سایت ملیون ایران

‌محدودیت‌های پروازی در تهران و بخش‌هایی از ایران تمدید شد

وزارت راه و شهرسازی ایران روز دوشنبه لغو پروازها از دو فرودگاه مهم تهران را ۲۴ ساعت دیگر تمدید کرد و به این ترتیب پروازی از فرودگاه‌های «مهرآباد» و «امام خمینی» انجام نخواهد شد.

بر اساس اعلام این وزارتخانه فعالیت دیگر فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب ایران نیز متوقف باقی مانده است. این محدودیت از آغاز جنگ ایران و اسرائیل برقرار شده است.

در روزهای اخیر آسمان نیمه شرقی برای استفاده پروازهای داخلی، بین‌المللی و عبوری از آسمان ایران و فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین‌المللی بازگشایی شده است.

از سوی دیگر هواپیمایی قطر روز دوشنبه اعلام کرد پروازهای خود به چهار کشور عراق، لبنان، اردن و سوریه را از سرمی‌گیرد. با این حال با توجه به محدودیت‌های اعمال شده توسط ایران، پروازهای هواپیمایی قطر به این کشور همچنان انجام نخواهد شد.

رادیو فردا

Exit mobile version