همزمان با دهه بیاد ماند نی انهم در ۴۴ مین سالگرد بفر مایش « ژیسکاردستن » در باب خود کشی نهنگ ها…. منصفانه نیست از استاد دکترابراهیم رئیسی که بنمایندگی مجموعه حکومت مبری از هر گونه الودگی و….خدمات بسیار ارزنده ای را با هماهنگی و تخصص کامل، بدوراز وابستگی، با استقلال رای، اختیارات کامل، پرهیز از هر گونه رانت و اعمال نفوذ- انهم با گماردن عالمترین، پاکدست ترین و متخصص ترین چهره های برتر کشورمان بر مسئولیتهای کلان و کلیدی… ارائه داده بیان نکنیم…..
▪ در بخش بینالملل شعار “استقلال” را در عرصه گیتی محقق….. وابستگیکشورمان را به دولتهای بزرگ و تاثیرگذاری مانند جیبوتی، کومور، موریتانی، گامبیا، زیمباوه و اوگاندا را قطع و در تحقق شعار استقلال کامل پیشگام باشد.
▪ به تمامی وابستگیهای سیاسی پایان دهد بطوریکه عراق هم به استقلال ایران حسادت میکند..
*با ایجاد دولت خودمختار “خراسان علمالهدی” دومین واتیکان جغرافیایی را پایهریزی کند.
▪در دوره کوتاهی ارزش دارایی مردم را در تمامی موارد از قبیل انچه در همه جا یافت میشود چند برابر کند.
▫با طراحی هوشمندانه تیم اقتصادی دولت متشکل از پرفسور مخبر، استاد محسن رضایی، علامه میرکاظمی، قیمت یک ربع سکه سه و نیم میلیون تومانی در دولت روحانی را به یازده میلیون برساند و ملتی را ثروتمند کند.
▪به سفرههای ایرانی ارزشی صد چندان بخشید و کاری کرد که «یک لقمه گوشت کوبیده و پیاز» با ارزش سفره پادشاهان عرب برابری کند.
* توانست به دنیا بفهماند داروی ایران آنقدر با ارزش است که باید نایاب شد ه و ملت در موزهها به دنبالش بگردند.
*به سرانه مطالعه و کتابخوانی کشور، وزانتی صد چندان بخشد به طوری که کاغذ و کتاب را آنچنان ارزشمند ساخت که قیمت یک کتاب کوچک پنج برابر شد
*به بُعد روانی و عاطفی خانوادهها هم ارزش و اعتبار بخشید و با آباد کردن حوزه انرژی و گاز باعث شد تا در بسیاری از خانهها مردم خود را با بغل کردن گرم یکدیگر کنند و بسیاری در زیر کرسی و لحاف مشغول شوند.▫
*در حوزه آزادی نیز دستاوردهای چشمگیری داشت. او خانواده، همسر و دوستانش را آنچنان “آزاد” گذاشت تا بتوانند به راحتی روی بیتالمال بخوابند و هر طور دلشان میخواهد دار و ندار ملت را صیانت کنند.
*موفقترین بستر حفاظت از فضای سایبری را هم ایجاد کرد و آنچنان برای امنیت مجازی کشور کوشید که هم اکنون برای تردد ساده در فضای مجازی – باید دست به دامان «ایلان ماسک » شد؛ و از این حیث نیز ملتی را بیمه و واکسینه کرد
* در اشتغالزایی بسیار کوشید و در راه این همت آنچنان موفق بود که هر کسی که یکبار از “پل مدیریت” و شعبه سابق دانشگاه « هاروارد » عبور کرده – به کاری گمارده، صندلی و میز ریاست را به جایگاهی آسوده تبدیل کرد تا نونهالان از راه رسیده با خاطری آسوده ساختار اجرایی و مدیریتی دولتش را با ارائه تخصص خود جاودانه سازند.
▪توانست آینده را نیز خوب ببیند و با جلوگیری از تحقق ساخت سالی یک میلیون مسکن به کمک مردم شتافت.
- فرض کنید که این جناب طبق وعدهاش تا امروز یک میلیون و نیم مسکن را ساخته بود، در این صورت مصیبتی بر ملت تحمیل شده و میرفت….. در این وانفسای سوخت و گاز این یک و نیم میلیون خانوار هم به مصرف کنندگان گاز اضافه میشدند…
و اینهم برای حسن ختام – عین نوشته شادروان ابوالقاسم لباسچی چهره ملی و ماندگار تاریخ معاصر:
در دوره نخست وزیری بزرگمرد میهنمان «دکتر مصدق» یکبار شعبان جعفری(بیمخ)از طرفداران سلطنت، با ماشین جیپ اش زد به درب خانه دکترمصدق و درب را از جا کند! ما با تعدادی از دوستان خیلی با توپ پر و عصبانی رفتیم خانه ایشان گفتیم شما آبرویتان مال خودت نیست و نخستوزیر مملکتی – این نمیشود که هر کسی شما را مورد اهانت قرار بدهد….
خواستار آن شدیم که با او برخورد تند وعبرت آموزی بشود.
مصدق واقعاً آزادی خواه و معتقد به دموکراسی، به ما گفت: که خوب اگر نظر همه شما اینست – یکی دیگر را انتخاب کنید به نخست وزیری چون من معتقدم اگر انسان برای حفظ موقعیت خودش دستش آلوده بشود…. به خون یک نفر- اگر شروع شود روند اینکه به اصطلاح برای حفظ جایگاه خودش افراد را بی ضابطه تنبیه کند این انسان قدم به قدم پیش میرود تا برسد به ته دره دیکتاتوری – از یکی دو نفر شروع میشود تا انسانی در لباس دیکتاتوری تمام عیار…. روانشان شاد و راهشان پرهرو باد