سایت ملیون ایران

پیمان دادخواهی یا گل آلودکردن آب؟

سخنان (نقل به مضمون) معاون سیاسی سپاه، سردارجوان، مبنی بر‌ این که اگر بتوانیم دو واقعه بسیار مهم تاپایان سال یعنی فضای دانشگاه ها پس از بازگشائی سال جدید و نیز انتصابات مجلس شورای اسلامی را مدیریت کرده و به شکل حماسی(؟!) برگزارکنیم خود را بیمه کرده ایم؛ نشان دهنده دو راهبردرژیم و تصمیم گرفته شده در در سطوح بالا برای هفت ماه باقی مانده از سال جاری است.

البته تا آنجا که به مردم و جنبش انقلابی زن زندگی آزادی مرتبط است، تنها ابزار مواجهه رژیم مشت آهنین است و شاهدیم که از هم اکنون هم که دوماه به سالگردقتل ژینا و یکسالگی خیزش انقلابی مانده به حالت آماده باش و قدرت‌نمایی در خیابان‌ها و شهرهای بزرگ برآمده است و برآن است که باصطلاح آتشی را که باور دارد هنوز کاملا خاموش نشده اند و هرلحظه می توانند زبانه بکشند و به حریقی بزرگی تبدیل شود کنترل کند. چنان که پیش از بازگشایی با تمام انرژی و توان خود مشغول پادگانی کردن دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی و سرکوب و تعلیق و تصفیه کردن دانشجویان دانشگاه‌ها و اساتیدهست.

اما در محوردوم یعنی انتخابات برای آنکه تنور را گرم کرده و باصطلاح ادعای مشروعت ناشی از اکثریت را بهرقیمتی دست و پا کند ( چنانکه خامنه ای از ۹ ماه مانده به انتخابات گفته است انتخابات امسال بسیارمهم است و دشمن برنامه دارد) مشغول سرهم بندی کردن یک تاکتیک به اصطلاح نرم افزاری یعنی گفتگو و چراغ سبززدن به برخی از سران جناح اصلاح طلب و اصول گرایان میانه رو است بلکه بتواند با عصای از معجره افتاده و مشارکت نمایشی ‌آن‌‌ها و بکارگیری انواع ترفندها و بردن این تشنه لبان در مرزهلاکتبه سرچشمه و تشنه برگرداندنشان، به اغواگری پرداخته و بخشی از جامعه باصطلاح خاکستری را به پای صندوق انتصابات بکشانند. (البته احتمالا همراه با میزانی از تقلب در آراء).

انتخاب جنتی ۹۷ ساله که سه نفر باید او را جابجاکنند نشان می دهد که خامنه ای تا چه حد به امین سرسپرده و مطمئن خود برای کنترل انتخابات و اعمال نظارت استصوابی نیازدارد. اخیرا احمدخاتمی خطیب نمازجمعه و نماینده مهم مجلس خبرگان به برخی کسانی که گویا شرکت خود در این بده و بستان خطیر و آبروبربادده را استعفاء رئیسی عنوان کرده بودند تاخته و آن‌ها را مورداستهزاء قرار داده است که البته خود حاکی از این دیدارها و چانه زنی‌های پشت پرده است. از سوی دیگر فعال شدن برخی کسانی مثل ظریف ( که اخیرا امیرعبدالهیان در وزارت خارجه، با او حول برخی مسائل خارجی و چالش‌ها جلسه گذاشته است) و یا مصاحبه صالحی وزیر پیشین خارجه و رئیس سازمان انرژی هسته ای یپرامون ضرورت مذاکره سیاسی مستقیم با خود«کدخدا» و دولت آمریکا حول همه مسائل بجای دخیل بستن به وساطت همسایگانی که معلوم شده به دنبال منافع و سیاست‌ های خود هستند، نیز بنوبه خود بیانگر آن است که این حضرات بار دیگر بوی کباب شنیده اند و با یک حبه انگور مست کرده و دوباره هوائی شده‌اند! بزعم آن‌ها حاکمیت زیرفشارسنگین نارضایتی و افکارعمومی داخلی و جهانی و نیز محاصره شدن در انباشت بحران‌ها و از جمله اخیرا بحران بزرگ در رویکرداستراتژیک نگاه به روسیه و چین (سیاست موردحمایت شخص خامنه ای) قراردارد که با خنجر از زدن از پشت روسیه (چین هم قبلا همین کار را صورت داده بود) موج خشم و ناامیدی و انتقادهای درونی و حواشی سیستم و سردرگمی در کارگزاران جدید و قدیم رژیم براه انداخته است که ناشی از غفلت از باصطلاح ایجادتوازن در مناسبات دپیلماتیک و سیاست خارجی با قدرت ها را گوشزدمی کنند. از همین رو به زعم این حضرات تب کرده از یک مویز، حاکمیت و هسته سخت قدرت ناگزیراست تغییراتی در برخی سیاست‌های خود صورت بدهد. سیاست‌هائی که مدتی پیش محمدخاتمی آن‌ها را (مشخصا در موردشیوه‌های تحمیل حجاب اجباری ) عملیات خودانتحاری خوانده بود.

اما این «تغییرات» هرچه که باشد بفرض واقعی بودنش در بهترین حالت، خروجی اش جزیک لبخند مصنوعی و زودگذر به آن‌ها و تشدید سرکوب گسترده کنونی و البته خانه نشین کردن دوباره این حضرات نیست. مصداق از تو یک اشارت از ما به سردویدن را درمورد بیانیه علی لاریجانی کارگزاروفاداری که قبلا موردبی مهری شورای نگهبان قرارگرفت، و ُدم تکان دادن وی به عنوان باصطلاح یکی از مشاوران رهبری در موردقطع روابط با سوئد به دلیل قران سوزی نیز شاهدیم. چنان‌که ضمن محکوم کردن شدیددولت سوئد کاسه داغ تر از آش شده و به سهم خود با پاشیدن نفت به آن خواهان اقدامات و واکنش‌های دپیلماتیک دولت‌ایران علیه آن شده است.

یعنی تشویق به مشارکت فعال در « سفارت بازی» از نوع مقتداصدرعراقی. خامنه ای نیز با تاخیری قابل تامل حکم خود را صادرکرده و معلوم شد که رژیم برآن است که از قافله عقب نمانده و سوار این موج شده و بهره‌های خود را ببرد، بخصوص در ایام محرم که بدرد بسیج پایگان مذهبی اشان هم می خورد . چنان‌که می دانیم فایزه هاشمی که اینک مشغول گذراندن زندان خود است با شم خویش و به فراست پیشاپیش این میل شیطانی دوباره بیدارشده در اصلاح طلبان را رصدکرده و نسبت به آن، یعنی هوس شرکت در انتخابات و تبدیل شدنشان به هیزم و آتش بیاررژیم هشدارداده بود. یکی از رسانه های سپاه نیز یقه کارگزاران و مرعشی را گرفته است که چرا در موردفائزه هاشمی موضع نگرفته‌اند.

بهرحال به نمایش گذاشتن انزوای گسترده رژیم در شوی انتخاباتی اش، هدفی که حاکمیت برآن است که اگر بتواند از آن به عنوان چماق سرکوب و نیز باصطلاح بازسازی ولو بخشی از مشروعیت برباد رفته اش استفاده کند. بدیهی است که درهم شکستن این ترفند و تهاجم رژیم و منزوی ساختن کامل آن برای تقویت صفوف مقاومت جنبش و تعمیق دامنه دوقطبی جامعه و حاکمیت واجداهمیت است. از همین رو هم درهم شکستن تهاجم و فشارهای رژیم در دانشگا‌ها و سرکوب دانشجویان که می دانیم چه نقش مهمی در خیزش ژینا داشتند و اجرای برنامه‌هایشان در این مورد و نیز خنثی سازی کامل نمایش انتصاباتی و ترفند باصطلاح داغ کردن تنورآن به مدد وسوسه کسانی چون محمد خاتمی ها و حسن خمینی‌ها و علی لاریجانی ها جملگی می توانند و باید درهم شکسته شوند.

زنده باد خیزش انقلابی زن زندگی آزادی!

تقی روزبه

از: گویا

خروج از نسخه موبایل