اطلاعات رسیده حاکی از آنست که ماموران وزارت اطلاعات جمهورى اسلامى، چند ساعت پيش از آغاز مراسم، در صدد ورود به خانه فروهرها، جايى كه داريوش و پروانه فروهر را به قتل رسانده بودند، برآمدند كه با ممانعت پرستو فروهر روبرو ميگردند. پس از آن، ماموران امنيتى به پرستو فروهر گفتند، كه چون نميتوانند وارد خانه شوند، مانع برگزارى مراسم خواهند شد. در اين زمان تنها حدود پنجاه نفر از مردم، از جمله مهندس معين فر، وارد خانه شده بودند.
ماموران وزارت اطلاعات، حدود دو ساعت پيش از آغاز مراسم، در پى ممانعت پرستو فروهر از ورود آنها به خانه، با همكارى نيروهاى انتظامى، با بستن دو طرف كوچه، مانع ورود مردم به خانه فروهرها شدند.
هم اينك ماموران انتظامى و اطلاعاتى در خيابان هدايت مستقر شده اند. صدها تن از مردم، از جمله شخصيت هاى سياسى، با اينكه نميتوانند وارد كوچه خانه فروهرها شوند، در خيابان هدايت تجمع كرده اند و حاضر به ترك محل نيستند.
تاكنون هيچگونه برخوردى ميان مردم و ماموران امنيتى و انتظامى گزارش نشده و مهندس معين فر در حال سخنرانى براى حاضران در خانه است.