خبرگزاری هرانا –
دوشنبه ۷ تیرماه، ۳۴۵ دانشجوی دانشگاه تهران با انتشار نامهای خطاب به رئیس این دانشگاه ضمن غیر قانونی عنوان کردن اخراج کسری نوری، خواهان لغو حکم اخراج این دانشجوی زندانی شدند. در بخشی از این نامه آمده است “نظر به شیوهنامهی اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان، دانشگاه تهران در اخراج کسری نوری دانشجوی این دانشگاه علاوه بر اقدامی حذفکننده و پلیسی، مرتکب عملی مطلقا غیرقانونی شده است.” چندی پیش کسری نوری، درویش گنابادی محبوس در زندان عادل آباد شیراز، به دلیل آنچه که عدم مراجعه به دانشگاه عنوان شده است، از دانشگاه تهران اخراج شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از شوراهای صنفی دانشجویان کشور، ۳۴۵ دانشجوی دانشگاه تهران با انتشار نامهای خواهان لغو حکم اخراج کسری نوری دانشجوی زندانی شدند.
متن کامل این نامه در ادامه می آید:
“جناب آقای دکتر نیلی
ریاست محترم دانشگاه تهران
نظر به تبصرهی ۱ ماده ۱۱۳ شیوهنامهی اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان که صراحتا قید میکند: “در صورت پیگرد یا محکومیت قطعی قضایی که منتهی به بازداشت موقت یا حبس شود، مدت بازداشت یا حبس، جزء سنوات دانشجو محسوب نگردیده و دانشجو پس از پایان مدت محکومیت میتواند ادامه تحصیل نموده و دانشگاه به نحو مقتضی نسبت به ادامه تحصیل دانشجو مساعدت مینماید؛ چنانچه مدت محکومیت، از مدت مجاز مقطع تحصیلی بیشتر باشد، دانشگاه نحوه ادامه تحصیل را با موقعیت جدید آموزشی تطبیق میدهد”، دانشگاه تهران در اخراج کسری نوری دانشجوی این دانشگاه علاوه بر اقدامی حذفکننده و پلیسی، مرتکب عملی مطلقا غیرقانونی شده است.
کسری نوری از اول اسفند ۹۶ محبوس است و عملا امکان مراجعه به دانشگاه را ندارد و باید ذیل همین تبصره با او برخورد شود.
لذا ما دانشجویان دانشگاه تهران امضاکنندهی این نامه موکدا خواستاریم حکم اخراج غیرقانونی کسری نوری از دانشگاه، فورا لغو شود.”
چندی پیش کسری نوری، درویش گنابادی محبوس در زندان عادل آباد شیراز، به دلیل آنچه که عدم مراجعه به دانشگاه عنوان شده است، از دانشگاه تهران اخراج شد.
کسری نوری، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد حقوق بشر دانشگاه تهران و از مدیران وبسایت مجذوبان نور در جریان واقعه گلستان هفتم در سحرگاه ۱ اسفندماه ۹۶ به همراه صدها تن دیگر از دروایش بازداشت و به زندان تهران بزرگ منتقل شد.
آقای نوری توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی احمدزاده به تحمل ۱۲ سال حبس تعزیری، ۷۴ ضربه شلاق، ۲ سال تبعید به ثلاث باباجانی، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال محرومیت از عضویت در گروهها و احزاب و دستهجات سیاسی و اجتماعی و فعالیت رسانهای محکوم شد. این حکم با توجه به عدم درخواست تجدیدنظر تایید و به وی ابلاغ شد.
با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی ۷ سال و نیم حبس تعزیری قابل اجرا است.
کسری نوری آذرماه سال ۹۸ از زندان تهران بزرگ به زندان عادل آباد شیراز منتقل شد. وی بهمنماه سال گذشته به زندان اوین و نهایتا در تاریخ ۲۹ اسفندماه مجددا به زندان عادل آباد شیراز منتقل شد.
کسری نوری، متولد ۱۳۶۹ و مجرد است. وی پیشتر از سال ۱۳۹۰ تا میانهی ۱۳۹۴ نیز به دلیل فعالیت رسانهای برای درویشان گنابادی، یک دوره حبس در زندانهای پلاک ۱۰۰ شیراز، زندان عادلآباد شیراز و زندان اوین تهران را گذرانده بود