سایت ملیون ایران

با وعده مساعد مسئولان زندان؛ پایان اعتصاب غذای عبدالرضا قنبری معلم و زندانی سیاسی

خبرگزاری هرانا – عبدالرضا قنبری، معلم و زندانی سیاسی که در تاریخ ۱۹ آبان‌ماه در پی انتقال به زندان رجایی شهر کرج دست به اعتصاب غذا زده بود روز گذشته با وعده مساعد مسئولین مبنی بر بازگشت به زندان اوین و با درخواست تعدادی از دوستان و خانواده‌اش به اعتصاب غذای خود پایان داد. وی در تاریخ ۱۹ آبان‌ماه از بند ۸ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه ۲۳ آبان‌ماه ۹۷ عبدالرضا قنبری، معلم و زندانی سیاسی با وعده مساعد مسئولین مبنی بر بازگشت وی به زندان اوین به اعتصاب غذای خود پایان داد.

عبدالرضا قنبری با انتشار یادداشتی از پایان اعتصاب خود خبر داده گفته است: “پیام این عزیزان مرا بر آن داشت که به اعتصاب غذای خود پایان دهم و خانواده و دوستان را از نگرانی درآورم. به اطلاع می‌رسانم که پیگیری‌هایی که همسر و وکیل اینجانب در این چند روز انجام دادند به اینجا ختم شده است که مسئولین قول داده‌اند به خواسته‌ام مبنی بر بازگشت به زندان اوین در اسرع وقت رسیدگی نمایند”.

روز شنبه ۱۹ آبان‌ماه ۱۳۹۷، عبدالرضا قنبری معلم و زندانی سیاسی در پی انتقال از بند ۸ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج دست به اعتصاب غذا زده بود.

پیشتر یک منبع نزدیک به آقای قنبری در این خصوص به گزارشگر هرانا گفت: “عبدالرضا قنبری در حالی از بند ۸ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج تبعید شده است که در حکم صادره علیه ایشان تبعید وجود نداشته، از این رو آقای قنبری در اعتراض به انتقال خود از روز ۱۹ آبان‌ماه دست به اعتصاب غذا زده است”.

در تاریخ ۲۱ مهرماه ۹۷ عبدالرضا قنبری، زندانی سیاسی سابق زندان رجایی شهر کرج پس از حضور در دادسرای اوین توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بند ۸ زندان اوین منتقل شده بود.

پیشتر یک منبع نزدیک به آقای قنبری به گزارشگر هرانا گفته بود: “حکم حبس آقای قنبری در شهریورماه سال ۹۶ در رسیدگی مجدد توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه از ۱۰ سال حبس به ۱۵ سال حبس افزایش پیدا کرده است”.

لازم به ذکر است عبدالرضا قنبری چند روز پس از وقایع موسوم به عاشورای سال ۸۸ در مدرسه‌ای که در آن تدریس می‌کرد بازداشت و پس از حدود دو ماه بازجویی در یهمن ماه ۸۸ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق به اعدام محکوم شده بود.

حکم اعدام وی پس از چهار سال در پی تبرئه شدن وی از اتهام محاربه در دیوان عالی کشور نقض شده و در خردادماه ۹۲ از بابت باقی اتهامات توسط شعبه یک دادگاه انقلاب به ۱۵ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم نیز در دادگاه تجدید نظر به ۱۰ سال حبس کاهش پیدا کرد.

این معلم زندانی سپس در تاریخ ۲۶ اسفندماه ۹۴ پس از تحمل بیش از ۶ سال حبس به دلیل حذف ماده ۱۸۶ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۷۵ که منجر به قبول اعاده دادرسی و بالطبع تعلیق اجرای حکم او شده بود، از این زندان آزاد شد.

اما نهایتا با قبول اعاده دادرسی و بررسی مجدد پرونده حکم صادره به ۱۵ سال افزایش پیدا کرده و هم اکنون در زندان رجایی شهر کرج در حال تحمل حبس است.

خروج از نسخه موبایل