سایت ملیون ایران

توافق ارشاد با نیروی انتظامی: کسی مانع کنسرت‌ها نشود

maleki
روزنامه شرق می‌نویسد، در روزهای اخیر در حالی که قرار بود پری ملکی از خوانندگان شناخته شده زن به همراه گروه “خنیا” در جشنواره موسیقی فجر برنامه اجرا کند، “برای پیش نیامدن حواشی” از رفتن روی صحنه امتناع کرد. منصور ملکی، همسر پری ملکی گفته مسئولان جشنواره تهدید شده بودند که همخوان زن در جشنواره حضور نداشته باشد.

براساس توافقی که میان پلیس و وزارت ارشاد انجام گرفته از این پس اداره اماکن نیروی انتظامی هیچ نقش و مسئولیتی در قبال مجوز کنسرت‌ها نخواهد داشت. این توافق برای آن است که برای کنسرت‌های دارای مجوز ارشاد مزاحمت ایجاد نشود.

براساس گزارشی که خبرگزاری ایلنا منتشر کرده و رسانه‌های جمعی ایران نقل کرده‌اند، دفتر موسیقی وزارت ارشاد با اداره اماکن نیروی انتظامی به توافق مهمی رسیده است.

به گفته فرزاد طالبی، مدیر دفتر موسیقی “با اصلاح ماده ۲۰ اداره اماکن نیروی انتظامی درباره برگزاری کنسرت‌ها” از این پس استعلام برای برگزاری هر کنسرت موسیقی توسط وزارت ارشاد انجام می‌شود و دیگر هنرمندان نیازی به حضور در نیروی انتظامی ‌ندارند.
در ماه‌های اخیر برخی از کنسرت‌های موسیقی، با این که از وزارت ارشاد مجوز داشتند، از سوی اداره اماکن لغو شدند و هنرمندان به اداره اماکن احضار شدند.

حل بخشی از مشکل

توافقی که میان وزارت ارشاد و اداره اماکن صورت گرفته، تنها بخشی از مشکل را حل می‌کند، زیرا بسیاری از کنسرت‌ها توسط دادستانی لغو می‌شوند.
از نظر بسیاری از هنرمندان که در تماس با مخاطبان و علاقمندان به موسیقی با مشکل جدی روبرو هستند، امر مهمتر این است که قوه قضائیه و سایر نهادهای “انقلابی” قانون را رعایت کنند و به مجوز وزارت ارشاد احترام بگذارند.

به تازگی کنسرت‌های شهرام ناظری و کیهان کلهر در نیشابور با وجود داشتن مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط دادستانی نیشابور لغو شد.

در وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی نسبت به برگزاری کنسرت ها نظر مثبت وجود دارد، به همین خاطر علی جنتی، وزیر ارشاد با انتقاد از لغو کنسرت‌ها، خواهان تجدیدنظر در برخورد با کنسرت‌ها از سوی قوه قضائیه شد.

اما غیر از ادارات و مقامات مسئول، بیشترین مشکل از جانب “عوامل خودسر” پیش می‌آید، که به خود اجازه می‌دهند یک کنسرت را به سادگی به هم بزنند و خودخواهانه ذوق و سلیقه خود را به دیگران تحمیل کنند.

این افراد یا نیروها که خود را “خودجوش” می‌خوانند در بسیاری موارد از منابعی مشخص دستور یا الهام می‌گیرند.
از: دویچه وله

خروج از نسخه موبایل