سایت ملیون ایران

نامه ۸ تن از زندانیان سیاسی زندان اوین در اعتراض به انتقال جعفر عظیم زاده به زندان رجایی شهر کرج

خبرگزاری هرانا – هشت تن از زندانیان سیاسی محبوس در بند ۸ زندان اوین با نوشتن نامه‌ای نسبت به انتقال جعفر عظیم زاده به زندان رجایی شهر کرج اعتراض کردند. این زندانیان در بخشی از نامه خود با “آدم ربایی” خواندن انتقال ناگهانی این فعال کارگری نوشته‌اند “برخورد با جعفر عظیم زاده مشتی نمونه خروار است. ۱۸۰ درجه خلاف ادعاها. برخورد غیرانسانی در مقابل ادعای پوچ و توخالی چون مستند ۲۰:۳۰ در ارتباط با زندان اوین و اظهارات رئیس قوه در ارتباط با کارگران”. جعفر عظیم زاده در تاریخ ۲۶ مرداد در پی ابتلا به ویروس کرونا در زندان اوین و تشخیص دکتر بهداری زندان مبنی بر اورژانسی بودن وضعیت وی به بهانه انتقال به بیمارستان او را از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. آقای عظیم زاده از زمان انتقال به زندان رجایی شهر در اعتصاب غذا بسر می‌برد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بهنام موسیوند، بهنام محجویی، آتبین جعفریان، روح الله خضری، یاسین جمالی، حسین محمودی، احمد فارسی و محسن فرید ۸ تن از زندانیان سیاسی محبوس در بند ۸ زندان اوین با نوشتن نامه‌ای نسبت به انتقال جعفر عظیم زاده به زندان رجایی شهر کرج اعتراض کردند.

این زندانیان در بخشی از نامه خود ضمن اعلام حمایت قاطع و صریح خود از جعفر عظیم زاده گفته‌اند: «در حال حاضر جعفر عظیم زاده بدون دسترسی به حق ملاقات و تماس تلفنی در انفرادی زندان گوهردشت در اعتصاب غذا بسر می‌برد.»

متن کامل این نامه که جهت انتشار در اختیار هرانا قرار گرفته است، عینا در ادامه می‌آید:

“بیش از ۱ هفته از انتقال جعفر عظیم زاده به زندان گوهردشت (رجایی شهر) می‌گذرد. انتقالی که کم از آدم ربایی نداشت. جعفر عظیم زاده در پی بروز علائم کرونا به همراه تنی چند از زندانیان بند ۸ به بهداری بند ۴ منتقل می‌شود و ظاهرا با دستور پزشک غیرمتعهد زندان (در پی احساس ناراحتی در قفسه سینه) قرار بوده به بیمارستان طالقانی منتقل شود. که در این بین با سناریویی از پیش تعیین شده و به دستور نهادهای امنیتی و با هماهنگی دادستانی و مسئولین زندان اوین، سر از زندان گوهردشت در می‌آورد.

آن هم در حالی که خانواده مضطرب و نگران در پی با خبر شدن از وضعیت او چندین بیمارستان را زیر و رو می‌کنند. در نهایت پس از ۳ روز بی‌خبری، از وضعیت نامناسب او در زندان گوهردشت مطلع می‌شوند. در حال حاضر نیز جعفر عظیم زاده بدون دسترسی به حق ملاقات و تماس تلفنی در انفرادی زندان گوهردشت در اعتصاب غذا بسر می‌برد.

رویه فعلی در ارتباط با امثال جعفر عظیم زاده و خانواده‌اش امری مسبوق به سابقه و مکرر در تاریخ جمهوری اسلامی است و بارها و بارها اتفاقاتی به مراتب بدتر از این دست در کارنامه دستگاه قضایی رسوای رژیم ثبت شده است. اما این بار در حالی شاهد برخوردی فراقانونی! با یک فعال کارگری هستیم که رئیس بدنام دستگاه قضا (که با کمک دستگاه پروپاگاندای رژیم در حال سفیدسازی کارنامه خود است)، مدام در تریبون‌های مختلف از حمایت از کارگران و مطالباتشان داد سخن سر می‌دهد. چرا که مسئولان نظام به خوبی می‌دانند که در پی اعتراضات دیماه سال ۹۶ و آبان ماه سال ۹۸ و با بالا گرفتن اعتراضات طبقه کارگر، یکی از مهمترین خطرات آتی برای جمهوری اسلامی اعتراضات و مطالبات این طبقه است. اما می‌بینیم که در عمل با یکی از فعالین کارگری باسابقه و خوشنام چه برخوردی می‌شود.

در واقع می‌توان این گونه تحلیل کرد که برخورد با جعفر عظیم زاده مشتی نمونه خروار است. ۱۸۰ درجه خلاف ادعاها. برخورد غیرانسانی در مقابل ادعای پوچ و توخالی چون مستند ۲۰:۳۰ در ارتباط با زندان اوین و اظهارات رئیس قوه در ارتباط با کارگران. حال ما برخی از زندانیان عقیدتی- سیاسی بند ۸ زندان اوین در حالی که مردم در پی اعتراضات تحول ساز دیماه سال ۹۶ و پس از آن از بسیاری از گفتمان‌ها واپسگرا و تاریخ مصرف گذشته عبور کرده‌اند. ما نیز در کنار مردم ضمن اعلام حمایت قاطع و صریح خود از جعفر عظیم زاده اعلام می‌کنیم این نوع برخوردهای دستگاه‌های امنیتی و قضایی کوچکترین خللی در عزم و اراده و حرکت مردم به ستوه آمده و به خصوص کارگران و معلمان و دیگر اقشار مزدبگیر نخواهد داشت و آنها را بیش از پیش در ادامه راه رهایی بخش خود مصمم و استوار خواهد نمود.

بهنام موسیوند، بهنام محجویی، آتبین جعفریان، روح الله خضری، یاسین جمالی، حسین محمودی، احمد فارسی و محسن فرید/ شهریورماه ۱۳۹۹/ زندان اوین”.

روز یکشنبه ۱۹ مردادماه ۱۳۹۸ در پی وصول نتیجه آمایش رندوم (تصادفی)، تست بیماری کرونا آقای عظیم زاده به همراه ۱۱ زندانی محبوس در زندان اوین مثبت اعلام شده بود و روز یکشنبه ۲۶ مرداد، دکتر بهداری زندان وضعیت جسمانی جعفر عظیم زاده را اورژانسی تشخیص داد و دستور اعزام فوری او را به به بیمارستان صادر کرد.

آقای عظیم زاده به بهانه انتقال به بیمارستان از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد. این فعال کارگری از تاریخ ۲۶ مرداد در اعتراض به “فریب و انتقال به انفرادی زندان‌ رجایی شهر به جای بیمارستان” “عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در مقابله با بیماری کرونا و نشر اخبار دروغ مبنی بر عدم بیماری کرونا در زندان اوین از طریق اخبار ۲۰:۳۰” و “بی‌خبری خانواده و آزار و شکنجه روحی آنان و سرگردانی خانواده در بیمارستانهای شهر تهران” دست به اعتصاب غذا زده است. وی از آن زمان تاکنون در سلول انفرادی در زندان رجایی شهر کرج بسر می‌برد.

خروج از نسخه موبایل