نگرانی از وضعیت محمد نظری

روز گذشته محمد نظری زندانی سیاسی زندان رجایی شهرکرج که بیش از ۱۹ سال را در زندان بسر برده است در سی و هشتمین روز اعتصاب غذا به بهداری زندان منتقل شد و دیگر از سرنوشت وی خبری در دست نیست.

چهارتن از زندانیان سیاسی زندان رجایی شهرکرج بنامهای حشمت الله طبرزدی، افشین حیرتیان، رضا شریفی بوکانی و خالد حردانی نسبت به وضعیت محمد نظری نامه‌ای نگاشته‌اند که در زیر متن کامل آن را می‌خوانید.

شاید تا دو ماه پیش هیچکس حتی با نام محمد نظری آشنا نبود، در حالیکه او نوزده سال از عمر خود را در زندان گذرانده است. این هموطن توسط فردی بنام قاضی جلیل‌زاده در ارومیه محکوم به اعدام گردید، اما حکم او با یک درجه تخفیف به ابد تبدیل گردید.

قاضی جلیل‌زاده که به گفته محمد نظری بصورت فله‌ای حکم اعدام می‌داد او را به اتهام ترور چهار نفر که وجود خارجی نداشتند به اعدام محکوم کرد، در حالیکه اتهام اصلی محمد نظری این بود که با وجود اینکه این جوان آذری، شیعه و برادر شهید بود به عضویت حزب کردستان ایران در آمده بودو این از دیدگاه حکومت به مفهوم خیانت بوده و سزای آن اعدام است.

اینک این جوان آذری برای تجدید دادرسی و دریافت یک حکم عادلانه دست به اعتصاب غذا زده و بیش از سی و هفت روز از اعتصاب او گذشته، بصورتی که بسیار ضعیف شده و رنگ او به زردی گراییده و احتمال مرگ او قوی است.

با کمال تأسف هیچ نهادی به خواستهٔ او توجهی نمی‌کند و مدیریت زندان نیز که می‌بایست در قبال مرگ احتمالی اینگونه افراد احساس مسئولیت کند نسبت به این مسئله بی‌تفاوت است.

مدیریت زندان آقای مردانی یک مدیر کاملا انتظامی و امنیتی است و زندان را پایگاه مبارزه با قاچاق مواد مخدرمافیایی کرده است، به همین دلیل از احساس انسانی تهی است.

مسئولین قضایی و امنیتی نیز اقدامی برای پاسخگویی به درخواست محمد نظری نکرده‌اند.

از دیگر سو محمد نظری که فردی صادق، جدی و از جان گذشته است، بر این باور است که نزدیک به بیست سال از عمر خود را در زندان گذرانده و اگر قرار است در زندان بماند تا بپوسد بهتر است که با اعتصاب غذا بمیرد تا حداقل به درگاه ظلم ظالم سلام نداده باشد.

ما گروهی از زندانیان ایران از همه افراد و نهادهای پاسخگو و انسان دوست در ایران و سراسر جهان برای نجات جان این زندانی از خطر مرگ قطعی استمداد می‌جوییم.

امضاء کنندگان:

حشمت اله طبرزدی- افشین حیرتیان – رضا شریفی بوکانی – خالد حردانی
پنج‌شنبه ۱۳ مهرماه ۱۳۹۱

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل