سایت ملیون ایران

مهرزاد فتوحی و فرزاد صیفی‌کاران: کاظم صدیقی، روضه‌خوان محبوب رهبر ایران کیست؟

کاظم صدیقی در حال خواندن روضه برای رهبر ایران در دوران کرونا

کاظم صدیقی از نزدیکان رهبر ایران است و بارها او را در مقام «امام زمان» و کسی که «الهام الهی» دارد، معرفی کرده است

مهرزاد فتوحی و فرزاد صیفی‌کاران، بی‌بی‌سی

«امضای من نبود، جعل کردند…»، این پاسخ کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران به افشای انتقال مالکیت «۴۲۰۰ متر از زمین‌های مرغوب» در مجاورت مدرسه علمیه امام خمینی تهران بود. بر اساس اسنادی که یاشار سلطانی، روزنامه‌نگار اقتصادی منتشر کرده، این زمین که قیمت آن ۱۰۰۰ میلیارد تومان برآورد شده، در منطقه ازگله در شمال تهران، به شرکت «پیروان اندیشه‌های قائم» که کاظم صدیقی و دو پسر او جزو صاحبانش هستند، منتقل شده است.

اگرچه این اولین نمونه از موارد فسادمالی و زمین‌خواری منتسب به مسئولان ایرانی نیست، اما علاوه بر رقم هنگفت این پرونده، پاسخ آقای صدیقی به انتقال این زمین واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشته است.

روز یک‌شنبه کاظم صدیقی در نامه‌ای خطاب به دادستان تهران نوشت که قرار بوده این زمین ۴۲۰۰ متری برای تاسیس یک مجموعه فرهنگی «پیش‌حوزوی» برای نوجوانان، به موسسه‌ای وابسته به «مدرسه علمیه امام خمینی» منتقل شود. اما «فردی که قبلا مورد اعتماد مجموعه بوده»، با «خیانت در امانت» و «جعل امضا»، این زمین‌ها را به شرکت پیروان اندیشه‌های قائم منتقل کرده است.

حوزه علمیه امام خمینی نیز دوشنبه ۲۸ اسفند در بیانیه‌ای اعلام کرد که در ماجرای تخلف هزار میلیاردی «اشکالات شکلی» پیش آمده که رفع شده و «افراد مبحوث عنه از مؤسسه خارج شدند». اشاره‌ای به اسامی این افراد در بیانیه حوزه علمیه امام خمینی نشده است.

کاظم صدیقی از نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی ایران است و بارها او را در مقام «امام زمان» و کسی که «الهام الهی» دارد، معرفی کرده است.

منبع تصویر،MEHRNEWS

توضیح تصویر،

کاظم صدیقی در حال بوسیدن دست مصباح یزدی

از قم تا اروپا برای اهل بیت

کاظم رجبی صدیقی سال ۱۳۳۰ در شهرستان ابهر واقع در استان زنجان به دنیا آمد. وقتی که تنها ۱۲ سال داشت به قم رفت و تحصیلات حوزوی خود را در مدرسه علمیه حقانی آغاز کرد. او از شاگردان احمد جنتی، حسن‌زاده آملی، محمدتقی مصباح یزدی، محمد مومن و علی مشکینی بوده است.

صدیقی پیش از انقلاب جهت تبلیغ دین اسلام به برخی کشورهای اروپایی و آسیایی سفر می‌کرد.

او اگرچه خود را «یک طلبه مردمی و نه مسئول حکومتی» معرفی می‌کند، اما مناصب بلند مرتبه‌ای در جمهوری اسلامی داشته است.

سال ۱۳۵۷ بعد از پیروزی انقلاب، وقتی که تنها ۲۷ سال داشت، به واسطه علی قدوسی، دادستان کل انقلاب وارد دستگاه قضایی شد. در همین زمان بود که به ریاست دادسرا و دادگاه عالی انتظامی قضات منصوب شد.

او از سال ۱۳۸۸ تاکنون با حکمی که آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی صادر کرد، امام جمعه موقت تهران است.

کاظم صدیقی هم‌چنین مؤسس و تولیت حوزه علمیه امام خمینی و نایب‌رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران است. از تیرماه ۱۳۹۷ نیز به جای احمد جنتی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شد، نهادی که کنترل حجاب اجباری زنان از جمله وظایف آن است.

منبع تصویر،TASNIM

توضیح تصویر،

کاظم صدیقی در کنار رهبر جمهوری اسلامی ایران

محبوب رهبر

«این تشرفی که خدمت حضرت [امام دوازدهم] به برکت شب قدر پیدا کردم، سوالاتی که داشتم یکی در مورد مقام معظم رهبری بود، پرسیدم آقا [امام دوازدهم]، حضرت آقا [رهبر] در نظر شما چطور هستند؟ حضرت فرمودند ایشان از مایند…»

این سخنان کاظم صدیقی در مصاحبه‌ای تلویزیونی به تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ است که به نقل از فردی که ادعا می‌کند «موفق به دیدار امام زمان» شده، بیان کرد.

این روحانی که از نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی ایران است، سپس در میانه ابراز احساسات مجری تلویزیون گفت: «به قدری این جریان من را شارژ کرده. ما رهبری داریم که قماش حضرت است». بیان این ادعا از صداوسیما، البته در افکار عمومی و فضای مجازی خبرساز شد.

این تنها اظهارات صدیقی درباره رهبر جمهوری اسلامی نیست، او از هر فرصتی برای بیان ارادت خود نسبت به آیت‌الله خامنه‌ای استفاده کرده است. صدیقی پیش از این هم به نقل از یک روحانی مورد اعتماد خود مدعی شده بود «خامنه‌ای مکرر خدمت امام زمان رسیده اما او را نشناخته» یا یک بار دیگر گفت «امام زمان در عرفات با اسم رهبری را دعا می‌کرده» است. او حتی یک بار ادعا کرد «خداوند در وجود رهبری تجلی کرده» است‌.

امام جمعه موقت تهران «رکن اول هر حرکتی را رهبری» و «بقای انقلاب» را هم «ولایت فقیه» می‌داند.

در ۳۱ فروردین ۹۰، مهدی احدی از اساتید حوزه فاش می‌کند که کاظم صدیقی حتی در حضور مسئولان ارشد نظام، به نقل از رضا بهاءالدینی از روحانیون قم که در سال ۷۶ درگذشت خبر داده است «مقام معظم رهبری به دیدارامام زمان نائل آمده» است.

این روحانی شیعه پای ثابت مجالس رهبری جمهوری اسلامی برای سخنرانی و نوحه‌خوانی است، تا جایی که در دوران کرونا تنها کسی بود که اجازه پیدا کرد در بیت رهبری حضور پیدا کند و برای رهبر در ایام محرم روضه بخواند.

کاظم صدیقی اگرچه محبوب رهبر جمهوری اسلامی است، اما در انتخابات چهارم مجلس خبرگان رهبری در حوزه تهران از سوی شورای نگهبان به دلیل عدم شرکت در امتحان اجتهاد، رد صلاحیت شد. او در دوره پنجم انتخابات خبرگان رهبری نیزثبت نام کرد، این بار هم با وجود اینکه به امام جماعت تهران منصوب شده بود، باز هم رد صلاحیت شد.

منبع تصویر،TABNAK

توضیح تصویر،

حوزه علمیه امام خمینی در ازگل تهران

تأسیس حوزه علمیه امام خمینی و اتهام «زمین‌خواری»

حوزه علمیه امام خمینی ازگل سال ۱۳۸۲ توسط کاظم صدیقی تأسیس شد که زیر نظر حوزه علمیه تهران و قم است.

این حوزه در چهار طبقه هشت واحدی بنا شده که هر واحد شامل چهار حجره است و تعداد حجره‌‏ها جمعاً به ۳۲ واحد می‏‌رسد. در طبقه دوم ساختمان، ۱۲ مدرس برای برگزاری کلاس‏‌های پایه یک تا هفت وجود دارد. سالن اجتماعات مدرسه در زیرزمین واقع شده که قسمتی از آن به صورت موقت به عنوان سالن ورزشی مورد استفاده قرار می‏گیرد.

توضیح تصویر،

«مدرسه علمیه امام خمینی» در محله خوش آب وهوایی در شمال تهران واقع شده است

کاظم صدیقی در حوزه علمیه امام خمینی و مسجد جامع ازگل کلاس‌های درس اخلاق دارد.

اکنون بحث درباره حوزه علمیه‌ای که خود او موسس آن بوده، به فساد مالی او فرزندانش گره خورده است.

این حوزه علمیه در شمال شرق تهران و باغ ۴۲۰۰ متری ۳ بر آن نیز در ضلع جنوب غربی حوزه واقع شده است.

بر اساس اسنادی که یاشار سلطانی منتشر کرده، این باغ متعلق به حوزه علمیه امام خمینی و در واقع جزو اموال عمومی محسوب می‌شده است.

در آبان‌ماه ۱۴۰۲ موسسه «پیروان اندیشه‌های قائم» توسط کاظم صدیقی، پسران و شرکا تاسیس می‌شود، و عروس آنها نیز سمت بازرس این شرکت را دارد.

منبع تصویر،YASHAR SOLTANI

توضیح تصویر،

مشخصات ثبت شرکت پیروان اندیشه‌های قائم در روزنامه رسمی

کم‌تر از یک ماه پس از ثبت موسسه پیروان اندیشه‌های قائم که در شرح آن آمده موسسه‌ای «غیرتجاری» است، باغ ۴۲۰۰ متری حوزه علمیه امام خمینی از ملکیت مدرسه خارج و به نام این شرکت در می‌آید.

اگرچه کاظم صدیقی ادعا کرده از این موضوع اطلاعی نداشته و امضای او «جعل» شده است، اما درباره اینکه تصمیم دارد باغ را به حوزه علمیه امام خمینی برگرداند، هیچ اظهار نظری نکرده است.

اما این پایان ماجرای اتهام «فساد مالی» به امام جمعه موقت تهران نبود، در حالی که او سعی داشت با حمله به رسانه‌های خارج از کشور و بی‌خبری از «جعل امضا» موضوع انتقال مالکیت باغ حوزه علمیه را انکار کند، مدارک دیگری مبنی بر واریز ماهانه یک میلیارد تومان به حساب او و فرزندش منتشر شد.

اسناد تازه‌‎ای که یاشار سلطانی منتشر کرده، نشان می‌دهد درآمدهای یکی از دارایی‌های حوزه‌ علمیه امام خمینی تهران به نام «هتل جهان»، به جای واریز به حساب این حوزه علمیه به حساب «موسسه پژوهشی آموزشی اندیشه‌های امام خمینی» که مالک آن کاظم صدیقی و پسرش محمد مهدی صدیقی است، واریز می‌شود.

هتل جهان که در مشهد قرار دارد، سال ۱۳۹۳ از سوی خیرین به حوزه علمیه امام خمینی تهران واگذار شد تا درآمدهای آن برای حوزه علمیه استفاده شود. بر اساس این اسناد سه ماه پیش حوزه علمیه امام خمینی تهران طی قراردادی با بانک ملت، بهره‌برداری از هتل ۶۵ واحدی «جهان» را به مدت ۳ سال به این بانک واگذار کرده است. اجاره ماهیانه این هتل سه ستاره واقع در خیابان امام رضا مشهد یک میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

خروج از نسخه موبایل