سایت ملیون ایران

نامه اعتراضی اتحادیه جهانی کارگران صنعتی (اینداستریال) به دولت ایران جهت پایان دادن به احکام شلاق علیه کارگران و به رسمیت شناختن حقوق بنیادی انسانی و کارگری در ایران

azimzadeh

نامه اعتراضی اتحادیه جهانی کارگران صنعتی (اینداستریال) به دولت ایران جهت پایان دادن به احکام شلاق علیه کارگران و به رسمیت شناختن حقوق بنیادی انسانی و کارگری در ایران

۲۳ ژوئن ۲۰۱۶- ژنو

رئیس جمهوری عزیز حسن روحانی،

من این نامه را به نمایندگی از اتحادیه جهانی کارگران صنعتی (اینداستریال)، که ۵۰ میلیون کارگر در صنایع انرژی، معادن و تولیدی را در ۱۴۰ کشور جهان نمایندگی می کند، می نویسم که از شما درخواست کنم برای پایان دادن به سرکوب اتحادیه های کارگری و نقض حقوق کارگران و اتحادیه های کارگری که در مقاوله نامه ها و توصیه های سازمان جهانی کار گنجانده شده اند مداخله نمایید.

ما عمیقا در مورد گزارشات رسیده پیرامون نقض گسترده حقوق کارگران و اتحادیه های کارگری، که منجر به بازداشت های بی رویه، شکنجه و آزار و اذیت رهبران تشکلات کارگری دمکراتیک و آزاد در ایران شده است نگران هستیم. فعالین کارگری به طور مرتب بازداشت می شوند و اتهامات ساختگی همچون “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” علیه آنها به کار برده می شود که منجر به حبس های طولانی مدت شده است. برخی از این رهبران کارگری مجبور شده اند در اعتراض به این برخوردهای شدید دست به اقدامات جدی ای همچون اعتصاب غذا بزنند. تنها جرم آنها این است که از حیثیت انسانی خود و همکارانشان دفاع کرده اند، و خواهان احترام به حقوق انسانی و آزادیهای بنیانی خود شده اند.

اتحادیه جهانی کارگران صنعتی به شدیدترین لحن تازیانه زدن وحشیانه ۱۷ کارگر معدن طلای آق دره در ماه مه ۲۰۱۶ را محکوم می کند. این کارگران معدن حق مشروع خود در اعتراض به بیکارسازیها و برای امنیت شغلی را به اجرا در آورده بودند.

علاوه بر این، نه نفر از کارگران شرکت معدن بافق در استان یزد نیز به حبس و دهها ضربه شلاق در روزهای اخیر محکوم شده اند. چنین احکام ضد انسانی علیه کارگران معترض نقض فاحش مقاوله نامه های به رسمیت شناخته شده بین المللی در مورد حقوق انسانی و کارگری می باشد.

بنابراین، ضروری است که دولت ایران بلافاصله برای پایان دادن به نقض فاحش حقوق انسانی و اتحادیه های کارگری از جمله شلاق کارگران معدن طلای آق دره و شرکت معان بافق معدن، مداخله فوری نماید.

ما از این فرصت استفاده کرده و بار دیگر از دولت ایران درخواست می کنیم که مقاوله نامه ۸۷ سازمان جهانی کار در مورد آزادی تشکل و حمایت از حق تشکل، و مقاوله نامه ۹۸ در مورد حق تشکل و مذاکرات جمعی را به تصویب برساند.

من منتظر پاسخ سریع شما هستم،

یرکی راینا، دبیر کل اتحادیه جهانی کارگران صنعتی (اینداستریال)

ترجمه و باز تکثیر از اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران

اصل نامه در سایت اینداستریال و نیز سایت و تویتر انگلیسی اتحاد بین المللی موجود است.

نامه اعتراضی کنفدراسیون اتحادیه های کارگری سوئیس در حمایت از جعفر عظیم زاده و محکومیت احکام شلاق

رهبر جمهوری اسلامی

آیت الله سیدعلی خامنه ای
info_leader@leader.ir
رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران
حسن روحانی
media@rouhani.ir
شورای عالی حقوق بشر قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران
info@humanrights-iran.ir
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد
iran@un.int
۲۴ ژوئن ۲۰۱۶، برن

ما این نامه را نوشته که نگرانی جدی خود را در مورد سلامتی و تندرستی آقای جعفر عظیم زاده، رئیس هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، که از ۲۹ آوریل ۲۰۱۶ در اعتصاب غذا به سر می برد، اعلام کنیم. جعفر عظیم زاده از نوامبر ۲۰۱۵ برای گذراندن حکم شش سال حبس تعزیری تنها به دلیل فعالیتهای کارگریش در زندان اوین محبوس است. او متهم به ” اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” شده بود؛ این یکی از اتهامات اصلی ای است که دولت ایران بطور روتین علیه فعالین کارگری بکار می برد. از زمانی که او اعتصاب غذای خود را آغاز کرد، جعفر عظیم زاده حداقل سه بار به بخش اورژانس بیمارستان منتقل شد اما هر بار بدون معالجه به زندان بازگردانده شد. جعفر در اعتراض به اتهامات ساختگی “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی” و دیگر اتهامات امنیتی علیه خود و دیگر فعالین کارگری و همچنین در محکومیت سیاستهای ضد کارگری روزافزون دولت ایران در یک اعتصاب غذای نامحدود به سر می برد.

ما همچنین شدیدا از اجرای حکم بی رحمانه شلاق علیه ۱۷ کارگر معدن طلای آق دره در ماه مه ۲۰۱۶ در ایران خشمگین هستیم. این کارگران به جز اعتراض علیه بیکارسازیها و برای امنیت شغلی کاری نکرده بودند. علاوه بر این، ما مطلع شده ایم که ۹ نفر از کارگران شرکت معدن بافق واقع در استان یزد نیز به دهها ضربه شلاق و زندان محکوم شده اند. احکام آنها در حال حاضر به صورت تعلیقی می باشد اما در صورت نقض دستورات دادگاه توسط آنها به مورد اجرا گذاشته خواهند شد. کارگران معدن بافق (شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق) به دلیل اعتصابات و اعتراضاتی که از سال ۲۰۱۴ آغاز شد دادگاهی شده بودند. چنین احکام ضدانسانی ای علیه کارگران معترض نقض فاحش کلیه مقاوله نامه ها و دستاوردهای شناخته شده بین المللی دررابطه با حقوق کارگری و حقوق انسانی بطور علی العموم می باشد.

ما بطور جدی نگران سلامتی و تندرستی جعفر عظیم زاده و دیگر کارگران زندانی در ایران هستیم و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آنها می باشیم. حکومت ایران مسئول جان جعفر عظیم زاده و دیگر زندانیان سیاسی می باشد. ما همچنین یک بار دیگر قویا احکام بی رحمانه شلاق علیه کارگران معادن در ایران را محکوم می کنیم.

شلاق یک عمل بشدت بی رحمانه و نوعی از شکنجه است و باید بلافاصله متوقف و ممنوع شود.

با احترام،
کنفدراسیون اتحادیه های کارگری سوئیس
لوکا سیریگلیانو، دبیر مرکزی، امور بین المللی
رونوشت:
info@workrs-iran.org
Swiss Federal Department of foreign affairs
tur@ituc-csi.org’
Swiss Embassy of Iran
ترجمه و تکثیر از اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران
اصل نامه در سایت و توییتر انگلیسی اتحاد بین المللی موجود است.

***
اخراج ۳۰کارگرمعترض آزاد راه تهران شمال با ۴تا۵ماه حقوق معوقه

طی یک ماه گذشته تاکنون نزدیک ۳۰ کارگر قرار دادی وپیمانی آزاد راه تهران -شمال با ۴تا۵ماه مزد معوقه اخراج شدهاند.

منابع کارگری در پروژه آزاد راه تهران –شمال با اعلام این خبر گفتند: از حدود یک ماه پیش تا به امروزنزدیک به ۳۰کارگر پیمانی پروژه آزاد راه تهران شمال که تحت مسئولیت شرکت ارسا ساختمان فعالیت دارند اخراج شدهاند که دست کم ۱۳ نفر از این کارگران درفاصله روزهای سوم تا پنجم تیرماه اخراج شده اند.

بنا به گفته این کارگران شرکت ارسا ساختمان مجری بخشی ازپروژه آزاد راه تهران شمال است و از قرار معلوم بخشی از این اخراجها زمانی اتفاق میافتاده است که کارگران خواستار وصول طلب خود شده بودند .

بصورت مشخص یکی از این کارگران گفته است: که در ادامه بیتوجهای کارفرما در وصول مطالبات خود طی روز های گذشته تعدادی از نیروهای پیمانی شاغل در تونلهای ۸، ۹، ۱۰ و۱۲ وپل های ۸ و ۹ پروژه آزاد راه تهران شمال دست از کار کشیده بودند.

آنان میگویند با وجود آنکه پولی از کارفرما دریافت نکردیم صبح روز بعد به صورت غیر منتظره با حکم اخراج از کار خود روبرو شدیم.

به گزارش۸تیرایلنا،به نقل از این کارگران اخراجی گفته میشود که درحال حاضر بیش از ۴۰۰کارگر بصورت قرار دادی وپیمانکاری تحت مسئولیت شرکت ارسا ساختمان در آزاد را تهران – شمال مشغول کارند که دست کم ۴ماه دستمزد معوقه طلب دارند.

بصورت مشخص یکی از این کارگران گفته است: که در ادامه بیتوجهای کارفرما در وصول مطالبات خود طی روز های گذشته تعدادی از نیروهای پیمانی شاغل در تونلهای ۸، ۹، ۱۰ و۱۲ وپل های ۸ و ۹ پروژه آزاد راه تهران شمال دست از کار کشیده بودند.

به گفته او، کارگران این پروژه عمرانی که هر کدام از استانهای مختلف کشور برای انجام کار با مسئولیت ارسا ساختمان به آزاد راه تهران شمال آمدهاند بعد از اخراج، کارفرما با آنان تسویه حساب نمی کند .

این کارگردر این زمینه اضافه کرد، بنابر این کارگرانی که محل اقامتشان در کمپهای نزدیک محل احداث پروژه است؛ پولی برای رفتن به محل سکونت خود در شهرستان ندارند در عین حال کارفرما مانع ورود آنان به خوابگاه میشود.

به گفته این کارگر اخراج شده، تعدادی از کارگران مذکور بیش از ۸سال سابقه کاری داشتهاند و برای پیگیری مطالبات خود هنوز شکایتی را در اداره کار مطرح نکرده اند.

به گفته این کارگر پیمانی، کارفرما در زمان اشتغال مطالبات مزدی او وسایر همکارانش را با تاخیردو تا سه ماه پرداخت میکرده است.

***
تجمعات اعتراضی کارگران آزادراه تهران به شمال نسبت به عدم پرداخت ۴ماه حقوق وماه ها مطالباتشان

اخراج۱۲کارگرمعترض توسط کارفرمای شرکت پیمانکاری ارسا ساختمان به بهانه اغتشاش

حدود ۳۰۰ کارگر شرکت پیمانکاری «ارسا ساختمان» در ۴ ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده اند.
بی توجهی مدیران شرکت ارسا ساختمان به مطالبات کارگران باعث شده تا حدود ۷۰ نفر از کارگران این پروژه، تقریبا دو هفته پیش برای چندمین بار تجمع اعتراضی را در حاشیه جاده (یک کیلومتر باقی مانده به سنگان) مقابل دفتر شرکت انجام دهند که در نتیجه این تجمع؛ کارفرما ۱۲ تن از کارگران را به بهانه ایجاد اغتشاش اخراج کرد.

به گزارش۳تیرایلنا،کارگران آزادراه تهران به شمال گفتند؛ شرکت «ارسا ساختمان» که پیمانکار و سازنده آزادراه تهران به شمال است از ۴ ماه پیش معوقات مزدی بیش از ۳۰۰کارگر خود را پرداخت نکرده است.

به گفته این کارگران علارغم به تاخیر افتادن ۴ ماه دستمزد؛ پرداخت ۱۰ ماه حق اضافه کاری کارگران به همراه سنوات سال ۹۴ کارگران به تاخیر افتاده است. در زمینه بیمه تامین اجتماعی هم کارگران دچار مشکل هستند.

بر اساس گزارش کارگران این پروژه عمرانی، بیتوجهی مدیران شرکت ارسا ساختمان به مطالبات کارگران باعث شده تا حدود ۷۰ نفر از کارگران این پروژه، تقریبا دو هفته پیش برای چندمین بار تجمع اعتراضی را در حاشیه جاده (یک کیلومتر باقی مانده به سنگان) مقابل دفتر شرکت انجام دهند که در نتیجه این تجمع؛ کارفرما ۱۲ تن از کارگران را به بهانه ایجاد اغتشاش اخراج کرد.

به گفته آنان، وزیر راه ساختمان و شهرسازی طی روزهای گذشته حین بازدید از روند اجرای پروژه آزادراه تهران شمال در جریان مشکلات کارگران ومعوقات مزدی آنان قرار گرفته است.

به گفته کارگران، دلیل مشکل به وجود آمده این است که مسئولان شرکت پیمانکاری ارسا ساختمان به بهانه پرداخت نشدن صورت وضعیتهای مالی؛ امکان به موقع پرداخت حقوق کارگران را ندارند. این درحالیست که مسئولان اداره راهسازی مدعی پرداخت مطالبات همه پیمانکاران سازنده این محور هستند.

کارگران شاغل در محور آزادراه تهران شمال در بخش پایانی سخنان خود گفتند شرکت ارسا ساختمان بجز ۳۰۰ کاری که به صورت مستقیم در اختیار دارد با چندین شرکت پیمانکاری جز با حدود ۱۰۰ کارگر طرف قرارداد است که چندین ماه مطالبات خود را دریافت نکردهاند.

***
تجمع کارگران کارخانه کاشی زرین خراسان مقابل فرمانداری تربت حیدریه درپنجمین روزاعتصاب دراعتراض به عدم پرداخت۷ماه حقوق وحق بیمه

امروز هشتم تیرماه،بیبش از ۲۰۰ نفر از کارگران کارخانه کاشی زرین خراسان درپنجمین روزاعتصابشان در اعتراض به عدم پرداخت ۷ ماه حقوق و حق بیمه مقابل فرمانداری تربت حیدریه تجمع کردند.

یکی ازکارگران معترض گفت: ما به مدیران پیشنهاد کردیم که حداقل دو ماه حقوق و مطالباتمان را پرداخت کنند تا به فعالیت خود ادامه بدهیم اما آنها قبول نکردند و لذا از روز جمعه ۴ تیرماه کارخانه تعطیل شده و تا پرداخت معوقات، کارگران حاضر به ادامه فعالیت نیستند.

به گزارش ۸تیرتابان تربت، مدتی است که مشکلات مالی کارخانه کاشی زرین خراسان بیداد می کند و این کارخانه رو به تعطیلی می رفت که آبانماه پارسال با خرید ۵۲ درصد سهام آن توسط یکی از متمولین تربت حیدریه انتظار بر این بود که مشکلاتش برطرف شود اما کارگران این کارخانه معتقدند که بر مشکلات آن افزوده شده است.

در حاشیه این تجمع اعتراض آمیز یکی از کارگران گفت: علیرغم همه وعده و وعیدهای مدیران کارخانه، متاسفانه علاوه بر اینکه ۷ ماه حقوق دریافت نکردیم بیمه همه پرسنل کارخانه نیز قطع شده است.

وی افزود: خرید ۵۲ درصد سهام توسط یکی از متمولین شهرستان کار را سخت تر کرده و بر مشکلات کارخانه افزوده است.

این کارگر تصریح کرد: ما به مدیران پیشنهاد کردیم که حداقل دو ماه حقوق و مطالباتمان را پرداخت کنند تا به فعالیت خود ادامه بدهیم اما آنها قبول نکردند و لذا از روز جمعه ۴ تیرماه کارخانه تعطیل شده و تا پرداخت معوقات، کارگران حاضر به ادامه فعالیت نیستند.

وی با بیان اینکه هیچ چیزی بدتر از بلاتکلیفی نیست تصریح کرد: متاسفانه هیچ یک از مسئولین شهر و کارخانه پاسخ دقیقی به کارگران نمی دهند و بالاخره تصمیم گرفتیم با تجمع مقابل فرمانداری صدایمان را به گوش دولتمردان برسانیم.

یکی دیگر از کارگران در این خصوص اظهار داشت: این چه گشایش پسابرجامی است که هر روز وضعیت معیشتی مردم بدتر می شود، بهتر است دولتمردان بازدیدی از کارخانه ها و کارگاههای تعطیلی یا رو به تعطیلی داشته باشند.

کارخانه کاشی زرین خراسان واقع در ۱۲ کیلومتری جاده تربت حیدریه به مشهد حدود ۳۵۰ پرسنل دارد.

به گزارش امروزایرنا درهمین رابطه،یکی از این کارگران گفت: حدود هفت ماه است که کارخانه دستمزدی به ما پرداخت نکرده و این موجب بروز مشکلاتی در زندگی روزمره ما شده است.

به گفته وی این کارخانه بخش خصوصی ۲۵۷ نفر کارگر دارد، که اخیرا ۵۱ درصد سهام آن به شخص دیگری واگذار شده و همین نقل و انتقالات و نیز تغییر مدیریت آن، مشکلاتی را به وجود آورده است.

تجمع کنندگان پس از مدتی برای مذاکره با مسئولان فرمانداری، مسئولان ادارات کارگری شهرستان و نیز مدیران کارخانه به داخل فرمانداری رفتند.
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار تربت حیدریه گفت: در نشست مدیران کارخانه کاشی با نمایندگان کارگران معترض مقرر شد بخشی از طلب کارگران تا ۱۵ تیرماه به حساب آنان واریز و مابقی نیز در نوبت های بعدی تسویه شود.

مهدی ناصری افزود: در این جلسه تاکید شد که چنانچه مدیران کارخانه کاشی به تعهدات خود عمل نکنند، فرمانداری راسا وارد عمل شود.

کارخانه کاشی زرین تربت حیدریه بر اساس ظرفیت اسمی، توان تولید روزانه ۱۴هزار متر مربع کاشی را دارد که به علت تحریم ها و کمبود نقدینگی اکنون این رقم به روزانه ۵ هزار مترمربع رسیده که عمدتا به کشور عراق صادر می شود.

این کارخانه بدهی های زیادی نیز به شرکت های خدماتی آب، برق و گاز دارد.

***
تجمع کارگران کارخانه فولاد و چدن دورود دراعتراض به عدم پرداخت ماه ها حقوق،حق بیمه وعیدی سال جدید مقابل دفتر مرکزی شرکت

امروز۸تیرماه،حدود ۹۰ نفر از کارگران کارخانه فولاد و چدن دورود در اعتراض به عدم پرداخت۸ماه حقوق،حق بیمه و عیدی سال ۹۵ مقابل ساختمان شرکت سهامی عام فارس و خوزستان (دفتر مرکزی شرکت پارس خوزستان) واقع در خیابان چهارم خیابان پاکستان تهران،تجمع کردند.

به گزارش۸تیرایلنا،این کارگران که به نمایندگی از بیش از ۱۰۰ کارگر این شرکت هستند گفتند که از آبان سال گذشته تاکنون مزد و مزایای مزدی خود را دریافت نکرده اند و حق بیمه همگی آنها از آذر سال گذشته به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز نشده است. از این رو امروز مقابل شرکت فارس خوزستان، مالک اصلی کارخانه تجمع کردیم.

این کارگران اکثرا داری قراردادهای سه ماهه هستند و به صورت شرکتی کار میکنند. آنها میگویند که شرکت از ابتدی خرداد با آنها قرارد بسته اما تاریخ اتمام قرارداد را در متن قراردادها ذکر نکرده است.

کارگران تاکید دارند که مدیرعامل شرکت فولاد و چدن دورود سال گذشته بارها به آنها وعده داده بود که مطالبات آنها را پرداخت میکند اما پس از گذشت ۸ ماه هنوز به وعده خود عمل نکرده است.

کارگران فولاد و چدن دورود در سالهای گذشته تجمعات اعتراضی گوناگونی را در اعتراض به عدم دریافت مطالبات مزدی خود برگزار کرده بودند. از جمله در سال ۹۳ به دنبال عدم دریافت دستمزد ۴ ماه ( مهر، آبان، آذر و دیماه) مقابل واحد اداری کارخانه تجمع کردند.

در آن زمان علت عدم دریافت دستمزد کارگران؛ رکود بازار فروش قطعات فولاد و چدن و بدهیهای کلان این شرکت به شرکتهای دیگر اعلام شده بود.
به گزارش امروزایرنا درهمین رابطه،یکی ازکارگران حاضردر این تجمع گفت: در این کارخانه حدود ۱۰۵ نفر کارمند و کارگر مشغول به کار هستند که حدود ۳۰ نفر در امور اداره و پشتیبانی شاغل بوده و بیش از ۷۰ نفر نیز در واحد عملیاتی و تولیدی کارخانه مشغول به کار هستند.

وی در خصوص شرح فعالیت کارخانه افزود: این کارخانه در رسته ریخته گری و ماشین سازی به تولید و تامین انواع قطعات مورد مصرف در صنایع سیمان، معدنی و پتروشیمی است.

این کارگر افزود: بیش از هفت ماه حقوق کارگران این کارخانه به صورت مساعده پرداخت می شود.

یکی دیگر ازکارگران گفت: بیش از ۷۰ نفر از کارکنان این کارخانه که بیشتر کارگر هستند امروز در مقابل دفتر مرکزی این کارخانه حضوریافتند تا مسئولان هلدینگ پارس خوزستان با اطلاع از مشکلات ما نسبت به پرداخت حقوق معوقه کارگران اقدام کنند.

وی افزود: در این مدت، پرداختی حقوق کارکنان به صورت مساعده بوده به طوریکه هر یک از کارگران این کارخانه به طور متوسط ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال از کارخانه طلب دارند.

این کارگرگفت: در حال حاضر چند نفر نماینده از بین کارگران برای مذاکره به دفتر مدیریت خواهیم رفت.

وی افزود: مدیریت سابق این کارخانه به هنگام ورود با پنج میلیارد ریال بدهی مواجه بود که باوجود اینکه توانست بالاترین حجم تولید را در این کارخانه ایجاد کند ولی پس از سه سال حدود ۳۳۰ میلیارد ریال بدهی بوجود آورد و بدون پاسخگویی رفت.

وی گفت: مدیریت جدید با وجود تلاش های زیاد نتوانسته بدهی این شرکت را کاهش دهد در نتیجه وضعیت نامطلوب مالی پیدا کرده است.

وی افزود: هم اکنون با حضور در مقابل شرکت سهامی پارس خوزستان خواهان این هستیم که این شرکت هلدینگ به این کارخانه زیرمجموعه خود کمک کرده تا علاوه بر رفع مشکل نقدینگی بدهی های خود به کارگران را پرداخت کنند.

شرکت فولاد و چدن و ماشین سازی در رسته ریخته گری و ماشین سازی به تولید و تامین انواع قطعات ریخته گری و فولادهای آلیاژی مورد نیاز شرکت های مجموعه فارس و خوزستان و سایر کارخانه های صنعتی و همچنین تامین کننده قطعات برای شرکت های سیمان، پتروشیمی، نفت و گاز، راه آهن و صنایع معدنی کشور است.

***
تجمعات سریالی کارگران کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد مقابل استانداری لرستان

کارگران کارخانه پارسیلون خرم آباد قریب به ۳۰ ماه است که حقوقی دریافت نکرده اند وطی این چند روز برای چندمین بار بازهم مقابل استانداری تجمع کردند اما گوش شنوایی برای شنیدن درد و رنج این کارگران رنجیدیده وجود ندارد.

به گزارش ۸ تیر قدس آنلاین ، تنها جوابی که این کارگران می شنوند کلمه سنگین “واگذاری” است که چون پتکی بر سرشان زده می شود،واگذاری پروژه هایی که این روزها گریبانگیر دیگر پروژه های استان شده است که سرانجامی جز نابودی پروژه نداشته است.

فروردین ماه امسال بود که معاون استاندار وعده داده بود اردیبهشت ماه حقوق معوقه واریز می شود اما اردیبهشت آمد و خرداد هم تمام شد خبری نشد و کارگران ماندند با سفره خالی و بهانه های کودکانشان در ماه رمضان…

مسئوولانی که حتی حاضر نمی شوند از پشت میز کاریشان به خود این زحمت را بدهند که جوابگوی حرف های درد آورکارگران باشند چه برسد به اینکه از زیر باد خنک بیرون بیایند و به درد و دل های این کارگران گوش دهند و مشکلاتشان درک کنند.

مسوولین خود شاهد وضعیت اسف بار این کار گران نیستند، البته که نیستند… اگر شاهد چنین وضعیتی بودند قطعا چنین وعده هایی نمی دادند ( سیر از گرسنه خبر ندارد و سواره از پیاده ) اگر هم شاهد حال و روز کار گران هستند خود را به خواب زده اند و کسانی که در چنین خوابی فرو روند با هیچ صدایی بیدار نمی شوند.

زمان آن فرا نرسیده که وعده های سر خرمن به پایان برسد؟

کارخانه ای که روزگاری گل سر سبد صنعت تولید نخ نایلون در خاور میانه بود اکنون از عهده حقوق اندک کارگران باقی مانده از خیل کارگران سال های نخست شروع به کار خود بر نمی آید و شرمنده سفره های خالی و چشم های منتظر خانواده های آنان است.

خروج از نسخه موبایل