سایت ملیون ایران

بازداشت‌ کارگران هفت تپه ادامه دارد: علی نجاتی و پسرش با ضرب و جرح دستگیر شدند

– فشار ناشی از حمله مأموران و ضرب و جرح موجب شده حال علی نجاتی بد شود. این کارگر از بیماری قلبی رنج می‌برد.
– اسماعیل بخشی یکی دیگر از اعضای سندیکای کارگری نیشکر هفت تپه همچنان در بازداشت بسر می‌برد.
– دست کم برای ۱۹ تن از کارگران هفت تپه پرونده‌سازی شده است.

مأموران امنیتی شامگاه چهارشنبه هفتم آذرماه با هجوم به خانه علی نجاتی یکی از اعضای سندیکای کارگری نیشکر هفت تپه او و پسرش، پیمان، را با ضرب و جرح دستگیر کردند.

به گزارش سندیکای کارگری مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه شامگاه چهارشنبه هفتم آذرماه مأموران امنیتی به خانه علی نجاتی مراجعه می‌کنند و و خواستار ورود به درون خانه می‌شوند. چون این مأموران حکم ورود به خانه و یا بازداشت نداشتند، علی نجاتی و خانواده‌اش در مقابل آنها مقاومت کردند.

در نهایت مأموران علی نجاتی و پسرش پیمان نجاتی را مورد ضرب و جرح قرار داده و  این پدر و پسر را بازداشت کرده و با خود بردند.

فشار ناشی از حمله مأموران و ضرب و جرح موجب شده حال علی نجاتی بد شود. گفتنی است این کارگر از بیماری قلبی رنج می‌برد.

پیشتر و در روز سه‌شنبه ۶ آذر نیز مأموران برای دستگیری علی نجاتی رئیس اسبق و عضو کنونی سندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به منزل مسکونی وی هجوم برده بودند اما به علت عدم حضور او در خانه، موفق به دستگیری وی نشدند.

بازداشت علی نجاتی در حالی صورت گرفته است که اسماعیل بخشی یکی دیگر از اعضای سندیکای کارگری نیشکر هفت تپه همچنان در بازداشت بسر می‌برد. همچنین برای ۱۷ تن دیگر از نمایندگان کارگران این مجتمع کشت و صنعت پرونده قضایی باز شده و همگی با اتهام «اخلال در نظم عمومی» در انتظار محاکمه هستند. این کارگران نیز در اوج اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه بازداشت و سپس به قید کفالت و موقتاً تا روز برگزاری دادگاه از زندان آزاد شدند.

با وجود فشارهای شدید امنیتی و قضایی به کارگران معترض نیشکر هفت تپه، مدیرعامل این شرکت که پیشتر از سوی مقامات قضایی عنوان شده بود متواری است با انتشار ویدئویی از حمایت‌های دولت و قوه قضاییه در زمان اعتصاب کارگران تشکر ویژه کرده و کارگران را «معاند» خوانده است.

کارگران بخش صنعت و کشاورزی مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه از روز دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه در اعتراض به پرداخت نشدن چند ماه حقوق و بلاتکلیفی وضعیت کارخانه دوباره دست به اعتصاب زده‌اند.

این کارگران به منظم پرداخت نشدن و عقب افتادن حقوق‌ها و همچنین واگذاری کارخانه به افرادی که دانش و تجربه کافی برای مدیریت این مجتمع را ندارند معترض هستند. با گسترده شدن اعتصاب کارگران و تظاهرات هر روزه آنها در سطح شهر شوش، اکنون یک ماه از حقوق معوقه به حساب کارگران واریز شده اما آنها می‌گویند تا روشن شدن وضعیت کارخانه به اعتراضات خود پایان نخواهند داد.

از: کیهان لندن

خروج از نسخه موبایل