سایت ملیون ایران

آزادی با وثیقه دنا شیبانی و محمد خیوه، از ورزشکاران شیرازی بازداشتی

ایران وایر

صفحه اینستاگرام «شبکه شرق» به نقل از «محمود طراوت‌روی»، وکیل دادگستری، خبر از آزادی «دنا شیبانی» و «محمد خیوه»، دو کوهنورد شیرازی بازداشت شده، خبر داد.

بر اساس این گزارش، این دو کوهنورد با قید وثیقه و به طور موقت آزاد شده‌اند.

دنا شیبانی و محمد خیوه، به همراه سه کوهنورد دیگر حدود یک ماه پیش در شیراز بازداشت شدند.

هفته پیش، خبرگزاری «تسنیم»، وابسته به سپاه پاسداران، ویدیویی از اعترافات اجباری این جوانان را منتشر کرد که در آن، آن‌ها به عنوان «بمب‌گذار» و «طراح عملیات تروریستی» معرفی شده‌ بودند.

همان زمان، یک منبع آگاه به «ایران‌وایر» گفته بود برخی از این اشخاص به غیر از انتشار پست‌های اعتراضی در استوری‌های اینستاگرام خود، هیچ فعالیت خاصی در دوران اعتراضات نداشته‌اند و حالا همگی در خطر جدی اعدام قرار دارند.

«حسام موسوی»، صخره‌نورد پیشین تیم ملی، «اشراق نجف‌آبادی» کوهنورد، سنگ‌نورد و عضو تیم ملی دوچرخه‌سواری کوهستان ایران و  «امیر ارسلان مهدوی»، مربی اسنوبرد و سنگ‌نورد، دیگر شهروندانی بودند که در این ویدیوی اعترافات اجباری حضور داشتند و آزاد نشده‌اند.

Exit mobile version