سایت ملیون ایران

محمد توسلی خواستار «قیام قانونی و ملی» شد

 

دبیرکل سابق نهضت آزادی خواستار قیام قانونی و‌ ملی برای رفراندوم و تشکیل مجلس موسسان شد

تحکیم ملت – محمد توسلی، دبیرکل سابق نهضت آزادی، از طرح میرحسین موسوی برای رفراندوم و مجلس موسسان حمایت کرده و خواستار «قیام قانونی و ملی» به این منظور شد.

وی در شبکه ایکس گفته است: ضمن تأیید مطالبات برحق جبهه اصلاحات ایران […] باتوجه به تجربه تاریخی حاکمیت استبداد دینی⁩، راهبرد واقع‌بینانه برای دستیابی به این مطالبات و عبور از شرایط کنونی تمرکز بر اصلاحات جامعه‌محور، تقویت ⁧ همبستگی⁩ و وفاق ملی حول مطالبات مشترک ملی برای گذار به ⁧ آزادی⁩ و ⁧ دموکراسی⁩ است.

توسلی افزوده: «در این فرایند، توانمندسازی جامعه و ایستادگی و⁧ قیام قانونی⁩ و ملی برای اصلاح ساختار قانون اساسی و جدایی نهاد دین از حکومت بصورت مسالمت‌آمیز و نهایتاً برگزاری ⁧ رفراندوم⁩ برای تغییر قانون اساسی و سپس تشکیل ⁧ مجلس موسسان⁩ منتخب ملت ایران فراهم خواهد شد.»

خروج از نسخه موبایل