سایت ملیون ایران

اعتراض علمای اهل سنت به حکم اعدام پخشان عزیزی و وریشه مرادی

 

ایران وایر

جمعی از علمای اهل سنت کُرد با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکومیت صدور احکام اعدام علیه «پخشان عزیزی»، و «وریشه مرادی» و دیگر زندانیان سیاسی و عقیدتی، بر ناعادلانه بودن این احکام براساس دین اسلام و قانون اساسی تاکید کرده و خواستار دادرسی عادلانه شدند.

در این بیانیه، ۵۰ علما و ماموستای اهل سنت کُرد خواهان بە جریان افتادن روند مجدد دادرسی دینی و قانونی عادلانه برای این محکومان در دادگاه‌های علنی، با حضور وکیل و هیات منصفه در مورد پرونده این زندانیان سیاسی شده‌اند. 

در بخش دیگری از این بیانیه اعلام شده است: «انتشار خبر صدور حکم اعدام برای دو بانوی کورد، موجی از خشم و نگرانی و ناراحتی را میان اقشار مختلف جامعه، در داخل و خارج از ایران، ایجاد کرده و سوالات فراوان بی‌جوابی نسبت به علت صدور چنین احکامی سنگین و ناعادلانه برای این فعالان مدنی در اذهان مردم ایجاد شده است.

در این بیانیه همچنین با اشاره به شرایط بحرانی داخلی و منطقه‌ای فعلی، از مسوولان حاکمیتی در ایران خواسته شده «زمینه‌های آرامش روانی مردم ایران» را فراهم کنند.

Exit mobile version