شاهد روباه دم اوست: علی خامنه‌ای موظف به اعلام دارایی‌های خود و خانواده‌اش به قوه قضائیه شد

majma tashkhis maslehat

سایت ملیون ایران: خبر موظف نمودن رهبر جمهوری اسلامی به اینکه صورت دارایی های خود، همسر و فرزندانش را قبل و بعد از هر دوره خدمت به رئیس قوه قضائیه اعلام کند، ممکن است از طرف بعضی به عنوان کنترل قدرت “رهبر” در جمهوری اسلامی درک شود. اما با کمی دقت متوجه میشویم که مساله جز خاک پاشیدن به چشم مردم نیست.

طبق این مصوبه رهبر جمهوری اسلامی باید صورت دارائی های خود را به “رئیس قوه قضائیه” اعلام کند. این در حالیست که قوه مزبور توسط فردی اداره میشود که خود “رهبر” او را به این مسئولیت میگمارد! این هم کنترل قدرت از نوع جمهوری اسلامی آنست.

امروز هم این مقام توسط صادق لاریجانی اداره میشود که یکی از فرمانبران بی چون و چرای خامنه ای است.  در حالی که قوه قضائیه او با مخالفان و تشکل های سیاسی و صنفی و سندیکائی با سرعت و شدت تمام برخورد میکند، تا کنون حتی یکبار اختلاس های میلیاردی “خودی” ها را تعقیب نکرده است. نام حد اقل دو برادر لاریجانی در رابطه با اختلاس و دزدی های کلان آورده شده است. محمد جواد در رابطه با زمینخواری های کلان در شمال کشور و فاضل که احمدی نژاد ویدئوی خلافکاری های او را در مجلس شورای اسلامی منتشر کرد. حالا آقای خامنه ای باید صورت دارایی های خود را به این رئیس قوه قضائیه برای کنترل بدهد! از قدیم گفته اند: شاهد روباه دم اوست. 

گزارش رادیوفردا در این زمینه:

مجمع تشخیص مصلحت نظام، رهبر جمهوری اسلامی را موظف کرده تا صورت دارایی خود، همسر و فرزندانش را قبل و بعد از هر دوره خدمتی به رئیس قوه قضائیه اعلام کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای این مجمع در جلسه شنبه سوم خرداد، مواد دیگری از طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی را تصویب کرد.

به جز رهبر جمهوری اسلامی، رئیس جمهور، معاونان او و وزرای دولت نیز موظف شده‌اند تا دارایی‌های خود و خانواده‌شان را به رئیس قوه قضائیه اعلام کنند.

نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، مقام‌های منصوب از سوی رهبر جمهوری اسلامی، اعضای شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، دادستان کل کشور، معاونان وزرا، دبیر شورای عالی امنیت ملی و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سفرا و روسا و مقام‌های بانکی ایران، از دیگر مقام‌هایی‌اند که مشمول این مصوبه شده‌اند.

ادامه بررسی این طرح به جلسه بعدی مجمع تشخیص مصلحت نظام موکول شده‌است.

کلیات طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی در جلسه شنبه ۲۰ اردیبهشت این مجمع تصویب شده بود.

این طرح عمری طولانی دارد و راهی پرپیچ وخم را برای تبدیل شدن به قانون پیموده‌است.

طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی از سال ۱۳۸۴ و در مجالس هفتم، هشتم و نهم مطرح بود اما شورای نگهبان آنقدر بر ایرادات شرعی و قانونی خود از آن تاکید کرد تا اینکه مجلس آن را در ماه فروردین سال ۹۰ به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داد.

سه سال معطلی در این مجمع نیز روند بررسی و تصویب آن را به تقریبا یک دهه افزایش داد.

اصلی‌ترین ایراد شورای نگهبان به این طرح آن بود که اصل ۱۴۲ قانون اساسی به طور صریح مشخص کرده باید به اموال کدام‌یک از مسئولان رسیدگی شود و افزودن به این لیست، مغایر قانون اساسی است.

بر پایه اصل ۱۴۲ قانون اساسی جمهوری اسلامی، دارایی رهبر، رئیس جمهور، معاونان رئیس جمهور، وزیران و همسر و فرزندان آن‌ها باید قبل و بعد از خدمت، توسط رئیس قوه قضائیه رسیدگی شود که به ناحق، افزایش نیافته باشد.

خبرگزاری رویترز روز ۲۰ آبان ۹۲ گزارشی تحقیقی را منتشر کرد که به نوشته آن آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، نظارت بر سازمانی را به نام «ستاد اجرایی فرمان حضرت امام» برعهده دارد که میزان دارایی‌های این سازمان «بالغ بر ۹۵ میلیارد دلار» تخمین زده می‌شود.

به نوشته رویترز، «این رقم چیزی حدود چهل درصد بیشتر از صادرات نفتی ایران در سال گذشته است» و «حتی از ثروت اندوخته شاه سابق ایران هم پیشی می‌گیرد.»

توسط -

سایت ملیون ایران در تاریخ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل