ار اف ای
نشست مشترک صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی، در واشنگتن آغاز به کار کرد. قرار است درخواستها برای اصلاح ساختار مالی جهانی به منظور پاسخگویی بهتر به چالشهای گرمایش زمین، در این نشست که به مدت یک هفته برگزار میشود، مورد بررسی قرار گیرد.
نشستهای بهاری صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی در سال ۲۰۲۳، با محوریت موضوعات مختلفی از جمله چالشهای اقتصادی کلان جهان، آخرین تحولات دیجیتالسازی و فناوری خدمات مالی، تحولات اقتصادی جهانی و بحران آب و هوا، از روز دوشنبه ۱۰ آوریل به مدت یک هفته، برگزار میشود.
چهار ماه پس از نشست آب و هوایی سازمان ملل متحد در شرمالشیخ مصر (کاپ ۲۷)، نشست بهاری صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی در واشنگتن، فرصتی خواهد بود تا برخی چالشها و انتقادها در راستای کمتوجهی به بحران آب و هوایی مورد بررسی قرار گیرند.
به گفته مدیر موسسه توسعه پایدار و روابط بینالملل، «انتظار میرود که موضوع تغییرات آب و هوایی، همچنین انعطافپذیری در برابر تاثیرات تغییرات آب و هوایی، حفاظت از محیطزیست و تنوعزیستی، بهطور رسمیتر، در چارچوب وظایف بانک جهانی» مورد ارزیابی قرار گیرند.
همزمان، موسسه توسعه پایدار و روابط بینالملل، نیاز کشورهای کمتر توسعه یافته و آسیبپذیر برای توسعه را بالغ بر یک میلیارد دلار ارزیابی میکند.
هزار میلیارد دلار نیاز جهان برای اهداف توسعه پایدار و گرمایش زمین
موسسه توسعه پایدار و روابط بینالملل، نیاز کشورهای کمتر توسعه یافته و آسیبپذیر برای توسعه را بالغ بر هزار میلیارد دلار ارزیابی میکند.
بانک جهانی در حال آمادهسازی به منظور آزادسازی ۵۰ میلیارد دلار وام اضافی در طی ۱۰ سال آینده است، موضوعی که میتواند به عنوان اهرمی برای بسیج سرمایهگذاران خصوصی موثر واقع شود.
آکسفام، بزرگترین نهاد بینالمللی امدادرسانی برای ریشهکن کردن فقر، گرسنگی و بیعدالتی، نیاز مالی کشورهای در حال توسعه را بالغ بر ۲۷ میلیارد دلار تا سال ۲۰۳۰ ارزیابی کرده است.
در نشستهای بهار ۲۰۲۳، مقامات دولتی از کشورهای عضو صندوق بین المللی پول و گروه بانک جهانی، ناظران و نمایندگان سازمانهای بین المللی، منطقهای و اقتصادی، همچنین روسای بانک مرکزی و نمایندگان سازمانهای جامعه مدنی گرد هم می آیند. شماری از مدیران ارشد بخش خصوصی، مؤسسات مالی، بانکها، نمایندگان مجلس، شوراها و دانشگاهیان در نشستهای بهاره این نهاد مالی بینالمللی حضور دارند.