سایت ملیون ایران

پس از گذشت یک ماه از زلزله آذربایجان شرقی، زلزله زدگان در سرما و بدون مکان مناسب برای زندگی

عکس برگرفته از فیس بوک ایرانیان

http://www.facebook.com/Iranian.Official.Page

سرما هم رسید اما مردم زلزله زده آذربایجان شرقی هنوز جایی ندارند

خبرآنلاین گزارش داد: بیش از یک ماه از زلزله شهرهای آذربایجان شرقی می گذرد اما هنوز تعداد زیادی از زلزله زدگان اسکان نیافتند و اغلب مکان مناسبی برای زندگی ندارند.
زهرا تالانی: این موضوعی بود که در همان روزهای اول هم با توجه به سردسیر بودن منطقه اعلام شد اما گویا مسئولان موضوع را جدی نگرفتند چون رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرده است که مناطق زلزله زده نیاز فوری به کانکس دارند.

محمود مظفر در گفت وگو با مهر می گوید: من نمی دانم چرا بنیاد مسکن که وظیفه تامین کانکس را دارد، آن را تامین نمی کند. جهاد کشاورزی هم دغدغه دام ها را ندارد به نحوی که برخی از روستائیان دام های خود را زیر قیمت حراج کرده اند.

وی با اشاره به طولانی شدن اسکان اضطراری زلزله‌زدگان در آذربایجان شرقی می گوید: سرما و باران دو مشکل اصلی هزاران زلزله زده است و سرمای هوا به حدی است که روستائیان زلزله زده پتوی خود را روی گوسفندان می کشند، زیرا همچنان دام ها بدون طویله رها شده اند.

این در حالی است که رحیمی معاون اول رئیس جمهور در ۲۷ مرداد در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود که معضل مسکن مردم زلزله‌زده را تا قبل از فصل سرما برطرف می‌کنیم.

هنوز کاری انجام نشده

در این باره الله وردی دهقان نماینده ورزقان به خبرآنلاین گفت: به فصل سرما نزدیک‌تر می‌شویم اما متاسفانه بنیاد مسکن تاکنون اقدامات مناسبی در راستای توسعه عمرانی این مناطق اتخاذ نکرده است. واگذاری مسئولیت بازسازی مناطق زلزله زده شهر، روستا و مکانی برای نگه داری احشام به بنیاد مسکن وظیفه ی این بنیاد را سنگین کرده و سرعت کار را نیز کاهش داده است.

وی با اشاره به تخریب ۱۰۲ روستای این منطقه بر اثر زلزله گفت: وضعیت این مناطق به گونه ای بحرانی شده است که مکانی برای اسکان مردم و احشام وجود ندارد و افراد با کمبود هر گونه وسایل گرمایشی در سرما به سر می‌برند.
دهقان افزود: در مناطق شهری آسیب دیده بر اثر زلزله در استان آذربایجان شرقی هیچ گونه ساخت و سازی برای اسکان افراد و یا اعطای وام در جهت رفاه حال زلزله زدگان صورت نگرفته درحالی که وضع مردم روزبه روز بحرانی تر می‌شود

خروج از نسخه موبایل