زهرا بهروز آذر، معاون مسعود پزشکیان در امور زنان و خانواده با بیان این که ۲۷ دستگاه دولتی و حاکمیتی در زمینه «عفاف و حجاب» بودجههایی دریافت میکنند، گفت که این دستگاهها لزوما بابت بودجههایی که میگیرند، پاسخگویی مستقیم یا غیرمستقیم به دولت یا مجلس ندارند.
بهروز آذر، روز سوم آذر در گفتوگویی با ایلنا، درباره طرح موضوع «کلینیک ترک بیحجابی» گفت این طرح هیچ گونه مصوبه، بودجه یا برنامهای از سوی دولت فعلی یا نهادهای وابسته به آن نداشته است.
معاون پزشکیان با اشاره به این که وزیران کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور رسمی در جلسه دولت اعلام کردند هیچگونه ارتباط یا نسبتی میان دولت و این طرح وجود ندارد، گفت این احتمال وجود دارد که برخی افراد یا گروهها قصد داشته باشند با طرح اینگونه مسائل، جایگاه دولت را تضعیف کنند.
پیش از این و در روز ۲۷ آبان، محمدحسین طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، «کلینیک ترک بیحجابی را بخشی از یک طرح گسترده خواند و گفت که این ستاد با همکاری قوه قضاییه، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی (فراجا) و سپاه پاسداران، آن را طراحی کرده است.
۲۶ آبان نیز مهری طالبی دارستانی، رییس اداره زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران اعلام کرد این طرح مدتهاست اجرایی شده و تاکنون ۲۵۵ میلیارد تومان بودجه دریافت کرده است.
اکنون بهروز آذر در بخشی از گفتوگوی خود با ایلنا هدف از مطرح شدن موضوع «کلینیک ترک بیحجابی» را «جنگ روانی و نگه داشتن دست بالا در فضای رسانهای از سوی این نهادها» عنوان کرد و گفت گستردگی و فراگیری این طرح قابل توجه نیست و در هیچ بخشی از نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری حوزه فرهنگ کشور جایگاهی ندارند.
روز ۲۲ آبان، رییس اداره زنان ستاد امر به معروف تهران با اعلام خبر راهاندازی اولین «کلینیک ترک بیحجابی» هدف آن را «درمان علمی و روانشناختی بیحجابی» اعلام کرد.
پس از آن و در روز ۲۳ آبان، بهروز آذر گفت راهاندازی کلینیکهای «ترک بیحجابی» در دولت چهاردهم تصویب نشده و به این دولت ارتباطی ندارد.
جمهوری اسلامی در بیش از چهار دهه اخیر در قالب طرحهای مختلف تلاش کرده تا حجاب و پوشش مورد نظر خود را بر مردم در ایران تحمیل کند.
با وجود تلاش حکومت، زنان زیادی طی دو سال گذشته، بدون حجاب اجباری در اماکن عمومی ظاهر شده و میشوند.
ایران اینترنشنال