سایت ملیون ایران

گزارشی از آخرین وضعیت اکبر باقری در زندان تهران بزرگ

خبرگزاری هرانا – اکبر باقری، زندانی سیاسی در زندان تهران بزرگ با وجود شیوع کرونا در زندان کماکان از اعزام به مرخصی محروم است. آقای باقری از مشکل روده بزرگ و خونریزی در این ناحیه رنج می‌برد. این زندانی سیاسی که به ۹ سال حبس محکوم شده، اردیبهشت‌ماه ۹۸ بدون اطلاع قبلی از زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، اکبر باقری، زندانی سیاسی در زندان تهران بزرگ با وجود شیوع کرونا در زندان کماکان از اعزام به مرخصی محروم است.

آقای باقری از زمان بازداشت با مشکلاتی چون کمبود هموگلوبین خون، مشکلات روده، کبد و هموروئید درگیر است.

یک منبع نزدیک به خانواده این زندانی سیاسی درخصوص شرایط او به هرانا گفت: “اکبر باقری علاوه بر بیماری های سابقش به دلیل فشارهای وارده حال به بیماری اعصاب نیز مبتلا شده است”.

اکبر باقری، زندانی سیاسی که اواخر اردیبهشت ماه ۹۸ بدون اطلاع قبلی از زندان اوین به زندان تهران بزرگ تبعید شد، در وضعیت نامناسبی از بابت سلامتی بسر می برد. وی در تابستان امسال در اعتراض به این انتقال و وضعیت پزشکی خود به مدت ۱۸ روز دست به اعتصاب غذا زد.

این زندانی سیاسی پیشتر نیز در اعتراض به انتقالش و همچنین عدم رسیدگی پزشکی به مدت پنج روز دست به اعتصاب غذا زد. این اقدام اعتراضی در حالی انجام شد که وی از بیماری خونریزی در ناحیه روده بزرگ رنج می‌برد و قرار بود تحت عمل جراحی قرار بگیرد، اما این اتفاق نیفتاد. همچنین مبلغ ۸۵۰ هزار تومان برای مداوای دندان‌هایش به حساب زندان اوین واریز کرد، اما بدون رسیدگی دندان‌پزشکی به زندان تهران بزرگ منتقل شد.

اکبر باقری خردادماه سال ۹۶ توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی‌اش بازداشت و نهایتا پس از دو ماه تحمل بازجویی و سلول‌های انفرادی در زندان دیزل آباد کرمانشاه با تودیع قرار وثیقه به صورت موقت آزاد شد. این شهروند کرمانشاهی مجددا در اسفندماه همان سال (۱۳۹۶) در جریان تجمع مال‌بختگان در مقابل مجلس بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. آقای باقری مدت ۴۸ روز در سلول‌های انفرادی بازداشتگاه وزارت اطلاعات در زندان اوین (موسوم به بند ۲۰۹) نگهداری و در فروردین‌ماه ۹۷ به بند ۴ این زندان منتقل شد.

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اکبر باقری در تابستان ۹۷ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد، قاضی مذکور وی را به اتهام اجتماع و تبانی به ۷ سال و نیم و به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال و نیم زندان محکوم کرد (جمعا ۹ سال). این حکم نهایتا در دادگاه تجدیدنظر نیز عیناً تایید شد.

گفتنی است که آقای باقری پدر یک دختر نه ساله است و پیش از بازداشت در کرمانشاه به شغل خطاطی اشتغال داشته است. با توجه به متارکه این زوج، فرزند آقای باقری از ۲۶ ماه قبل نزد خانواده ایشان زندگی می‌کند و در نبود پدرش دچار مشکلاتی شده است.

خروج از نسخه موبایل