سایت ملیون ایران

سخنگوی دولت ایران: پزشکیان هنوز استعفای ظریف را نپذیرفته است

پزشکیان

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت «محمدجواد ظریف استعفای خود را تقدیم رئیس‌جمهور کرده‌ است اما یک طرف استعفا پذیرش آن است که هنوز پذیرشی از سوی دکتر پزشکیان انجام نشده است.» محمدجواد ظریف تنها ساعاتی پس از استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و دارایی در مجلس خبر داد که در پی «توصیه» رئیس قوه قضائیه از معاونت راهبردی رئیس‌جمهور استعفا کرده است.

خانم مهاجرانی به ایرنا، خبرگزاری رسمی گفت: «امیدواریم که تصمیم‌گیری‌ها و فرایندها به گونه‌ای طی شود که امکان استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور در جهت خیر و صلاح مردم انجام شود.»

استیضاح عبدالناصر همتی و اعلام استعفای آقای ظریف، دو چهره شناخته شده دولت مسعود پزشکیان در کمتر از ۲۴ ساعت با واکنش‌ گسترده‌ای مواجه شده است.

محمدجواد ظریف با انتشار پستی درباره استعفای خود در ایکس نوشت: «دیروز به دعوت ریاست محترم قوه قضائیه به دیدار ایشان رفتم. ایشان با اشاره به شرایط کشور توصیه کردند که برای پیشگیری از فشار بیشتر بر دولت، به دانشگاه بازگردم.»

آقای ظریف در این متن از استعفای خود با عنوان «کنار گذاشتن» یاد کرد و نوشت که از آغاز به کار دولت با «سخیف‌ترین توهین‌ها، افتراها و تهدیدها» مواجه بوده است و «حتی در درون دولت نیز تلخ‌ترین دوران خدمت چهل ساله را گذراندم».

از: بی بی سی

خروج از نسخه موبایل