ایران وایر
الهه محمدی، نیلوفر حامدی و سمانه اصغری٬ روزنامه نگاران زندانی٬ طی پیامی از زندان از حمایتهای شش ماه گذشته مردم قدردانی کردند.
در این پیام آمده است:
سلام. شش ماه را گذراندیم. ما این سوی دیوارهای بلند زندان و شما همدلان و عزیزان، سوی دیگر. با این حال جوانههای سرانگشتانتان، امید را در دل ما زنده نگه داشت و گرمای دلتان، توان ادامه دادن را در زانوانمان.
از شما بسیار آموختیم. شما که با مهربانی و حمایت بیدریغ، کنار ما، خانوادههایمان و دوستانمان بودید.
در آغاز سال نو وظیفه خود میدانیم دستان پرمهرتان را بفشاریم و سپاسگزارتان باشیم.
به امید روزهای روشنتر، کنار هم،در سال۱۴۰۲
این پیام در حسابهای کاربری همسر نیلوفر حامدی و الهه محمدی در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
نیلوفر حامدی و الهه محمدی که حوادث و رخدادهای مربوط به پس از کشته شدن مهسا امینی را در قالب انتشار در رسانههای رسمی ایران پوشش دادند، در همان روزهای نخست اعتراضات سراسری توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شدند و این مدت برخی چهرهها و کاربران حامی حکومت ایران در شبکههای اجتماعی اتهاماتی از قببیل تلاش برای براندازی را به آنان نسبت دادند.
کمیتۀ پیگیری وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی در ایران روز سهشنبه ۲۳ اسفند در نامهای سرگشاده به رئیس قوه قضاییه خواستار آزادی روزنامهنگاران زندانی، از جمله نیلوفر حامدی و الهه محمدی شد.
پیشتر نیز بیش از ۲۰۰ روزنامهنگار داخل ایران با انتشار نامهای خطاب به رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی، خواستار آزادی الهه محمدی و نیلوفر حامدی شده بودند.
این دو روزنامهنگار پس از روزهای متمادی بازجویی در سلولهای انفرادی زندان اوین، هماکنون در زندان زنان قرچک ورامین به سر میبرند.
سمانه اصغری فعال حقوق کودکان، فعال حقوق زنان نیز توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به اتهاماتی همچون «اخلال در نظم و آسایش عمومی»، «اغوا یا تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر»، «تبلیغ علیه نظام»، «حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی»، «عضویت در دسته یا جمعیت با هدف برهم زدن امنیت کشور» و «نشر اکاذیب» و بدون دسترسی به وکیل، به ۱۸ سال و سه ماه زندان محکوم شد؛ که ۶ سال و ۳ ماه از این حکم قابل اجرا خواهد بود.