سایت ملیون ایران

سپیده ابطحی، دبیر انجمن مستند سازان، حجاب از سر برداشت

او در حساب کاربری‎اش در اینستاگرام نوشت: « کنار و همدل با وطنم، با مردم با داغداران. داغدار می‎مانم تا روز دادخواهی. برای روز آزادی. برای خون شهیدان زیبای راه آزادی. لطفا به دیدن این چهره از ما عادت کنید.»

 

در ادامه پیوستن هنرمندان به اعتراضات سراسری، «سپیده ابطحی» مستند ساز و دبیر انجمن مستند سازان، هم حجاب از سر برداشت.

او در حساب کاربری‎ خود در اینستاگرام نوشت: « کنار و همدل با وطنم، با مردم، با داغداران. داغدار می‎مانم تا روز دادخواهی. برای روز آزادی. برای خون شهیدان زیبای راه آزادی. لطفا به دیدن این چهره از ما عادت کنید.»

شب گذشته نیز پس از سر برداشتن حجاب اجباری توسط «ترانه علیدوستی»، بازیگر سینمای ایران، «مینا اکبری»، کارگردان و «خزر معصومی» بازیگر نیز تصاویر خود بدون حجاب اجباری را منتشر کردند.

در هشت هفته گذشته، تعدادی زیادی از هنرمندان، سلبریتی‌ها و ورزشکاران حرفه‌ای در حمایت از زنان و معترضان ایرانی اقدام کرده‌اند.

در پی اعلام این حمایت‌ها، برخی از جمله «همایون شجریان» و همسرش «سحر دولتشاهی»، «علی دایی» ممنوع‌الخروج شده و برخی دیگر نیز چون «کتایون ریاحی» تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

از: ایران وایر

خروج از نسخه موبایل