سایت ملیون ایران

چاک هیگل، وزیر دفاع پيشنهادی اوباما: پنجره دیپلماتیک بر روی ایران بسته می‌شود

چاک هیگل، وزیر آتی دفاع آمریکا، ایران را “تهدیدی جدی” خواند و تصریح کرد که برای مقابله با سیاست تهاجمی ایران همه گزینه‌ها را در نظر خواهد گرفت. هیگل برای تصدی وزارت دفاع باید از مجلس سنای آمریکا رای تایید بگیرد.

چاک هیگل، نامزد پیشنهادی باراک اوباما برای تصدی مقام وزیر دفاع آمریکا، در رابطه با برنامه اتمی ایران تاکید کرد که از هیچ اقدامی برای مقابله با تهدیدات اتمی چشم‌پوشی نخواهد کرد.

هیگل در یک گزارش ۱۱۲ صفحه‌ای که برای معرفی خود در مجلس سنای آمریکا تهیه کرده، نوشت: «مصمم هستم که همه‌ی گزینه‌ها را مد نظر داشته باشم تا بتوان با ایران و تهاجم این کشور مقابله کرد.»

چاک هیگل در روز پنج‌شنبه (۱۲ بهمن/۳۱ ژانویه) در مجلس سنای آمریکا حضور می‌یابد تا با معرفی خود و پاسخ به پرسش‌های سناتورها از مجلس سنای آمریکا رای اعتماد بگیرد.

چاک هیگل در گزارشی که برای سنای آمریکا تهیه کرده جمهوری اسلامی را “تهدیدی جدی” ارزیابی کرده است. هیگل ضمن تمجید از اعمال سیاست‌های تحریمی دولت آمریکا علیه ایران اعلام کرد که از ساخت و توسعه سپر دفاع موشکی در اسرائیل نیز پشتیبانی خواهد کرد.

فروکش انتقادات نسبت به هیگل

پس از آنکه باراک اوباما، رئیس‌جمهور ‌آمریکا، هیگل را به عنوان وزیر دفاع آتی این کشور معرفی کرد، مواضع سیاسی وی بیش از پیش زیر ذره‌بین رسانه‌ها و محافل سیاسی آمریکا قرار گرفت.
از: دويچه وله

Exit mobile version