سایت ملیون ایران

پیگرد قضایی شرکت‌کنندگان «عشق ابدی» و «زن روز»

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، روز شنبه ۲۴ آبان گزارش داد که مراجع قضایی صفحات تعدادی از شرکت‌کنندگان دو برنامه اینترنتی «عشق ابدی» و «زن روز» را توقیف کرده و صاحبان این صفحات را مورد پیگرد قرار داده‌اند. 

این رسانه امنیتی مدعی شده است که این دو برنامه به دلیل ترویج سبک زندگی «ضدحیا و ضدخانواده» و ارائه محتوای «مغایر با هنجارهای فرهنگی و اجتماعی کشور» مشمول برخورد قانونی شده‌اند.

فارس به نقل از مقام‌های قضایی نوشته است که برنامه عشق ابدی «دارای مضامینی مرتبط با روابط نامتعارف با جنس مخالف و هنجارشکنی در حوزه سبک زندگی» بوده و مسابقه زن روز نیز «نمایش جذابیت‌های جسمی و جنسی و مصداق ترویج محتوای مغایر با ارزش‌های اخلاقی» ارزیابی شده است.

برنامه‌های عشق ابدی و زن روز از نوع ریالیتی شو هستند که توسط یک شرکت در ترکیه تولید و در یوتیوب منتشر می‌شوند. موضوع برنامه عشق ابدی «عشق یابی» است و محور مسابقه زن روز «مد و پوشش». پخش هر دو برنامه از سال جاری خورشیدی آغاز شده است.

نهادهای قضایی و امنیتی ایران پیشتر نیز با برنامه‌های مشابه در یوتیوب، از جمله «بلایند دیت»، برخورد کرده بودند.

 

خروج از نسخه موبایل