سایت ملیون ایران

بهره‌برداری پوتین از انزوای خامنه‌ای!

▪️روسیه بازار نفت ایران را تصاحب می‌کند!
رفتار روسیه با ایران، آشکارا «برخورد استعمارگر با مستعمره‌ی خویش» است! و پوتین با شناخت روحیات خاص خامنه‌ای، او را «مدیریت» و از انزوای جهانی ایران، نهایت بهره‌برداری را می‌کند.
پیش پای تحریم‌های نفتی ایران، روسیه این بار نه تنها پشت ایران را خالی کرده، بلکه «جای ایران در بازار نفت و اوپک» را هم می‌گیرد! چندی قبل مقامات انرژی آمریکا و روسیه موافقت کردند با شروع تحریم‌های نفتی ایران، روسیه «تولید نفت» خود را افزایش دهد تا دو ابرقدرت «انرژی جهان» را تأمین کنند!
انتظار رهبران جمهوری‌اسلامی این بود که در «خلاء نفت ایران»، روس‌ها به بازار فشار بیاورند و آمریکا را مجبور به عقب‌نشینی کنند. اما حالا نه فقط روسیه، بلکه حتی «عراق» هم که مثلاً از رفقای ایران هست، به میدان آمده‌اند تا سهمیه‌ی بازار نفت ایران را تصاحب کنند! سهمیه‌ای که سخت بشود آن را پس گرفت!
دیروز کاظم‌پور اردبیلی نماینده ایران در اوپک با دلخوری آشکار از روسیه گفت: ایران روی کمک و رفاقت روسیه حساب ویژه‌ای باز کرده بود، اما از تصمیم نفتی روس‌ها برای پر کردن جای خالی بازار نفت ایران شوکه شده‌‌ایم! او گفت: «این رفتار (بی‌معرفتی) روسیه در تاریخ خواهد ماند!»
روس‌ها (در راستای سیاست آمریکا) می‌گویند این کار را برای «متوازن سازی بازار نفت» بعد از تحریم ایران انجام می‌دهند‌! اما آیا این حرفها «فرصت‌طلبی روسیه» را توجیه می‌کند؟
حقیقت این است که روس‌ها به دنبال «کسب درآمد از افزایش قیمت نفت» نیستند. چه؛ اگر به دنبال این هدف بودند، «تولید» خود را ثابت نگه می‌داشتند تا چند صباحی از افزایش بهای نفت سود ببرند. روس‌ها به دنبال اهداف بزرگتری هستند!
برای روسیه، بالا بردن «سهمیه تولید نفتش» در بازار جهانی، خیلی مهمتر از «بالا رفتن موقتی قیمت نفت» است. روس‌ها به درستی می‌دانند با تصاحب جایگاه ایران، «سهمیه بیشتری» در بازار فروش نفت و اوپک پیدا می‌کنند، و بعد می‌توانند به آسانی «قیمت نفت» را هر وقت بخواهند افزایش دهند. برای رسیدن به جایگاهی ویژه در بازار نفت، حالا روس‌ها یک فرصت طلایی به دست آورده‌اند: «تحریم جهانی نفت ایران»! خب؛ ایران متحد روسیه است؟ باشد! در عالم سیاست، کسی به تعارفاتی مثل «رفاقت» اهمیت نمی‌دهد. بلکه مثل روس‌ها بلافاصله برای تصاحب جایگاه متحدشان (ایران) در بازار نفت خیز بر می‌دارند! اینگونه روسیه؛ هم سقف تولید نفتش را افزایش می‌دهد (تا خلاء نفت ایران را در بازار جبران کند) و هم با کسب سهمیه‌ی ایران، بعدها یک قطب مهم در «تعیین بهای نفت اوپک» خواهد بود. «رفاقت کیلویی چند؟»
از صدقه سر لجاجت رهبر ایران برای «گسترش نفوذ منطقه‌ای!» و دخالت در یمن و لبنان و فلسطین و سوریه و…، حالا روسیه (و عربستان و حتی عراق)، یک شانس بزرگ نفتی به چنگ آورده‌اند. چرا باید از این موقعیت اقتصادی استثنایی چشم‌پوشی کنند؟ آنها که مثل رهبر ایران «توّهمات ایدئولوژیک» ندارند که «منافع ملی» کشورشان را فدای «محور مقاومت و هلال و نفوذ» و این موهومات کنند.
با این همه؛ رهبر معظم دوباره از رفیق شرقی «رَکَب» بدی خورد و کوتاه زمانی پس از «مغبون شدن» در کنوانسیون تقسیم دریای خزر، این بار منافع ملی ایرانیان و بازار نفت ما را به روسیه و عالیجناب پوتین پیشکش کرد!
سالهاست که سیاست‌های پراشتباه آیت‌الله خامنه‌ای، موجب «انزوای ایران در جهان» و عقب‌ماندگی کشورمان شده است. این رهبر متوّهم، بر رفیق نیمه‌راه و سودجویی تکیه کرده که در تمام این سالها، از تحریم‌های اقتصادی و انزوای سیاسی ایران «نان» خورده است! تأسف‌بار اینکه رهبر فرزانه(!) انگار زیر هیپنوتیزم پوتین است و نمی‌تواند از تجربه‌های پیشین عبرت بگیرد! آقای خامنه‌ای در توّهماتش، مانند یک «دون کیشوت تنها» به جنگی خیالی با استکبار جهانی و دشمنان شبح‌وار مشغول است و با خوش‌باوری، به «حمایت روسیه» دل بسته است!
ولادیمیر پوتین به درستی از تمام ابزارها برای گسترش قدرت و منافع کشورش استفاده می‌کند. او «رگ خواب» رهبر و مقامات ایرانی را هم به خوبی شناخته و آنقدرها باهوش است که در ظاهر به توّهمات رهبر معظم «احترام بگذارد!» تا او را با روانشناسی دقیقی «مدیریت» کند!
اگر همه «ترامپ» را تاجر موفقی می‌دانند، من پوتین را یک «تاجر سیاسی» بی‌رقیب و موفق می‌دانم!
هر قدر جاه‌طلبی او منزجر کننده باشد، باز هم «هوش سیاسی و شمّ معامله‌گری پوتین» قابل انکار نیست. این همان چیزی را رقم خواهد زد که «در تاریخ خواهد ماند»! چیزی مثل «موافقت با تغییر رژیم»! یا معامله‌ای سودمند برای «تحویل خامنه‌ای» به مشتریان خاص!
گفتم که؛ پوتین یک «تاجر» است و وقتش که برسد رهبر ایران هم «کالایی» است برای فروختن!
تلگرام:
https://t.me/babakdad
اینستاگرام:
http://instagram.com/BabakDad
توییتر:
http://twitter.com/BabakDad1
فیس‌بوک:
http://facebook.com/BabakDad.page
ایمیل:
babakdad2@gmail.com
بابک‌داد ۹۷/۶/۲۵
از: گویا
خروج از نسخه موبایل