سایت ملیون ایران

تایید حکم اعدام پیمان فرح‌آور، شاعر اهل گیلان، توسط دیوان عالی کشور

 

ایران وایر

حکم اعدام پیمان (امین) فرح‌آور، شاعر اهل گیلان و زندانی سیاسی محبوس در زندان لاکان رشت، توسط شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور تایید شد.

رامین صفرنیا، وکیل مدافع این زندانی سیاسی، روز چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که حکم اعدام فرح‌آور که پیش‌تر در شعبه اول دادگاه انقلاب رشت صادر شده بود، پس از فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور بررسی شد و این بار نیز تایید شد. 

او افزود که اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور ارائه خواهد شد و امیدوار است حکم اعدام موکلش از طریق مسیر قانونی نقض شود.

فرح‌آور پیش‌تر در شهریورماه ۱۴۰۳ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات منتقل شده بود و پس از پایان مراحل بازجویی، به زندان لاکان رشت منتقل شد.

وی در اردیبهشت‌ماه سال جاری به اتهام‌های «بغی» و «محاربه» محاکمه و به اعدام محکوم شد. یک منبع نزدیک به خانواده او در گفت‌وگو با ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا) تاکید کرده که این اتهام‌ها بر پایه اشعار اعتراضی و فعالیت‌های او در حوزه عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی مطرح شده‌اند.

 

خروج از نسخه موبایل