سایت ملیون ایران

وضعیت بند زنان زندان اوین: اکثر بازداشتی‌ها زیر ۳۰ سال هستند

ایران وایر

جمعیت زنان معترض بازداشتی در زندان اوین از روزهای اول اعتراضات سراسری دی ماه ۱۴۰۴، بخصوص بعد از ۱۹ و ۱۸ دی‌ماه به حدود ۱۲۰ نفر رسیده است.

مریم سادات یحیویی، زندانی سیاسی سابق، در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: « اکثر بازداشتی‌ها زیر ۳۰ سال هستند.»

او ادامه داد: «اکثر زنانی که به بند نسوان زندان اوین منتقل شدند، بین یک شب تا یک هفته در بازداشتگاه‌ها حبس بودند. تعدادی از این زنان با وثیقه آزاد شدند و حدود ۸۰ نفر باقی ماندند.»

به نوشته این فعال سیاسی امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۲۰ بازداشتی از زندان قرچک به بند زنان اوین منتقل شدند و گفته شده ۴۰ نفر دیگر را هم قرچک به اوین خواهند آورد. بند فعلی زنان، همان بند ۳۵۰ قدیم است و بازداشتی‌های جدید در طبقه بالا نگهداری می‌شوند و تعدادی هم کف خواب هستند.

 

خروج از نسخه موبایل