سایت ملیون ایران

اختصاصی بی‌بی‌سی فارسی؛ پدر مهسا امینی گزارش اولیه پزشکی قانونی و سابقه بیماری دخترش را «دروغ» خواند

مهسا امینی

بی بی سی فارسی 

امجد امینی، پدر مهسا امینی دختر ۲۲ ساله‌ای که جان باختن او به اعتراضات گسترده در ایران دامن زده،در مصاحبه‌ای اختصاصی با بی‌بی‌سی فارسی گزارش اولیه پزشکی قانونی و هر گونه سابقه بیماری دخترش را رد کرده و آنها را «دروغ» خوانده است.

آقای امینی به برنامه «۶۰ دقیقه» بی‌بی‌سی فارسی گفته است جسد دخترش در بیمارستان به گونه‌ای پیچیده شده بود که (صورت) او بدرستی مشخص نبود ولی پاهای او را دیده که «هر کبود بود.»

او به مواردی از گزارش‌هایی که در رسانه‌های وابسته به نهادهای امنیتی ایران منتشر شده هم اشاره کرده؛ از جمله موردی که او به آن اشاره کرده گزارشی بود که خبرگزاری فارس منتشر کرده بود و در آن گفته شده بود که خانم امینی در پاساژ محل کار خود چنیدن بار بیهوش شده است.

آقای امینی این گزارش را «دروغ» خواند و گفت دخترش فقط دو ماه بود که در یک مغازه این پاساژ شاغل شده بود و چندین مورد بیهوشی در این مدت کوتاه عملا امکان پذیر نبوده است؛ او خواستار یافتن یک شاهد برای گواهی این ادعا شد.

پدر مهسا امینی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفته پس از جان باختن دخترش به پزشکی قانونی مراجعه کرده و یک پزشک در آنجا به او گفته «هر چه بخواهم(در گزارش) می‌نویسم و به شما ارتباطی ندارد.»

باور آقای امینی این است که الان هم« آنچه را که دوست دارند در این گزارش خواهند نوشت.»

او گفته از پزشکی قانونی دلیل کبودی پاهای دخترش را خواستار شده که جوابی نگرفته؛ آقای امینی می‌گوید پزشکی قانونی کالبد شکافی انجام داده ولی از همراهی در این روند منع شده.

او درباره گزارش اولیه پزشکی قانونی گفته «دختر من برای یک بیماری ساده هم بیمارستان نرفته بود.»

او تعویض لباسهای دخترش آنگونه که بعضی رسانه‌های در ایران و مقامهای این کشور روایت کرده‌اند را هم رد کرده و گفته مهسا لباس خود را عوض نکرده بود و «چند دقیقه پس از پیاده شده از مترو دستگیر شد.»

آقای امینی می‌گوید به روایت شاهدان دخترش در ون و در داخل پاسگاه مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

«اظهارنظر اولیه» پزشکی قانونی

اظهارات امجد امینی در حالیست که امروز مهدی فروزش،مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در این باره جزئیاتی ارائه کرده است که با روایت پدر خانم امینی متفاوت است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران می‌گوید «هیچگونه آثاری از ضرب و جرح در ناحیه سر و صورت و آثار کبودی در اطراف چشم‌ها و شکستگی در قاعده جمجمه مهسا امینی مشاهده نشده است.»

آقای فروزش گفته یک پرونده موجود است که نشان می‌دهد خانم امینی در سال ۱۳۸۶ و در زمانی که او ۸ ساله بوده در بیمارستان بستری بوده؛ بگفته او این پرونده مربوط به جراحی مغز در یکی از بیمارستان‌های تهران است.

آقای امینی این عمل جراحی را هم تکذیب کرده است.

مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران همچنین گفته است در کالبدگشایی تنه و شکم هم «هیچ‌گونه آثاری از خونریزی، له‌شدگی یا پاره‌شدگی در احشای داخلی بدن مشاهده نشده است.»

اظهار نظر درباره دلیل فوت مهسا امینی در حالیست که خیابان‌های شهرهای مختلف ایران صحنه تظاهرات گسترده ضد حکومتیست.

خروج از نسخه موبایل