سایت ملیون ایران

مسعود اسداللهی کارگردان و بازیگر شناخته شده پیش از انقلاب درگذشت

ایران وایر

مسعود اسداللهی بازیگر و کارگردان ایرانی که دو فیلم «همسفر» و «علی کنکوری» را در کارنامه دارد، روز چهارشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۱ در لس‌آنجلس درگذشت.

مسعود اسداللهی مدتها با یک بیماری سخت مبارزه کرد و دو ماه قبل در حساب کاربری فیسبوک خود از بستری دوباره در بیمارستان خبر داده و در پشتی کوتاه نوشته بود: «دوستان همسفر  یک هفته ای سفری به ایستگاه بیمارستان دارم، امیدوارم خوش بگذرد … وقتی برگردم پیام‌های شما را خواهم دید و بعد هم زیر برنامه‌ها که تکرارشان را میبینید مثل همیشه جواب شما را با مهر و قلب سرخ نشانه خواهم گرفت . شاد و سلامت باشید و ساز دلتان همیشه کوک باشد.»

این کارگردان شناخته شده متولد ۱۳۲۱ در تهران بود و از سن ۱۸ سالگی بازیگری تئاتر را آغاز کرد.

مسعود اسداللهی فارغ‌التحصیل دانشکده هنرهای دراماتیک با فیلم «آرامش در حضور دیگران» به کارگردانی ناصر تقوایی حضور بر صحنه سینما را به‌عنوان بازیگر تجربه کرد.

دو فیلم همسفربا بازی گوگوش و بهروز وثوقی و علی کنکوری با بازی خودش در کارنامه کارگردانی او در یادها ماندگار شد اما او هم پس از انقلاب و با ممنوع شدن از فعالیت هنری ابتدا به اروپا و سپس به آمریکا مهاجرت کرد.

خروج از نسخه موبایل