سایت ملیون ایران

اخطار کتبی دادستان کل استان گلستان به مسئولین سایت‌های خبری و فرهنگی این استان /سند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان در اخطاریه‌ای کتبی به مسئولین سایت‌های خبری و فرهنگی این استان نسبت به درج مطالب «غیرمسئولانه و تفرقه آمیز» هشدار داد و تاکید کرد در صورت مشاهده، این رسانه‌ها توقیف و مسئولین آن تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سید مصطفی حقی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان در اخطاریه‌ای کتبی به مسئولین سایت‌های خبری و فرهنگی این استان نسبت به درج مطالب «غیرمسئولانه و تفرقه آمیز» هشدار داد.

در این اخطاریه که رونوشت آن برای معاون دادستان کل کشور، دادستان حوزه‌های قضایی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد این استان ارسال شده، آقای حقی تاکید کرده است در صورت مشاهده، این رسانه‌ها توقیف و مسئولین آن تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

تصویر این اخطاریه را در ادامه مشاهده نمایید؛

خروج از نسخه موبایل