سایت ملیون ایران

سندیکای کارگران شرکت واحد تهران خواستار آزادی فعالان صنفی و مدنی شد

ابراهیم مددی، از بنیانگذاران سندیکای کارگران شرکت واحد تهران اتوبوسرانی تهران و حومه - آرشیو

ابراهیم مددی، از بنیانگذاران سندیکای کارگران شرکت واحد تهران اتوبوسرانی تهران و حومه – آرشیو

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه روز پنجشنبه ۲۰ دی خواستار آزادی بدون قید و شرط تمامی فعالان کارگری، معلمان، دانشجویی و مدنی زندانی در ایران شد.

این تشکل کارگری اعلام کرد که به طور مشخص خواستار آزادی فوری دو عضو زندانی خود، ابراهیم مددی و داود رضوی و همچنین فعالان کارگری و‌ حامیان زندانی سندیکا، ریحانه انصاری‌نژاد و آنیشا اسداللهی است.

به نوشته بیانیه سندیکا، ابراهیم مددی، نایب رئیس هیأت مدیره سندیکا، از روز ۲۱ مرداد سال جاری «برای گذراندن یک سال حبس ناعادلانه مربوط به سال ۱۳۹۴»، در بند ۸ زندان اوین محبوس است.

بر این اساس، آقای مددی پیشتر نیز یک بار ۳ سال و ۶ ماه و بار دیگر حدود ۴ ماه زندانی بوده است. همچنین، او بارها بازداشت‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت را تجربه کرده و پیش از بازنشستگی اجباری سال‌ها از کار اخراج شده و هزینه‌های سنگینی را متحمل شده است.

بیانیه اشاره کرد: ابراهیم مددی، با حدود ۷۰ سال سن و ابتلا به بیماری‌های متعدد، به هیچ عنوان از شرایط جسمانی مناسبی برخوردار نیست.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در مورد داود رضوی، عضو هیأت مدیره سندیکا که از سال ۱۳۸۳ تاکنون فعالیت داشته است، نوشت که او «روز پنجم مهر سال ۱۴۰۱ بازداشت و به‌صورت ناعادلانه به ۵ سال حبس محکوم شد و هم‌اکنون در بند ۴ زندان اوین محبوس است.»

به نوشته بیانیه، آقای رضوی پیش از این نیز بارها بازداشت و یک بار به ۵ سال حبس تعلیقی محکوم شده بود.

این تشکل کارگری اضافه کرد: داود رضوی از بیماری‌های متعدد رنج می‌برد و تداوم حبس باعث تشدید این بیماری‌ها شده است. با این وجود، به او حتی یک روز مرخصی نیز داده نشده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اشاره به «ریحانه انصاری‌نژاد، فعال کارگری و از حامیان سندیکا»، افزود که او روز ۲۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ بازداشت و به ۴ سال حبس ناعادلانه محکوم شد و هم‌اکنون در بند زنان زندان اوین محبوس است.

بیانیه این تشکل کارگری افزوده است: ریحانه که پیش‌تر نیز سابقه بازداشت داشته، همواره سرپرستی تنها دخترش را بر عهده داشته و اکنون با شرایطی دشوار مواجه است.

در این ارتباط، او در ماه‌های اخیر، حتی از ملاقات حضوری با دخترش نیز محروم شده است.

سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با اشاره به «آنیشا اسداللهی، معلم، مترجم سندیکا و از حامیان طبقه کارگر»، نوشت که او در ۱۹ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ بازداشت و در دیوان عالی کشور به ۳ سال و ۷ ماه حبس ناعادلانه محکوم شد.

به نوشته بیانیه، او نیز در بند زنان زندان اوین محبوس است.

سندیکا اضافه کرد: آنیشا پیش‌تر در مناسبت‌هایی نظیر روز جهانی کارگر سال ۱۳۹۸ نیز بازداشت شده بود.

این تشکل کارگری تأکید کرد که «تداوم حبس اعضای سندیکا و بازداشت کارگران و فعالان کارگری فاقد هرگونه وجاهت قانونی و انسانی است و خواستار آن شد که تمامی فعالان کارگری زندانی فوراً آزاد شوند و به پرونده‌سازی‌های کاذب و اذیت و آزارها پایان داده شود.»

در سالیان اخیر، همزمان با گسترش اعتراضات کارگری و صنفی در ایران، برخوردهای امنیتی با کارگران، معلمان، بازنشستگان و دانشجویان شدت گرفته است. این برخوردها با اعتراض سندیکاها و اتحادیه‌های کارگری و صنفی در جهان مواجه شده است.

صدای آمریکا 

خروج از نسخه موبایل