن در هر گونه تروری را رد کرده ولی مقام های اسرائیلی در این زمینه حاضر به اظهار نظر نشده اند.

با اين حال روز سه شنبه، ژنرال بنی گاتز، رييس ستاد مشترک ارتش اسرائيل گفته بود که ايران در سال ۲۰۱۲ بايد انتظار حوادث «غير مترقبه» داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری رويترز، وی که در نشست پارلمان شرکت کرده بود اظهار داشت: «سال ۲۰۱۲ برای ايران سالی حياتی در زمينه مسائلی چون ادامه هسته ای شدن، تغيير داخلی در ترکيب رهبری، ادامه و گسترش فشار از ناحيه جامعه بين المللی و موارد ديگری خواهد بود که غير مترقبه رخ خواهند داد.»

بر اساس گزارش یاد شده، اظهارات اين ژنرال اسرائيلی که پشت درهای بسته پارلمان بيان شد گمانه زنی های زيادی در زمينه دست داشتن اين کشور در خرابکاری های قبلی در ايران بوجود آورده است.

در همین حال، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اعلام کرده است که «عملیات تروریستی صبح امروز» را بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، احتمالا برخی از مسوولان و مقامات امنیتی و اطلاعاتی در این جلسه حضور خواهند داشت.

کمیسیون امنیت ملی مجلس پیش از این نیز جلساتی درباره ترورها در ایران برگزار کرده بود ولی هیچگاه نتایج آنها را منتشر نکرده است.

انفجارهای پيشين

ايران در سال های گذشته شاهد انفجارهای متعددی بوده است که در ساعات اوليه بامداد صورت گرفته و در آن افرادی که جمهوری اسلامی می گويد از «دانشمندان هسته ای» و برنامه های موشکی کشور بوده اند هدف قرار گرفته اند.

در اوايل آذرماه سال ۱۳۸۹، دو موتور سوار بر روی خودروی حامل مجيد شهرياری، استاد فيزيک و عضو هيات علمی دانشگاه شهيد بهشتی و همچنين محقق جمهوری اسلامی ايران در پروژه سزامی، بمبی سوار کردند که موجب کشته شدن وی شد.

در دی ماه سال ۱۳۸۸ نيز، مسعود علی محمدی، استاد فيزيک دانشگاه تهران، بر اثر انفجاری مشابه جان خود را از دست داد.

در مردادماه سال جاری نیز مقام های ایران از ترور فردی به نام «داریوش رضایی نژاد» خبر دادند که استاد فیزیک هسته ‌ای دانشگاه محقق اردبیلی بوده است.

از: رادیو فردا

 

 
 

بازگشت به صفحه اول

ساير مطالب مربوط به سیمای نظام 

 

ارسال به: Balatarin بالاترین :: Donbaleh دنباله :: Twitthis تویتر :: Facebook فیس بوک :: Addthis to other دیگران