سایت ملیون ایران

اظهار بی‌اطلاعی وزیر راه در توجیه قرارداد با هلدینگ بابک زنجانی

ایران‌وایر
 
ارتباط مستقیم زنجانی با آوان‌ریل از توییت‌های منتسب به او در شبکه اجتماعی ایکس، کاملا آشکار و واضح است. او در نوشته‌های خود از خانم وزیر راه و شهرسازی هم تقدیر کرده است.

وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که خانم فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه دولت چهاردهم، از ارتباط بین شرکتی که با راه آهن قرارداد بسته و بابک زنجانی بی اطلاع بوده است.

حدود یک هفته از خبر امضا تفاهم نامه ۶۱هزار میلیارد تومانی هلدینگ «آوان‌ریل»، متعلق به بابک زنجانی با شرکت راه آهن جمهوری اسلامی که زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی است، گذشته که حالا سرپرست مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه‌ای مدعی شده است که این وزارتخانه، هیچ‌گونه اطلاع یا شناختی از تعلق شرکت آوان‌ریل به مجموعه‌های مرتبط با بابک زنجانی نداشته» و «تصمیم‌گیری نهایی در خصوص ادامه مسیر این تفاهم‌نامه، با رعایت مصالح عمومی و در چارچوب ضوابط قانونی خواهد بود». 

این توجیه وزارت راه و شهرسازی در حالی در قالب اطلاعیه منتشر می‌شود که امضا تفاهم‌نامه با حضور و زیر نظر فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم انجام شد.

ادعای بی‌اطلاعی خانم وزیر در حالی مطرح می‌شود که بزرگترین قرارداد راه‌آهن جمهوری اسلامی به ارزش ۶۱هزار میلیارد تومان با شرکتی منعقد شده که کمتر از شش ماه از تاریخ تاسیس آن می‌گذرد و در مالکیت مطلق مفسد اقتصادی است که در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به اعدام محکوم شده است.

دو روز بعد از امضا قرارداد، رسانه ایران‌وایر طی گزارشی با بررسی اسناد شرکت آوان‌ریل ثابت کرد که این شرکت تنها به نام بابک زنجانی گره نخورده و مرتبط به او نیست بلکه زنجانی در اسفند ۱۴۰۳ مدیرعامل رسمی و قانونی آوان ریل شده است.

اما گذشته از این اطلاعات موجود در گزارش‌ها و خبرها، ارتباط مستقیم زنجانی با آوان‌ریل از توییت‌های منتسب به او در شبکه اجتماعی ایکس، کاملا آشکار و واضح است. او در نوشته‌های خود از خانم وزیر راه و شهرسازی هم تقدیر کرده است.  

رویداد ۲۴در این خصوص نوشت: «اگر روایت این وزارتخانه درباره بی‌اطلاعی وزیر از این ماجرا صحت دارد که خانم وزیر باید به دلیل این رویه مدیریتی سهل انگارانه که حتی نمی‌داند مالکیت شرکتی که با او بزرگترین قرارداد تاریخ بخش خصوصی در حوزه ریلی را می‌بندد بزرگترین مفسد اقتصادی کشور است که محکوم به اعدام شده است باید هرچه زودتر استعفا دهد. اگر هم روایت چیز دیگری است به این معنی که خانم وزیر می‌داند و از سر ترس از مواجه با افکار عمومی به دنبال انکار و بی‌اطلاعی است که باز هم باید حداقل به حرمت نامش به دلیل این دروغ آشکار استعفا دهد».

خروج از نسخه موبایل